miercuri, 15 iulie 2020

Ce jucării și jocuri iei cu tine în vacanță pentru copilul tău

Ce jucării iei cu tine în vacanță pentru copilul tău

Anul acesta eu nu mi-am propus să merg nicăieri în vacanță, dar asta nu înseamnă că și tu ai făcut la fel. Ești o mamă cu un copil, ai ales un concediu la mare, sau poate la munte, dar vrei să-ți ferești copilul de orice contact cu necunoscuți care l-ar putea expune unor riscuri. Într-adevăr, copiii trebuie să socializeze, să se învețe cu lumea înconjurătoare, dar pentru siguranța puiului tău, pe moment, este mai înțelept să faci o altă alegere.

În vacanța asta ar fi mai nimerit să-l încurajezi să spună povești, să creeze situații diverse cu ajutorul unor jucării și jocuri LEGO sau Playmobil, ia și tu parte la scenariul imaginat de el, crează jucării noi împreună cu el. Fă-l să nu se simtă singur și să dorească mai puțin să ia contact cu alți copii. Dacă aș fi în locul tău aș alege așa:

Set de căști audio pentru copii


Ce jucării iei cu tine în vacanță pentru copilul tău

Este foarte nimerit să-l înveți de pe acum să asculte muzica, sau poveștile audio doar pentru el, și să nu deranjeze pe cei din jur. Cu toate acestea va trebui să ai grijă să nu-l lași să dea sonorul prea tare. Un nivel de maxim 60% este acceptabil. De asemenea nu trebuie să stea cu căștile la urechi mai mult de 50-60 de minute fără întrerupere. Însă copiii au multă energie, așa că probabil nu va dori să asculte ore în șir povești sau muzica preferată, ci va fi încântat să-i dai niște jucării creative cu care să-și umple timpul.

Set Playmobil fortăreața piraților


Este un joc conceput pentru copiii de peste 4 ani, cu piese diverse, un tun, figurine de pirați, ascunzătoarea, candelabrul care cade printr-o apăsare, la fel și butoaiele din casă. Copilul tău va avea la dispoziție un întreg arsenal prin care pirații căutători de comori știu să se ferească și să se ascundă de soldați, și mai ales pot să-i determine pe aceștia să renunțe la căutarea comorilor.

Set Playmobil soldați romani


Ce jucării iei cu tine în vacanță pentru copilul tău

Un nou set de jucării care-l învață pe copilul tău strategie, comunicare, îi dezvoltă creativitatea și găsirea de soluții la problemele care apar. Legiunea de soldați romani are la îndemână scuturi, săbii, coifuri, alte accesorii, cu care soldații se apără de inamici. Împreună cu setul piraților, se pot desfășura adevărate scenarii hollywoodiene între cele două tabere, la care și tu poți participa.

Set LEGO Dubai


Ce jucării iei cu tine în vacanță pentru copilul tău

Dă-i copilului tău impresia că se află într-o altă țară și lasă-l să construiască singur zgârie nori, turnuri, hoteluri celebre și zone de agrement. Setul Dubai, care în paranteză fie spus, nu e numai pentru copii, dacă dorești poți să-l pui pe biroul tău să-ți amintească de vacanță, îi umple timpul de joacă al copilului tău determinându-l să învețe cum să asambleze piesele ca să construiască un întreg funcțional.

Set Playmobil avion


Ce jucării iei cu tine în vacanță pentru copilul tău

Dacă piciul tău are chef de călătorii și de plimbări, iar tu ai vrea să-l ții în curte, ori pe lângă spațiul de cazare ales în acest concediu, ai la îndemână jucăria avion, cu acoperiș detașabil, pasageri, pilot, bagaje și alte accesorii. Copilul va organiza zborul, va îmbarca pasagerii și va decola spre direcția Dubai. Dar nu se știe niciodată dacă nu cumva, în loc de niște pasageri obișnuiți, va avea niște pirați care vor deturna zborul. Imaginația las-o să-i zboare, odată cu avionul de jucărie pe care l-ai pus cu tine în valiză.

Aceste seturi de jucării le-am găsit pe site-ul negociat.ro alături de multe altele. Dacă vrei detalii, vizitează pagina lor de youtube sau contactează-i la suport@negociat.ro ori tel. 0762-433.701 (departament vânzări) și vei primi toate răspunsurile dorite.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet








17 comentarii:

  1. Cei mici au o multime de posibilitati astazi, tare faine jucariile prezentate de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul e ca setul Lego Dubai mi-ar placea si mie. 😁 Imi aduc aminte ca in copilarie mereu furam lego-ul fratelui meu desi el imi tot repeta ca ar fi pentru baieti. Ei bine, eu zic ca e un cadou frumos si pentru unele fete.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetita mea e cam mica pentru aceste jucari, dar mi-ai dat o idee de cadou pentru nepotica mea.Cred ca i-ar placea acele casti foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe langa ce ai prezentat tu as adauga si niste carti de citit cu imagini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, dar eu am vrut sa ma refer doar la jocuri si jucarii in acest articol.

      Ștergere
  5. Ce frumos ai prezentat jucariile! Asa le-as luat pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie-mi spui? Si eu le-as cumpara, pentru mine, vreau sa zic :)

      Ștergere
  6. Jucariile de acest tip si castile chiar merg pentru a mentine copiii ocupati. Poate si o carte sau o coarda sau ceva care sa ii ajute sa faca miscare ar fi perfect. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt o mamă cu copii care nu mai vor jucării :)în schimb trebuie să fiu pregătită pentru nepoței. Deja mă preocupă fiecare informație și articol, sfaturi în legătură cu jucăriile pe care le pot lua în vacanțele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un articol foarte util pentru mămici- sunt sigura ca e destul de greut sa te decizi ce sa iei și ce sa lași acasă 😅😍

    RăspundețiȘtergere
  9. Bune idei, și noi luam mereu oriunde mergem. 😊. Asa e când ai copilași. 😊

    RăspundețiȘtergere
  10. Mersi de recomandări, urmează sa plec cu nepoțica mea la mare și nu știam cum sa o țin ocupată pe drum sa nu se plictisească.

    RăspundețiȘtergere
  11. Fiica-mii si acum ii place lego, la 12 ani. Cel mic inca nu are rabdare sa le faca, e prea zapacit pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar dacă n am copii, cred ca as lua și eu măcar una din aceste jucării doar ca să trezesc copilul din mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drept sa spun, si mie imi vine la fel :) dar mi-e jena de altii, care-mi intra in casa. Insa cred ca pentru ca pe vremea mea nu prea existau astfel de jocuri - si daca erau, ai mei nu-mi cumparau considerandu-le prea scumpe - acum, desi as putea fi bunică, îmi doresc sa redevin copil.

      Ștergere
  13. Nu am copii dar probabil as lua jucariile preferate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Fetita mea este fascinata de genul asta de jucarii. Abia acum vreo jumatate de an a inceput sa faca singura fara ajutor modelele care nu sunt foarte complexe. Chiar mi se par niste jucarii creative

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.