joi, 8 octombrie 2020

Prețul fericirii sezonul 3 partea III rezumat ep. 66-74



66. Sahika face tot posibilul pentru a păstra secretă relația dintre Halit și Leyla și induce în eroare pe cei din jurul ei. Yîldîz și Ender înghit minciunile lor și se relaxează în ceea ce o privește pe Leyla. Halit află un mare secret al lui Nadir și îl amenință, dar Nadir s-a pregătit pentru acea amenințare a lui Halit și face o mișcare neașteptată încolțindu-l.

67. În timp ce relația lui Halit cu Leyla continuă la viteză maximă, Halit atrage atenția din cauza comportamentului său. Zerrin, căruia acțiunile lui Halit i se par suspecte, o avertizează pe Ender și cu asta lansează o bombă cu ceas. În timp ce Yîldîz crede că în sfârșit se simte confortabil, viața ei va fi răsturnată de-a binelea din nou.

68. Yîldîz nu suportă să fie înșelată din nou și decide să divorțeze de Halit, care încearcă să găsească o modalitate de a-și salva căsnicia, în timp ce se îndepărtează de Leyla, dar ea este hotărâtă să nu renunțe la Halit. Sahika o susține pe Leyla în dorința ei și îi întărește convingerea că este bine ce face. Nadir, care profită de faptul că Yîldîz este singură, are cu totul alte planuri.

69. Halit primește șoc cu sarcina Leylei. Leyla încearcă să se dovedească copiilor lui Halit. Nadir face tot posibilul pentru a câștiga Yîldîz și îi cere ajutor lui Ender. Învățarea lui Yîldîz despre sarcina lui Leyla o face să ia o decizie greșită.

70. În timp ce Ender face tot posibilul să-l suspecteze pe Halit din Leyla, Sahika crede că Leyla nu-i va mai fi de folos. În timp ce oferta de piure de mere a lui Yîldîz schimbă viața lui Yîldîz, mișcările greșite ale lui Halit pregătesc prăbușirea imperiului său.

71. Colapsul lui Halit afectează profund pe toată lumea. Halit, Zehra, Lila și Erim au încercat cu greu să țină pasul cu noua comandă. Yîldîz nu se poate bucura pe deplin de noua ei viață din cauza celor întâmplate. Unul dintre cei mai afectați de pierderea tuturor de către Halit este Sahika. Sahika este concediată de la companie și toate ușile vor fi închise pentru ea, ceea ce o face mai periculoasă decât este și ia o decizie care va afecta viața tuturor.

72. În timp ce moartea lui Nadir zguduie profund pe toată lumea, căsătoria lui Sahika cu el în ultimul moment se află pe agenda tuturor. Ender și Caner lucrează din toate puterile lor pentru a dezvălui ce a făcut Sahika. În timp ce lupta pentru viață a lui Halit continuă, el experimentează tristețea preluării companiei de către Sahika. Viața lui Halit se va schimba după o veste surpriză, iar o persoană neașteptată va afecta viața lui Yîldîz.

73. Halit face un plan de răzbunare pentru a o învinge pe Sahika. În timp ce Lila și Erim fac tot posibilul să-și susțină tatăl, Zehra se luptă să se adapteze la noua ordine. Pe măsură ce Yîldîz și Kerim se apropie, se vor confrunta cu surprize neașteptate. Sahika se află într-un nou joc pentru a scăpa complet de Ender.

74. În timp ce Yîldîz este surprinsă să afle despre Kerim că este noul CEO, ea află și că acesta a fost angajat de Sahika și încearcă să stea departe de el. Ender își dă seama de planul perfid al lui Sahika și face tot posibilul pentru a o scoate din viața lor. Cu toate acestea, oferta Sahikăi de salvare va fi atractivă pentru ea. Halit este hotărât să facă tot posibilul pentru a o recâștiga Yîldîz, dar mintea lui Yîldîz este deja confuză.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Prețul fericirii sezonul 3 partea II  

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Prețul fericirii, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.