duminică, 6 septembrie 2020

Prețul fericirii sezonul 3 partea II rezumat

Prețul fericirii sezonul 3 partea II rezumat

58. În timp ce Halit este uimit să afle despre cooperarea dintre Nadir și Ender, el ia măsuri pentru a contracara această legătură și efectele ei. Nadir găsește o altă modalitate de a-l învinge pe Halit și acest drum trece prin Yîldîz. Soluția lui Halit de a-și învinge dușmanii va schimba întreaga ordine stabilită până acum.

59. Întoarcerea lui Sahika provoacă o ruptură între Yîldîz și Halit. În timp ce Nadir și Ender fac tot posibilul să o trimită pe Sahika de unde a venit, Yîldîz este destul de neliniștită, pentru că-și cunoaște inamicul mai bine decât alții. Sahika are un plan complet diferit de ceea ce crede lumea, care stă la baza sosirii sale.

60. Obligată să accepte oferta de cooperare a lui Sahika, Ender caută modalități de a scăpa de ea în timp ce își îndeplinește sarcinile. Primul plan al lui Sahika este să-l despartă pe Halit de Yîldîz și, pentru aceasta, are nevoie de ajutorul lui Ender. Între timp, Ender vrea să împuște doi iepuri dintr-o lovitură cu un alt joc.

61. Yîldîz și Ender sunt uniți și încearcă să o facă pe Sahika să plece, dar nici ea nu stă cu mâinile în sân. Halit este hotărât să nu rămână tăcut față de mișcările lui Nadir. În cele din urmă, el primește un mare atu împotriva lui Nadir, dar acesta va fi ajutat de cineva la care Halit nu se așteaptă.

62. După ce Yîldîz îi dă lui Nadir fotografia pentru a-i salva viața lui Halit, apocalipsa izbucnește în conacul Argunilor. Pentru Halit, nu este greu să afle cine a făcut asta, pentru că singurul suspect este Ender. Când Ender își dă seama că este victima unei conspirații abile, își întoarce săgețile către Yîldîz. În timp ce Ender și Yîldîz se enervează reciproc, Sahika merge în secret direct la țintă.

63. Yîldîz este extrem de suspicioasă față de asociația dintre Leyla și Halit, și singura persoană căreia îi cere ajutor în timp ce se gândește la ce să facă, este Ender. Ender și Yîldîz trebuie să facă un plan ca s-o determine pe Leyla să plece. Leyla va găsi un nou susținător după ceea ce i s-a întâmplat și totul va începe de la capăt.

64. Sosirea lui Zerrin va duce relația dintre Yigit și Lila într-o altă direcție. Yîldîz și Ender se tem de posibila următoare mișcare a lui Leyla și iau măsuri de precauție. Leyla, cu acordul lui Sahika, va face niște jocuri, aparent pe la spatele acesteia, și va încerca să le lovească pe Ender și Yîldîz de unde nu se așteaptă.

65. În timp ce Yîldîz crede că a găsit o modalitate ca Leyla să fie concediată, va fi șocată de jocul neașteptat al acesteia. Yîldîz caută să găsească noi metode ca să-și atingă țelul. În timp ce Sahika o pregătește pe Leyla pentru obiectivul ei, ea caută modalități de a se apropia din nou de Yigit.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Prețul fericirii sezonul 3, partea I                          urmează Prețul fericirii sezonul 3, ultima parte;

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Prețul fericirii, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.