joi, 21 mai 2020

Mă numesc Zuleyha episoadele 39-40 tr rezumat

Mă numesc Zuleyha episoadele 39-40 tr rezumat

Când Yilmaz pleacă din grădina de iarnă, după ce vorbise cu Zuleyha, Fekeli l-a sunat să-l anunțe că tatăl lui Mujgan a avut o tentativă de sinucidere din cauza problemelor cu persoana care îl șantaja. Cei doi soți se îndreaptă acum spre Istanbul. Starea tatălui lui Mujgan este critică. În serial apare un nou personaj - deocamdată pentru câteva episoade - și anume Behice, mătușa lui Mujgan. Până la urmă doctorul moare, dar nu înainte de a-i smulge lui Yilmaz pe patul de moarte, promisiunea că va avea grijă de fiica lui. Acum Yilmaz este legat de această promisiune-jurământ.

La fermă, Hunkar își dă seama, după rapoartele contabile, că averea lor este tocată și că se află într-o situație foarte delicată, financiar vorbind. Ea îl trimite pe Gaffur să recupereze niște datorii, împreună cu alți doi oameni, și îi dă bani să-i plătească pe cei doi. Însă Gaffur, lacom din fire, păstrează toată suma pentru el, așa că lucrurile vor merge din rău în mai rău. Pe drum îl vede pe Hatip și îi spune că se duce să recupereze o sută de mii de lire turcești, iar Hatip îl joacă așa cum vrea și îl îmbată pe Gaffur care își dezleagă limba și spune lucruri pe care Hatip nu ar fi trebuit să le știe. După ce se duce la datornici să ia banii, Hatip trimite pe niște indivizi să-l fure pe Gaffur iar acesta, neștiind în ce capcană l-a prins Hatip, se duce tocmai la el să-i dea niște bani ca să nu pățească ceva cu Hunkar. Acum Gaffur este dator vândut lui Hatip.

Mujgan și Yilmaz se întorc la Adana împreună cu Behice după înmormântarea doctorului. Sermin încă mai stă la Hatip, care nu ar vrea s-o scape din ochi știind că a fost martora crimei comise asupra lui Cengo. Hunkar pune iscoade s-o găsească pe Sermin. Behice locuiește acum la vila Fekeli și se apropie de Mujgan, dar parcă vrea să afle anumite lucruri de la ea. Apoi o vedem cum încearcă să se bage pe sub pielea lui Fekeli, fără să știe sau să se gândească dacă el nu cumva iubește deja pe cineva. Fekeli observă interesul lui Behice pentru el, dar este indiferent la avansurile ei.
Zuleyha găsește un scorpion pus în camera copilului și acum toată casa e întoarsă cu fundul în sus în căutare de alte potențiale pericole de același gen.

Hunkar află unde este Sermin și se duce să aibă o discuție față în față, ca s-o determine să-și retragă declarația de la poliție împotriva lui Demir, amenințând-o cu moartea. La fermă nu mai este aproape nimeni acasă, iar Zuleyha o vede pe Haminne într-o criză de demență și trebuie s-o ducă de urgență la spital, luându-l și pe Adnan în mașină. Pe drum, i se face rău și oprește la o pompă de pe marginea drumului să bea niște apă, dar când se întoarce la mașină, Haminne dispăruse. Din cauza stresului, Zuleyha are simptome de avort spontan, când apare Yilmaz care o ia de acolo, lăsând mașina Yamanilor, cu tot cu Adnan pe banchetă, în drum. Când se trezește din leșin, Zuleyha îl pune pe Yilmaz să se întoarcă, la timp ca să-l salveze pe micuț.

Hunkar ajunge acasă și văzând că Zuleyha și Adnan lipsesc, din nou crede că nora ei a profitat de ocazie ca să fugă de acasă. Acum îi trimite pe toți ai casei s-o caute în Adana. Gaffur pleacă și iar se întâlnește cu Hatip pe care cu mult zel îl informează în detaliu despre ce mai este nou pe la fermă. Hatip plănuiește să meargă la închisoare să-i spună lui Demir, ca să-l enerveze.
Yilmaz ajunge cu Zuleyha la spital, dar și Hunkar ajunge, în cele din urmă, acolo, și află ce s-a întâmplat, dar crede că întâlnirea a fost aranjată între cei doi foști iubiți, și că e o minciună că Haminne ar fi avut o criză de demență senilă. Pe de altă parte, nici Fekeli nu crede că totul a fost jocul sorții.

Zuleyha ajunge acasă, sarcina decurge bine și nu s-a întâmplat nimic grav, dar Hunkar a înlocuit-o pe Gulten cu altcineva și toată lumea are din nou consemn să n-o lase pe femeie să iasă din casă.
În Adana se răspândește rapid bârfa despre problemele financiare ale Yamanilor, iar ca să închidă gura lumii, Hunkar pregătește o petrecere de circumcizie a o sută de băieți din familii fără posibilități.
Sermin o vizitează pe Hunkar și o întreabă ce-i dă ca să-și schimbe declarația, iar aceasta se oferă să-i șteargă datoria de 700.000 de lire.. Sermin nu este mulțumită, ci mai vrea un milion de lire în plus. Hunkar acceptă doar dacă Sermin îi dă în scris o confirmare a celor întâmplate. Hunkar merge apoi cu acea hârtie la avocat să-l întrebe ce se întâmplă dacă Sermin își schimbă declarația, și avocatul îi răspunde că Demir ar fi eliberat pe loc.

Ca s-o poată plăti pe Sermin, Hunkar se hotărăște să vândă o bucată de teren, dar fără să facă asta public, ca să nu alimenteze noi bârfe. Hatip o vizitează pe Hunkar bănuind că va vinde ceva ca s-o plătească pe Sermin (de unde știe cele discutate cu Sermin??) și se oferă să cumpere, dar bineînțeles că vrea să-și bată joc și îi oferă doar 700.000 de lire bani gheață, în loc de un milion. După încă o întrevedere la care Hatip scade suma oferită cu încă o sută de mii de lire, Hunkar refuză nervoasă, spre surprinderea lui Hatip. Mai târziu, Fekeli o ajută pe femeie cumpărând terenul temporar, pentru că după o vreme i-l va înapoia. Hunkar doar trebuie să aibă grijă să nu afle Demir acest lucru.

Demir primește vizita mamei lui la închisoare și aceasta îi spune că într-adevăr Zuleyha a vrut să fugă cu Yilmaz, făcându-l și mai disperat împotriva ei. Zuleyha, pe de altă parte, începe s-o urmărească pe Hunkar văzând cât este de înverșunată acum să-l determine pe Demir s-o urască și când vine ziua procesului în care se va anunța că Sermin și-a schimbat declarația, Zuleyha bănuiește că Fekeli i-a dat banii cu care Hunkar avea s-o mituiască pe cumnata sa.

Procesul începe. Hunkar este nerăbdătoare să vadă dacă Sermin va veni la tribunal....timpul trece ....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 38 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 41-42 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.