duminică, 9 august 2020

Dragoste și secrete episoadele 25-27 tr rezumat

Dragoste și secrete episoadele 25-27 tr rezumat

Pregătindu-se să-l omoare pe Ali, Uygar a reușit să-și mânjească de sânge cea mai specială zi. În locul lui Ali, Hudarvadi, pe care îl iubește la fel de mult ca pe propria sa viață, este dus la spital rănit de un glonț. Hudavadi, care este rănit grav, oare va muri? Vedat, care este foarte interesat să afle cine-i ucigașul tatălui său, caută răzbunare, în ciuda lui Pilot. Ce fel de cale va urma Vedat dacă nu acceptă scuzele lui Ali?

Uygar a depășit niște limite împușcându-l pe Hudarvadi, iar Ali este dispus să-l facă pe Uygar să plătească luând în considerare toate cele petrecute. Kurtbey intră în timp ce Ali l-a capturat pe Uygar, în prezența lui Kurtbey, planul lui Uygar de a-l împușca Ali este zădărnicit.

Ali și Sevda se îmbrățișează în sfârșit, crezând că au scăpat de Uygar și au lăsat toate problemele în urmă. Un nume neașteptat apare - Nedim Maniacul, figură cunoscută de Ali de la organizație, care vrea să-și încheie socotelile din trecut. Maniacul Nedim va redefini definiția răului prin ceea ce face și tulbură viața lui Kurt bey și Ali. Mai mult, el este atât de periculos încât primul lucru pe care vrea să-l facă este să-l împuște pe Kurt Bey.
Pe de altă parte, medicul Ahmet, care lucra în spitalul în care a fost dus Hudarvadi, a văzut-o din întâmplare pe Duygu, pe care o cunoștea de mulți ani, și vrea să-și confrunte sentimentele. Ahmet încearcă să se apropie de Duygu, însă rămâne de văzut dacă va reuși.

Nedim care apare în timp ce Ali și Sevda visează la o viață liniștită, își dezlănțuie sentimentul de răzbunare acumulat de-a lungul anilor. Ali, al cărui singur vis este o viață pașnică, face totul pentru a-i proteja pe cei dragi de fața întunecată a lui Nedim ... Pe de altă parte, Kurt, împușcat de Nedim, vrea să-i spună lui Ali toate secretele pe patul de moarte, însă acesta moare fără să apuce să-i spună că Zeynep este sora lui. Mai târziu Ali intră în posesia unei scrisori de la tatăl lui către Kurt, în care îl ruga pe acesta să aibă grijă de cei doi fii ai săi și de fetița nenăscută încă, pe care îl ruga s-o boteze Zeynep.

Vedat, pe de altă parte, arde cu sentimentele sale de răzbunare știind că criminalul tatălui său este Ali. Vedat îi va spune în sfârșit lui Pilot că tatăl lor a fost ucis de Ali, și oare ce va face el când va afla adevărul?
Pilot și Duygu sunt tot despărțiți din cauza lui Ozlem, iar când cei doi se întâlnesc pe stradă, nu au curaj să-și vorbească, deși fiecare vede că celălalt poartă inelul de logodnă. La un moment dat, după ce fiecare mergea în direcție opusă celuilalt, Pilot se gândește că ar trebui să-și ceară iertare de la Duygu pentru că nu i-a spus despre unele lucruri din trecut, și se întoarce din drum, dar o vede pe ea stând de vorbă cu Ahmet, un vechi prieten. Crezând că între ei doi ar fi o idilă, Pilot se răzgândește și pleacă. Ulterior se împacă după ce lămuresc lucrurile între ei.

Pilot se frământă cum să facă după ce a aflat cine-i ucigașul lui Ernico și îl cheamă pe Ali într-o casă părăsită unde acesta îi explică de ce l-a ucis pe tatăl lui Vedat - pentru că făcea trafic cu arme și în acest context din greșeală l-a omorât într-o mașină capcană pe fiul lui Ali. După aceste dezvăluiri, Ali îi mai spune fratelui său și adevărul despre Zeynep, care este răpită de Maniac și pe care acum trebuie s-o salveze.

Însă foarte curând Ali cade într-o capcană iar persoana cea mai expusă este Sevda, pe care Maniacul o ucide sub ochii lui Ali ... Zeynep și Sinan sunt, de asemenea, în mâinile lui și ale oamenilor lui, dispuși să ucidă până când Ali le va dezvălui un anumit cifru, dar acesta trage de timp ca să ajungă și Pilot la locul faptei. După un schimb de focuri Maniacul este împușcat de Ali, apoi vedem că Sevda - care fusese instruită de dinainte ce să facă și avea vestă antiglonț - este, de fapt, nevătămată.

După un an, Ali și Sevda sunt căsătoriți și sărbătoresc alături de Duygu, care este însărcinată, Pilot, Vedat, Hudavadi, Ozlem și băiatul ei...

* * *  S F Â R Ș I T U L   S E R I A L U L U I   * * *

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Dragoste și secrete ep. 21-24  

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Dragoste și secrete, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.