duminică, 30 august 2020

Prețul fericirii sezonul 2 partea III rezumat

Prețul fericirii sezonul 2 partea III rezumat

37. Kemal încearcă să le explice lui Zehra și Halit ce se întâmplă. Yildiz se bucură de planul perfect pe care l-a pus la punct. Pe măsură ce nunta lui Zeynep cu Dündar se apropie, semnele de întrebare ale lui Zeynep încep să apară. Noul venit Ceo Kaya Ekinci va fi cel mai mare test al lui Ender.

38. Întoarcerea lui Kaya la Istanbul, răstoarnă planurile lui Ender cu susul în jos. Posibilitatea de a dezvălui secretul pe care nimeni nu îl cunoaște și îl păstrează de ani de zile o face pe Ender neputincioasă. De îndată ia măsuri pentru a-l trimite pe Kaya înapoi de unde a venit, dar uită căt de stăruitor este acesta. Pregătirile pentru căsătorie ale lui Zeynep și Dündar continuă cu viteză maximă. Pe măsură ce semnele de întrebare ale lui Zeynep cresc, nu este conștientă că va fi nevoită să ia o decizie neașteptată.

39. Faptul că Zeynep a fugit în ultimul minut al nunții este un șoc pentru toată lumea. Cel mai afectat este Dündar. Reacția lui Dündar la calmul neașteptat este ca tăcerea dinaintea furtunii. În timp ce încearcă să afle motivul comportamentului suspect al lui Ender, Kaya găsește un răspuns la care nu se așteaptă. Noul coleg de cameră a lui Emir va schimba întreaga schemă.

40. Răpirea lui Zeynep de către Dündar îi alarmează pe toți. Alihan ia măsuri pentru a rezolva acest lucru. Ender își dă seama că se apropie de el atunci când încearcă să scape de Kaya. Apropierea lui Kaya de Erim o face pe Ender să se înfurie. Yildiz caută modalități de a scăpa de Mustafa aliindu-se cu Asuman.

41. Deși Zeynep și-a dat seama că se înșală în privința lui Elif, nu simte că lucrurile sunt în regulă. Asuman vrea ca Zeynep și Alihan să se căsătorească înainte să apară o nouă problemă. Asuman și Yildiz sunt suspectați drept responsabili de faptele lui Alihan. Ender dezvoltă o intimitate cu Kaya și îl face să se confrunte cu trecutul.

42. Testul secret al lui Kaya o enervează pe Ender. Yildiz încearcă să-și consolideze relația cu Kaya și să o trimită pe Ender de la companie. În timp ce Zeynep și Alihan cred că obțin fericirea pe care o merită, întâlnirea cu Mustafa va schimba cursul evenimentelor. Yildiz ia măsuri pentru a da valoarea a ceea ce face Ender. Mustafa ia o decizie radicală care va schimba viața tuturor.

43. Împușcarea lui Erim afectează pe toată lumea. Ender dă vina pe Yildiz și pe mama ei pentru acest lucru. Halit ajunge într-o stare în care pune la îndoială căsnicia pentru prima dată.

44. Halit vrea să o părăsească Yildiz, care se supără când află. Este gata să facă orice pentru a-l împiedica pe Halit să plece.

45. Ender are parte de o surpriză - după ani și ani se reîntâlnește cu Sahika, lucru care nu-i place. Pe de o parte, ea face un plan perfect pentru a scăpa complet de Yildiz. Ceea ce nimeni nu ia în seamă este sosirea Sahikăi, care va da peste cap toate calculele. Yildiz încearcă să o manipuleze pe Zehra ca să-l recupereze pe Halit.

46. ​​Când Zerrin, inspirată de discursul lui Ender, i-a cerut lui Zeynep să returneze cadoul de nuntă, a început o nouă tensiune între Alihan și Zeynep. În timp ce Yildiz continuă să se străduiască să-l recâștige pe Halit, relația strânsă a noii secretare cu Halit o enervează. Întâlnirea lui Sahika cu Halit va avea consecințe neașteptate pentru toată lumea.

47. Yildiz trăiește drama de a fi alungată din casă. Ender crede că se va bucura de victorie, dar nu va dura mult până când Sahika să-și dea seama ce are de făcut în continuare. Yildiz vrea să-și dovedească nevinovăția, deși Halit nu o mai vrea. Când Sahika își pune în aplicare planul, îl ia pe Yigit de partea ei. Ender ar dori să-i spună lui Halit care este adevărata față a lui Sahika. Va înțelege că inamicul ei nu este ca Yildiz și că se confruntă cu un mare pericol.


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Prețul fericirii sezonul 2 partea II                          urmează Prețul fericirii sezonul 3 (partea I);

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Prețul fericirii, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.