duminică, 23 august 2020

Prețul fericirii prezentare



Prețul fericirii prezentareTitlul original: Yasak Elma
Traducere - Prețul fericirii
Gen: dramă, romantic
Episoade: 3 sezoane, +67 episoade de cca 150 minute
Producător: Med Yapim, Turcia 2018
Rețeaua de distribuție: Fox TV Turcia, care este și deținătorul drepturilor de autor
Regia: Neslihan Yesilyurt
Scenariul: Melis Civelek, Zeynep Soyata

Sezonul 3 al serialului Prețul fericirii se difuzează pe Kanal D din august 2020.

Zeynep (Sevda Erginc) și Yildiz (Eda Ece) sunt surori și locuiesc împreună la Istanbul. Chiar dacă sunt surori, sunt total diferite între ele ca și personalități. Zeynep este o fată frumoasă care respectă valorile etice și lucrează ca asistent manager. Când firma în care lucrează este preluată de o altă companie, va fi colegă de serviciu cu un tânăr om de afaceri Alihan (Onur Tuna). Alihan este un tip arogant, chipeș, serios și bogat, care nu se abține să-i rănească pe cei din jur. Chiar din prima zi, Alihan și Zeynep se împung. Niciunul dintre ei nu cedează. Totuși lui Alihan îi place îndrăzneala lui Zeynep și începe să se îndrăgostească de ea.

Pe de altă parte, Yîldîz visează să aibă o viață înstărită. Pentru a fi aproape de oamenii bogați, lucrează ca și chelneriță într-un restaurant de fițe. Acolo întâlnește cu un bărbat bogat și își pune în gând să se căsătorească cu el pentru a putea scăpa de sărăcie. Cu toate acestea, în cele din urmă înțelege că iubitul ei nu are nicio intenție de a se căsători cu ea.

Viața lui Yildiz se schimbă dramatic atunci când primește o ofertă de muncă de la "regina" înaltei societăți, Ender (Sevval Sam). Ender este o femeie frumoasă de vârstă mijlocie căsătorită cu un respectabil om de afaceri, pe nume Halit (Talat Bulut). Ender este a treia soție a Halit și locuiesc cu toții într-o casă mare și luxoasă împreună cu fiul ei și cu cele două fiice vitrege. Ender și Halit se prefac că sunt un cuplu fericit dar, în realitate, nu se iubesc.

Ender ar vrea să divorțeze dar fără a-și pierde statutul social și financiar în societate. Știe că soțul ei este zgârcit, pentru că anterior, Halit a divorțat de soțiile sale fără să le ofere nicio compensație materială. Ender nu vrea să fie în aceeași situație cu fostele soții ale lui și din acest motiv, își face un plan și o angajează pe Yîldîz.

Conform planului aceasta va lucra ca asistentă al lui Halit la companie. Ea va face tot posibilul să-l seducă și să aibă o relație cu el. În acest fel, Ender își va acuza soțul de infidelitate și va primi o compensație mare în instanță. Yîldîz, în cele din urmă, acceptă oferta lui Ender, dar și ea are propriile planuri. Decizia ei nu numai că îi va afecta viața, ci și pe cea a surorii sale, Zeynep.

În serialul Prețul fericirii veți urmări cum se va schimba viața a două surori. Oare Yildiz își va împlini visele și va reuși să ducă o viață bogată? Va reuși Ender să divorțeze de soțul ei și să obțină o compensație mare? Zeynep va găsi în cele din urmă iubirea adevărată?

Distribuția

Talat Bulut în rolul Halit
Sevval Sam în rolul Ender
Onur Tuna în rolul Alihan
Eda Ece în rolul Yildiz
Sevda Erginci în rolul Zeynep
Safak Pakdemir în rolul Zehra
Baris Aytac în rolul Caner
Kivanc Kasabali în rolul Sinan
Irem Kahyaoglu în rolul Sengul
Nilgun Turksever în rolul Zerrin
Sinan Eroglu în rolul Hakan
Ilber Kaboglu în rolul Erim
Aysegul Cinar în rolul Lila
Tugce Kocak în rolul Lal



    urmează: Prețul fericirii sezonul 1 ,  Prețul fericirii sezonul 2 (I),   Prețul fericirii sezonul 2 (II),   Prețul fericirii sezonul 2 (III),  Prețul fericirii sezonul 3 (I),   Prețul fericirii sezonul 3(II),  Prețul fericirii sezonul 3 (II)  

sursa foto: capturi video de pe youtube


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.