joi, 15 octombrie 2020

Nemilosul Istanbul ep. 6-10 rezumat

Nemilosul Istanbul ep. 6-10 rezumat

6. Confruntarea începută de Cenk cu arma în mână o face pe Cemre să trăiască cea mai mare teamă din viața ei. Chiar dacă Seher își pierde controlul când aude ceea ce cere Agah, este complet neajutorată și se confruntă cu vinovăția de a-i părea rău pentru felul în care s-a comportat. Tensiunea dintre Cenk și Cemre crește odată cu mărturisirea.
În timp ce Agah așteaptă un răspuns de la Șeniz, care spumegă de furie, își pierde cumpătul și confruntarea dintre tată și fiu se mută în zona de pericol. Conacul Karaçay va fi plin de confruntări serioase și grele după confesiunea lui Cenk către Cemre.

7. Pe măsură ce Ceren se scufundă direct în visele ei cu sprijinul pe care îl primește de la Șeniz, confruntarea cu realitatea va fi foarte dură. Între timp, Cemre și Cenk trăiesc momente dramatice, iar presiunea la care îi supune Agah și Seher îi va uimi complet. Agah și Seher, cărora le este frică să facă față adevărului, se trezesc chiar în mijlocul unei confruntări uriașe. Cemre este acum blocată într-un punct fără întoarcere și îl pregătește pe Cenk pentru această situație, deși el nu are idee cât de gravă este situația.
Planul impecabil al lui Șeniz continuă și o face pe Ceren să trăaiscă șocul vieții sale. Între timp, Cemre ține morțiș să afle de ce Nedim este atât de stresată, iar mișcarea pe care o face pentru asta o va aduce față în față cu cel mai periculos inamic al ei. În vâltoarea întâmplărilor, Agah primește o scrisoare care îl tulbură, deoarece urmează zile foarte dificile pentru conacul Karaçay.

8. Mulțumită planului impecabil al lui Șeniz; Ceren primește cea mai dureroasă lecție din viața ei. Semnătura pe care tocmai a pus-o și țipătul care urmează întoarce întreg conacul pe dos. În timp ce Seher îl învinovățește pe Agah pentru că nu a permis ca această căsătorie să aibă loc, Cemre cere o explicație surorii ei. Seher știe acum că nu are altă opțiune decât să se plece în fața mândriei sale și să-i ceară ajutorul lui Șeniz pentru a-și scoate fiica din acel conac.
Cu toate acestea, Șeniz are propriile planuri pentru Sehet și familia ei. Cemre renunță, deoarece nu mai poate face nimic pentru sora ei care nu pare să vrea să se oprească. În timp ce Cemre așteaptă neajutorată rezultatele în brațele mamei sale, a decis să înceteze să-i mai dea lui Nedim vreun medicament. În ceea ce-l privește pe Civan, din cauza acțiunilor și atitudinii lui Ceren, se plimbă ca o bombă cu ceas care este pe cale să explodeze. Apoi, pe măsură ce Agah Karaçay o amenință pe Ceren ea vrea să scoată la iveală toate secretele și să dea totul peste cap.

9. În timp ce Seher și Agah privesc uimiți ceea ce se petrece în fața lor, Șeniz se gândește doar la Cenk. Cenk nu se teme de răspuns, ci mai mult de întrebările cărora trebuie să le răspundă.
Faptul că Ceren poate fi însărcinată are un efect cutremurător asupra familiei Yılmaz. Șeniz este ocupată să pună în mișcare planurile pentru a o putea elimina complet pe Cemre din familia lor. În timp ce Cemre nu crede că tatăl bebelușului este Nedim, ea va fi lovită dintr-un loc total neașteptat.
După tot ce s-a întâmplat, asta este tot ce trebuie pentru ca Agah să-și piardă tot respectul pe care îl avea pentru Cemre, dar adevărata lovitură pentru Cemre nu este din palma pe care o primește de la mama ei, ci mai degrabă de la Cenk. În timp ce nunta pe care Cemre a așteptat-o ​​mereu este în sfârșit pe cale să aibă loc, Seher a tras deja sforile unui joc pentru ca Cemre să-și ia adio de la Nedim. În momentul în care Cenk face prima mișcare corectă din viața sa, Cemre ia o decizie nebunească legată de Nedim.

10. După ce Cemre îl răpește pe Nedim și îl scoate din conac, toată lumea este disperată. Pentru a obține orice informații cu privire la nepotul său, Agah sună la orice număr la care se poate gândi, inclusiv la cei din sat.
Seher este, de asemenea, îngrijorată de bunăstarea fiicei sale. Cu toate acestea, Cener, pentru a-și atrage mama de partea ei, se folosește de sentimentul ei de vinovăție până la ultima picătură. Seher este hotărâtă să nu trebuiască să aleagă unul dintre copiii până când Neriman nu-și joacă și ultimul atu. Acum, Seher este forțată să-și păstreze atât legătura cu copiii, cât și acest secret imens. Șeniz face totul și folosește tot ce îi stă în putere pentru a-i găsi pe Cemre și Nedim înaintea oricui altcuiva. Dar habar nu are că Cenk i-a luat-o înainte.
Acum, când Cenk acționează primul, nimic nu va mai fi la fel pentru nimeni.


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Nemilosul Istanbul ep. 1-5                          urmează Nemilosul Istanbul ep. 11-15;

sursa foto: haberturk.com

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Nemilosul Istanbul, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.