vineri, 7 august 2020

Dragoste și secrete episoadele 21-24 tr rezumat


Dragoste și secrete episoadele 21-24 tr rezumat

Uygar încearcă să scape de Ali pregătind un plan incredibil, acest nou plan o implică și pe fosta soție a lui, Ozlem. Uygar vrea să înlăture obstacolul dintre el și Sevda. Ali, care încearcă toate modalitățile posibile de a ajunge la fratele său, are parte de mai multe obstacole, Uygar încearcă să transforme acest lucru într-o oportunitate și face un alt plan pentru a-l anunța pe Pilot că Ali l-a ucis pe Ernico. Pe de altă parte, Duygu este răpit de dușmanii lui Pilot. Supraviețuirea lui Duygu depinde de un singur lucru. Oare îl va ucide Pilot pe Ali pentru femeia pe care o iubește?

Ali și Pilot încet, încet ajung să se confrunte cu trecutul lor ascuns. În timp ce Kurtbey încearcă să împiedice întâlnirea celor doi frați, o scrisoare din trecut lămurește totul. Kurt se cutremură pentru fiica sa, Zeynep. De fapt, Ali și Pilot nici măcar nu sunt conștienți de existența surorii lor mai mici. Pe de altă parte, Uygar parcă înnebunește pe zi ce trece, întrucât nu este în stare să o ia pe Sevda și de data aceasta merge prea departe când o răpește. Ali face tot posibilul pentru a o salva pe femeia pe care o iubește. Până la urmă Pilot reușește să-și salveze femeia iubită de dușmani și încearcă să-și liniștească familia. Dar trecutul nu-l lasă niciodată în pace pe Pilot și nu se știe cât va mai reuși el să-și protejeze femeia iubită și familia...

Ali și Pilot ajung la un punct de cotitură al vieții lor ani mai târziu. În fața trecutului lor rămas ascuns atâta vreme, frații ajung să vrea să devină din nou o familie adevărată. Dorul purtat atâția ani se transformă în lacrimi de bucurie care curg din ochii fraților. Când Vedat află că ucigașul tatălui lor este Ali, va dori să zădărnicească această reîntâlnire. Vedat, îl amenință cu pistolul pe Ali, în ciuda fericirii fratelui său.... Pe de altă parte, Kurt, care se teme de toate faptele care vor ieși la iveală, pregătește un nou plan după reuniunea celor doi frați.

Ali și Pilot s-au regăsit, dar încă mai continuă să înfrunte urmele trecutului lor. Ali își scormonește trecutul și toate săgețile arată spre Kurt. Când Vedat află că criminalul tatălui său este Ali, el urmărește răzbunarea. Va afla Pilot că ucigașul tatălui său este propriul frate, Ali? Dorindu-și o viață alături de Sevda, Ali îi pregătește o surpriză cu totul specială. Cu toate acestea, Uygar și-a făcut un nou plan de a-l ucide pe Ali, care se pare că de data asta va reuși ...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Dragoste și secrete ep. 16-20                                      urmează: Dragoste și secrete, ep. 25-27 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Dragoste și secrete, prezentare.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.