vineri, 28 august 2020

Prețul fericirii sezonul 2 partea I rezumat

Prețul fericirii sezonul 2 partea I rezumat

13. Yildiz este zguduită de trădarea lui Sengul. Faptul că trebuia să îi demonstreze un adevăr lui Halit o epuizează. Ea ia o decizie importantă despre căsătoria ei, crezând că a pierdut bătălia cu Ender. Zeynep pleacă în America neștiind de Yildiz. Alihan este supărat că nu este în stare să ajungă la Zeynep și va căuta modalități de a o recâștiga.

14. Zeynep a fost surprinsă de faptul că Alihan cumpără compania pentru care lucra și și-a promis că nu va reveni să lucreze împreună cu el, că nu va fi niciodată lângă Alihan. Această decizie este perturbată odată cu sosirea celei mai bune prietene al lui Zeynep din Bursa. Yîldîz este foarte mulțumită de surpriza lui Halit. Este încrezătoare că relațiile dintre ei nu vor mai fi ușor de rupt. Ender nu are intenția de a renunța. Ea decide să-și îndeplinească planurile într-un alt mod.

15. Deși Zeynep vrea să stea departe de Alihan, el nu permite acest lucru, va vorbi cu Zeynep și îi va cere o altă șansă. Alihan reușește să o surprindă pe Zeynep în propriul său stil, unic. La un moment dat Yîldîz se implică într-un nou scandal și există tensiune în casă. Când Ender începe să creadă că nu îi mai poate separa pe Yîldîz și Halit, un oaspete care vine la ea acasă o face să se răzgândească. De data aceasta șansa este în favoarea lui Ender.

16. Ender caută modalități de a-l apropia pe Kemal de Yîldîz. Ea imaginează un plan în care o va obliga pe Yîldîz să-l vadă pe Kemal în fiecare zi, și își pune planul în acțiune. Yildiz, care nu știe ce se va întâmpla, o consideră sinceră pe Defne și i se destăinuie fără griji. Zeynep este dezamăgită când Alihan nu vine la întâlnire. El vrea să-i explice motivele, dar Zeynep nu îl mai crede.

17. Zeynep se confruntă brusc cu consecințele deciziei sale, chiar dacă Alihan este sigur că Zeynep încă îl iubește. Pe măsură ce tensiunea dintre Yîldîz și Halit crește treptat, efectele pr să fie în favoarea lui Ender. Kemal se apropie de Yildiz pas cu pas.

18. Repercusiunile relației lui Alihan și Zeynep se răsfrâng asupra tuturor și perturbă și echilibrul relației dintre Yîldîz și Halit, oferind astfel oportunitatea unei apropieri dintre Yîldîz și Kemal. Zeynep se simte vinovată pentru situația ei și este conștientă că acum trebuie să ia o decizie. Ender este sigură că l-a recâștigat pe Halit. Defne face o ultimă mișcare experimentând ambiția de a fi ignorată de Halit și o împroașcă definitiv cu noroi pe Yildiz în ochii lui Halit.

19. Descrierea de către Defne a secretului lui Yîldîz vine ca o bombă în mijlocul căsătoriei ei cu Halit. Drept urmare, acesta ia o decizie cu privire la soția lui, dar nelămuririle pe care le are o vor ajuta pe Ender. Yîldîz nu va rămâne pasivă ci va încerca tot posibilul să-l recâștige pe Halit. Alihan și Zeynep încearcă să-și petreacă viața separat, în timp ce el chiar ia o decizie importantă de a o uita pe Zeynep.

20. Zeynep experimentează tristețea de a-l vedea pe Alihan împreună cu Hira. Neînțelegerea rezultată dintr-o scenă confuză cu Hira în camera lui Alihan, va muta relația lui Zeynep și Alihan într-o altă direcție. Yîldîz este nehotărâtă între Halit și Kemal, totuși trebuie să aleagă între emoții și judecată limpede.

21. Alihan și Zeynep decid în cele din urmă să trăiască fericirea pe care o merită și să recupereze timpul pierdut. Halit a aflat întregul adevăr despre Yîldîz și acum ea îi pierde atât pe Halit, cât și pe Kemal. Ender este încrezătoare că va câștiga, dar Yîldîz nu are nicio intenție de a accepta înfrângerea.

22. În timp ce Alihan și Zeynep pot în sfârșit să se bucure de fericirea lor, trebuie să se ocupe și de problemele lui Hira și reacțiile lui Zerrin. Lui Ender își pare foarte rău că Yildiz este însărcinată, pentru că asta înseamnă că este pe cale să piardă șansa cu Halit. Însă Yildiz joacă un joc foarte riscant pentru a nu pune capăt căsătoriei, ea minte că ar fi însărcinată ca să nu piardă tot ceea ce are.

23. Dispariția avionului lui Alihan îi devastează pe toți, în special pe Zeynep. Nu mai are nicio speranță iar Zeynep se gândește cum să trăiască o viață fără Alihan. Yildiz încearcă să le arate tuturor că și-a revenit din loviturile primite în ultima vreme.

24. Adevărul despre Halit reprezintă o mare distrugere pentru Alihan. El ia măsuri imediate pentru a pune în aplicare răzbunarea pe care a pitrocit-o de-a lungul anilor. Înțelegându-i schimbările bruște de comportament, Zeynep încearcă să rezolve ceea ce se întâmplă. Venirea lui Asuman nu este binevenită. Yildiz caută modalități de a transforma criza într-o oportunitate, gândindu-se până unde poate duce jocul sarcinii.

25. În timp ce Ender așteaptă răspunsul propunerii sale, relația lui Alihan cu Zeynep devine dificilă din cauza nesiguranței lui Alihan. Zeynep nu a renunțat la el și a decis să-i facă o surpriză. Yildiz a intrat într-un bucluc cu niște bijuterii false. Persoana care o va salva de data aceasta este nimeni altul decât Kemal.

26. Căsătoria lui Alihan cu Ender creează un efect de bombă. În timp ce toată lumea se întreabă cum de s-a petrecut această căsătorie, inima lui Zerrin nu rezistă. Zeynep este hotărâtă să-l îndepărteze complet pe Alihan din viața ei și nu ascultă explicațiile sale. Ender și-a primit în sfârșit răzbunarea, dar nu-i este de ajuns, acum vrea să aibă și compania. Ender și Alihan cred că sunt victorioși.

27. Odată cu mutarea neașteptată a lui Halit, Alihan înțelege că va trebui să lucreze pentru a-și atinge scopurile. Zeynep se întoarce la lucru. Alihan se enervează pe Zerrin pentru că i-a ținut partea lui Halit. Pe măsură ce tensiunea din casă crește, Halit are de câștigat. Semnele de întrebare legate de căsătoria lui Yildiz cresc treptat și ea va dori să scape.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Prețul fericirii sezonul 1                          urmează Prețul fericirii sezonul 2, partea a doua;

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Prețul fericirii, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.