luni, 12 octombrie 2020

Nemilosul Istanbul ep. 1-5 rezumat

Nemilosul Istanbul ep. 1-5 rezumat


1. Seher și familia ei vin de la Hatay la Istanbul, ajung la conacul Karaçay fără să știe ce se va întâmpla! Seher este o femeie tipic anatoliană, conservatoare, puternic legată de valorile ei, mândră dar demodată. Pentru Seher, toți cei trei copii ai ei sunt ca niște diamante. Atât de mult vorbește despre copiii ei, de parcă i-ar fi modelat să fie niște ființe superioare. Adevărul este că și-a educat bine copiii, care nu fac nici un rău nimănui și au spiritul dreptății.
Agah Karaçay este unul din personajele principale ale serialului. Acum este ocupat să caute o mireasă pentru nepotul său care a avut un accident în copilărie și este imobilizat într-un scaun cu rotile. Șefa servitorimii casei află despre aceasta și îi trimite un mesaj bunicii sale Neriman, care încă locuiește în orașul ei natal. Neriman este sigură că Seher, fata ei, care are la rândul ei o fiică de măritat, chiar dacă ar fi să moară, nu va accepta niciodată o astfel de ofertă. Așa că formează o alianță cu nepoata ei urzind un plan foarte răutăcios.
În afară, familia Karaçay se afișează ca o familie foarte puternică, de prestigiu, de lux, dar în realitate este o familie plină de secrete periculoase. De la primul pas făcut de Seher în conacul Karaçay, ea se teme pentru copiii ei, să nu cadă în mrejele unor jocuri sau a puterii banului, împotriva lor. Însă tot ce au clădit cele două familii în timp, se va zgudui din temelii și se va zdruncina.

2. Când Seher aude cuvintele "de vânzare", este ca și cum cineva ar fi împușcat-o literalmente în cap. Cu plicul în mână, se stropșește în fața lui Agah Karaçay aruncându-i cuvinte grele. Agah, uimit de ceea ce tocmai se întâmplă rămîne fără cuvinte, dar Seher este hotărâtă să-și împacheteze lucrurile, să plece cu tot cu copii. Cu lacrimi în ochi se urcă în autobuz.
Agah stă cu Nedim și la un moment dat acesta din urmă spune niște cuvinte care îi trezesc interesul, în timp ce un oaspete neinvitat apare în pragul casei Karaçay cu niște informații despre Seher.

3. Ceren se va afla în fața adevărului datorită lui Șeniz și atunci înnebunește de furie! Ceren, care a fost trădată de propria soră începe să se intereseze de Agah apoi se confruntă cu Seher.
Când Damal ajunge la conac cu sângele lui Civan pe mâini, toată lumea este uluită. Cenk, transformat în fratele protector, nu-și poate controla furia și îi pedepsește pe cei care trebuie pedepsiți. Agah și Cenk simt pentru prima dată sentimentul de a fi tată și fiu. Când Cemre pune problema că Cenk rămâne întotdeauna tăcut cu privire la Nedim, el nu știe ce să facă; în timp ce se gândea la ce a spus, el se duce la Nedim și într-o izbucnire de sinceritate spune tot ce a ținut ascuns pînă acum; această confruntare îl afectează profund pe Șeniz.
În timp ce Cemre primește un telefon gândindu-se că toate visele sunt pe cale să se împlinească, nu se gândește că acestea se pot și destrăma. Civan este copleșit de conversația cu adevărat grea dintre Seher și Șeniz, dar va fi forțat să facă față unei capcane care i-au fost întinsă. Pe măsură ce Civan pleacă fără să știe despre capcană, are impresia că se îndreaptă spre libertate. După ce a trecut printr-un incident oribil, care acum îl determină să nu mai știe cum să acționeze, este obligat să ceară ajutorul lui Agah Karaçay.

4. Cemre este uimită când îl vede pe Cenk stând în fața ei. Ca răspuns la mișcările sale arogante, primește un răspuns total neașteptat. Civan, care continuă să dea vina pe Agah, are avocați care fac tot ce pot pentru a-l salva. Mâinile lui Seher sunt încă în jurul gâtului Karaçay. Șeniz se folosește de această ocazie pentru a o alunga pe Seher și familia ei și pentru a continua să-l otrăvească pe Nedim. Din nou, familia Yılmaz se trezește cu bagajul în stradă, dar de data aceasta primesc sprijin de la cineva la care nu se așteptau niciodată.
În timp ce Ceren vede că rezultatele testului de sarcină sunt pozitive, este foarte fericită; Seher se pierde complet atunci când Civan este luat în custodie. Când Nedim întrerupe o ceartă între Șeniz și Agah, ultimul are parte de satisfacție în timp ce Șeniz este complet uimită. Agah îl avertizează pe Cenk cu privire la Cemre și la răspunsul pe care îl va primi; în același timp, Cemre nu ezită să-i arate lui Agah fotografiile de pe telefonul ei. Șeniz va avea încă un șoc!

5. Când Cemre primește un răspuns total neașteptat de la Agah, furia ei continuă să se intensifice. Nedim a ajuns la punctul în care nu există nicio modalitate de a-l controla. Cenk acționează din instinct pentru a-l proteja pe Cemre de mama sa și acum este pentru prima dată în opoziție cu ea.
Ceren face totul în felul ei și se simte încrezătoare în existența unui binefăcător, ceea ce o determină să acționeze, dar răul produs îl rănește și pe Nedim. La sfârșit, efectul asupra Nedim și Cenk este de neimaginat. După tot ceea ce s-a întâmplat, pentru prima dată Șeniz se simte neputincioasă. Când Ceren află, își folosește furia pentru a-l împinge pe Civan să o atace pe Cemre.
Agah este sătul de iresponsabilitatea lui Cenk, așa că, pentru a-l pune pe drumul cel bun,îl determină să acționeze după dorința lui (a lui Agah). Între timp, Ceren nu se poate liniști cu informația pe care o deține și într-un moment în care toate opțiunile pentru Agah s-au epuizat, ea se apropie de Seher cu o negociere șocantă. În ceea ce-l privește pe Cenk, auzind ce-i spune Șeniz, va face o mișcare la care nimeni nu s-a așteptat vreodată.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Nemilosul Istanbul prezentare                          urmează Nemilosul Istanbul ep. 6-10;

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Nemilosul Istanbul, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.