sâmbătă, 29 august 2020

Prețul fericirii sezonul 2 partea II rezumat

Prețul fericirii sezonul 2 partea II rezumat

28. Când Yildiz se întoarce acasă, îi dă lui Halit o ultimă șansă să aștepte recuperarea lui. Faptul că Halit nu o înțelege și nu se străduiește pentru relația lor o va face să ia o decizie radicală. Invitatul surpriză la petrecerea de Anul Nou îl enervează pe Alihan. Zeynep nu va asculta avertismentele lui. Ender vrea să investigheze cauza tensiunii dintre Alihan și Halit.

29. Yîldîz trăiește uimirea de a-l vedea pe Kemal la nuntă. Argun este, de asemenea, zguduit de accidentul lui Erim. Halit va face tot posibilul să o salveze pe Erim. Ender se simte responsabilă pentru accidentul lui Erim. Comportamentul suspect al lui Kemal nu scapă atenției lui Halit care îl va pune sub urmărire, dar va avea parte de un rezultat neașteptat. Tensiunile dintre Ender și Alihan va duce relația lor pe o cale neașteptată.

30. Zeynep, care l-a văzut pe Alihan la ușa lui Ender, și-a pierdut complet speranța pentru el. Alihan este blocat între răzbunarea trecutului și Zeynep. Suspendarea căsătoriilor lui Zehra și Kemal nu funcționează pentru Halit și îi presează să se căsătorească. Când Halit își dorește această căsătorie, Yildiz face tot posibilul să o împiedice.

31. Yildiz și Ender cooperează pentru a pune capăt unirii lui Kemal cu Zehra. Alihan nu vrea să creadă în dragostea lui Zeynep și Dündar și caută modalități de a o recâștiga ăe femeia iubită. Kemal observă imediat jocurile care se fac pe lângă el. Yildiz va plăti prețul pentru că a avut încredere în persoana greșită.

32. Când Yildiz plătește prețul pentru cooperarea cu Ender, ea o lovește de unde nu se aștepta niciodată. Pachetul surpriză de la Alihan îl va face să-și pună la îndoială întreaga viață și deciziile.

33. Yildiz caută modalități de reconciliere cu Zeynep în timp ce se bucură de subjugarea lui Ender. Alihan încearcă să repare unele din greșelile sale și îl înfruntă pe Halit. Ender înțelege că războiul dintre Halit și Alihan se va încheia. Ender nu vrea să divorțeze și va evalua bine această oportunitate.

34. Remușcările lui Alihan îl determină să stea departe de Zeynep. Yildiz, care nu se înclină în fața amenințării lui Ender, este forțată să o includă pe Dündar în planul ei. Noua prietenie a lui Erim deschide un loc de muncă mult așteptat și îl va conduce pe Halit la o decizie importantă.

35. Când Lila îi vede împreună pe Yildiz și Kemal, ea îi ia la întrebări. În timp ce Yildiz încearcă să se elibereze, ea suspectează o cooperare între Ender și Kemal. Ceea ce face Kemal este în afara oricărui control. Yildiz va rămâne într-o situație dificilă. Alihan este zguduit de decizia bruscă de căsătorie a lui Zeynep. În timp ce Zeynep și Yildiz sunt interesate de propriile lor probleme, o anume situație în Bursa le va schimba viața amândurora.

36. Asuman va face tot posibilul pentru a-l ține pe Mustafa departe de fiicele sale. Familia lui Dündar a venit să o cunoască pe Zeynep. Alihan se asigură că va împiedica această uniune și ia o decizie importantă. Yildiz începe să devină foarte incomodă pentru Kemal și își dă seama că mariajul ei va fi în pericol dacă nu face nimic.


a fost: Prețul fericirii sezonul 2, partea I                          urmează Prețul fericirii sezonul 2, partea III 

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Prețul fericirii, prezentare.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.