miercuri, 10 iunie 2020

Lenjerie de noapte de la Felamo

Lenjerie de noapte de la Felamo

Astă vară dădusem peste un site de fashion pentru femei, bărbați copii, adică pentru toată familia, cu prețuri foarte accesibile și cu produse de toate felurile. Este vorba de Felamo și am făcut la ei două comenzi până acum, una cu lenjerie intimă, cealaltă pentru o rochie de vară, subțire. Dar mai întâi să vă spun despre raionul de lenjerie de damă de unde eu mi-am luat câteva perechi de slipi din dantelă, de culori diferite și de forme diferite, ca să văd care se potrivește cu rochia de banchet. Nu știam pe atunci că avea să vină pandemia și că adio banchet la clasa a XII-a!

Dar să vă arăt slipii. Nu port eu zilnic dantelă la lenjeria intimă, însă pentru o ocazie, și la o rochie lungă și foarte ușor transparentă, violet cu negru, eram chiar tare indecisă ce anume să port să nu fie nici prea provocator, nici foarte vizibil pe sub rochie. Mă hotărâsem la slipii negri, dar n-a fost să fie anul ăsta. Ei, aștept până la proxima ocazie să-i îmbrac.

Lenjerie de noapte de la Felamo

Dar acum este deja cald afară și mi-aș mai lua niște pijamale damă subțiri, dar nu mă pot decide ce anume să aleg: ar fi o cămașă de noapte roșie cu păsări albe imprimate, ca în poza de mai sus, scurtă, lejeră și foarte confortabilă, numai bună de purtat în nopțile toride care au să vină.

Lenjerie de noapte de la Felamo


Însă eu sunt mai mult obișnuită cu seturi de două piese, iar acum oscilez între un set albastru, cu pantalonaș scurt și bluză lungă cu bretele, lărguțe amândouă. Acest set cred că-mi place mult. Dar îmi place și setul de pantaloni scurți cu bluză până în talie, alb cu imprimeu colorat, ceva mai puțin decoltat și cu mâneci scurte, potrivit pentru serile oarecum mai normale sau mai răcoroase de vară.

Lenjerie de noapte de la Felamo

Adevărul este că pe site-ul felamo sortimentul de lenjerie și de pijamale de damă este atât de variat încât nu e chiar atât de ușor să alegi ceva. Până la urmă cred că voi comanda cel puțin două dintre produsele menționate aici.

Acum voi, ce pijama ziceți că este mai potrivită pentru nopțile de vară din cele trei prezentate?



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










15 comentarii:

  1. Nu am mai auzit de acest site dar chiar sunt în căutare de ceva pijamale frumoase de vara. Setul albastru este fix pe placul meu!Este elegant, frumos si sexy! Gata, am fugit pe site sa imi aleg cate ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cămașa de noapte roșie este preferata mea! Este foarte frumoasă și cu siguranță, extrem de confortabilă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu le prefer pe cele seturi, pantaloni scurti si tricou. As merge pe ultimele 2 variante propuse de tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce faine sunt lenjeriile astea.am sa arunc un ochi pe site

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu pun accentul pe pijamale si lenjerii de noapte, cea rosie ar fi pentru o noapte romantica, dar si cea neagra imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e albastra dar nu are a face. este si pe negru... si sunt multe pijamale frumoase pe acolo, dar zic ca ar trebui sa ma hotarasc doar la una sau doua modele. Ca am destule in dulap! :)

      Ștergere
  6. Eu mi as lua doua, un set din 2 piese pentru marea majoritate a serilor si camasa de noapte rosie pentru anumite seri cand....vrem sa inceapa altfel :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am mai auzit de magazinul Felamo dat nu am cumparat nimic pana acum. Mi ar plăcea ultimul model de pijama.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-aș cumpăra cel puțin o dată pe lună lenjerie de noapte. :)
    Nu știam de Felamo, fug să văd ce au pe acolo.
    mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff! :))) te cred, si eu am dulapul plin cu camasi de noapte si pijamale, am avut asa, o furie intr-o perioada, cam tot ce-mi placea imi luam!

      Ștergere
  9. Si eu am o problema cu pijamalele. Mi-as tot lua, indiferent ca am multe. Din cele trei, parca cea albastra imi face mai mult cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu mereu cumpar . Am senzatia ca fiecare model este mai frumos fata de ce am si uite asa am un mare dulap plin cu lenjerii. Dar nu este niciodata prea mult atunci cand vorbim de hainute si lenjerii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie ultimul model imi place. De obicei merg pe ceva lejer compus dintr-un pantalon scurt si un tricou

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu as alege pijamaua albastra pentru ca le urasc pe cele stil rochita ( ori ca o port , ori ca nu, e cam acelasi lucru :)) .

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce pijamale dragute! A doua imi place extrm de mult. Chiar cautam pijamale in stilul acela, iar acum stiu si de unde sa comand 🤗

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.