miercuri, 26 august 2020

Prețul fericirii sezonul 1 rezumat

Prețul fericirii sezonul 1 rezumat

Viața lui Yîldîz se schimbă atunci când o întâlnește pe Ender Argun, care vrea s-o folosească pe Yildiz ca să poată divorța așa încât să obțină o parte din averea zgârcitului ei soț. Yildiz, nu știe ce să facă cu oferta imorală a lui Ender, care vrea ca fata să-l seducă pe soțul ei, ca să demonstreze în instanță că a fost infidel și să-l oblige la plata unor despăgubiri. Până la urmă Yîldîz trebuie să ia o decizie cu privire la viața ei.

După ce acceptă provocarea, ea este hotărâtă să avanseze pe drumul pe care se îndreaptă. Prima țintă este să învețe detaliile vieții private a lui Ender. Ender nu o vede pe Yildiz ca pe o rivală, dar lucrurile se vor derula de așa manieră încât ea va trebui să plătească un preț greu pentru faptul de a o fi băgat pe Yildiz în patul bărbatului ei, Halit. Pe de altă parte, Yildiz ia o decizie riscantă în ceea ce-l privește pe Halit. Drept consecință, Ender va pierde tot ceea ce are, deși va încerca să-și ascundă situația de vechii ei prieteni.

Zeynep, sora lui Yildiz, are parte de un accident nefericit care o aduce față în față cu Alihan. Tensiunile trăite de Zeynep și Alihan îi apropie și cu toate că în aparență, cei doi par că se dușmănesc, Zeynep observă că nu și-l mai poate scoate din minte pe Alihan. Acum cei doi nu își pot ascunde mult timp sentimentele. Zeynep trebuie să ia o decizie, dacă să vorbească despre ceea ce are pe suflet sau să tacă, dar atunci Alihan nu va ști niciodată despre faptul că este iubit.

Yildiz vrea să se întoarcă la vechiul ei loc de muncă, dar nu mai este în siguranță acolo. Halit se îndrăgostește de ea și face tot posibilul s-o elibereze din mâna lui Ender, care acum caută răzbunare, după ce a înțeles că este o victimă a unei conspirații. Ea își promite să-i arate fostului ei soț adevărata față a lui Yildiz, care încearcă din răsputeri să-l câștige pe Halit folosindu-se de inocența ei.

Ender se interesează despre familia rivalei ei și vrea s-o implice pe Zeynep în jocul pe care-l pune la cale. Astfel, va căuta s-o despartă pe Zeynep de Alihan. Între timp, Halit acceptă faptul că nu poate fi cu Yildiz și decide să-și continue viața. Această decizie a lui Halit este dezamăgitoare pentru Yildiz, care are de ales ori să lupte, ori să renunțe la tot.

Visele lui Yildiz, șocată de propunerea de căsătorie a lui Halit, sunt pe cale să se adeverească. Zeynep este circumspectă pentru că știe că sora ei nu se mărită din dragoste. Dar odată această decizie luată, Yildiz va trebui să se ocupe nu numai de Ender, ci și de fiicele lui Halit, Lila și Zehra. Hotărârea lui Yildiz și Halit de a se căsători este un nou test pentru Alihan și Zeynep. În tot acest vârtej de evenimente, Zeynep și mama lui Yildiz, Asuman, vin la Istanbul pentru nuntă.

Yildiz este foarte neplăcut surprinsă când Halit îi cere să semneze un contract prenupțial pe care îl pregătise dinainte. Dar ca să nu-l piardă pe Halit, și pentru ca el să nu suspecteze nimic, acceptă. Ender continuă să se răzbune de Yildiz, iar până la urmă, Zeynep decide să ascundă relația cu Alihan, își dă seama treptat că este îndrăgostit și el la rândul său de Zeynep.

Alihan este forțat să ia o decizie bruscă însă Zeynep este dezamăgită și decide să plece de la munca ei. Alihan nu poate accepta să nu o vadă în fiecare zi, chiar dacă a părăsit-o. Între timp, vine la companie seniorul executiv Cem care lucrează în America.

Ender găsește o modalitate de a reveni acasă la Halit, ceea ce schimbă toate planurile. În timp ce Halit tace doar ca să fie Erim fericită, Ender își consolidează poziția. Yildiz va trebui să îndure această situație anormală. Pe de altă parte, Zeynep se hotărăște să-l lovească pe Alihan.

Căsătoria lui Zehra creează un șoc acasă. Ender se străduiește să rămână acasă, în timp ce trăiește un șoc să-l întâlnească pe Sinan. Yildiz nu este în stare să o suporte pe Ender și caută modalități de a o umili și a o face de ocară în fața lumii, dar Ender încă mai are un atu important de jucat.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.



a fost: Prețul fericirii prezentare                                                  urmează Prețul fericirii sezonul 2 

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte rezumate din acest serial
vă rog accesați pagina Prețul fericirii, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.