marți, 20 octombrie 2020

Nemilosul Istanbul ep. 11-15 rezumat

Nemilosul Istanbul ep. 11-15 rezumat

11. Cenk și Cemre se întâlnesc într-un moment în care nici unul dintre ei nu se aștepta, și totul se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica. Cemre nu are deloc încredere în Cenk, nu crede că are intenții bune, așa că îl tratează foarte aspru și reușește cumva să se îndepărteze de el și să se întoarcă acasă. Nedim se teme, deoarece managerul casei (? traducerea englezească a textului turcesc este mediocră) l-a recunoscut și el a intrat în panică, așa că încearcă să o avertizeze pe Cemre, dar ea este atât de încântată de întâlnirea cu Cenk, încât nu-i acordă atenție; singurul lucru pe care vrea să-l facă este să părăsească casa.

Agah l-a urmărit pe Șahin, iar suspiciunile sale se confirmă. Șeniz a lucrat la spate. Agah nu poate accepta tot ce a aflat, cu toate acestea mai întâi trebuie să-l găsească pe Nedim. Cu relațiile ei, Șeniz este capabilă să-i găsească pe Nedim și Cemre. Cu toate acestea, există un lucru pe care niciodată nu ar putea să-l viseze; fiul ei este mereu cu un pas înainte.

Seher, care este reținută la poliție, încearcă să obțină orice informații cu privire la fiica ei, totuși știrile pe care le primește o vor devasta în totalitate. Șeniz crede că are un plan total impecabil; cu toate acestea, planul ei îl va arunca pe Nedim, fiul ei și chiar pe ea însăși chiar într-un foc mare, iar pentru a înrăutăți lucrurile, ea va fi complet vulnerabilă față de Agah.

12. Cenk nu poate ignora faptul că Cemre a fost trimisă înapoi la Antakya, așa că el o împiedică să plece. Vestea că Cemre nu s-a dus acolo se răspândește foarte repede ajungând la conacul Karaçay în cel mai scurt timp. Ceren primește această veste înainte ca Agah să ceară imediat o explicație de la Cenk și Cemre, dar ceea ce vede este o surpriză total neașteptată.

Cemre caută o viață nouă pentru ea însăși. În timp ce Seher, care arde de vină și durere pentru că i-a închis ușa lui Cemre, primește un mesaj de la Civan. Cemre se închide în sine, într-o lume a ei, dar apoi se regăsește brusc cu Nedim. În ceea ce îl privește pe Agah, el a făcut din aceasta o prioritate de a găsi un mod s-o țină la distanță.

Ceren vede acum clar că, indiferent de ceea ce face, mama ei nu va renunța la Cemre, așa că trebuie să găsească o modalitate de a scăpa definitiv de ea. Seher se implică și are o anumită atitudine față de Cemre, dar numai până când vede cu propriii ei ochi modul în care Ceren îl tratează pe Nedim. Între timp Cenk caută modalități de a o găsi pe Cemre; Șeniz este hotărâtă să-și țină fiul departe de fata aceea. În ceea ce îl privește pe Cenk, o găsește pe Cemre și îi face o ofertă foarte surprinzătoare, total neașteptată.

13. Cemre nu acceptă oferta revoltătoare de la Cenk. Chiar dacă el continuă să-i explice că acesta este singurul mod în care va putea să-l ajute pe Nedim, această ofertă nu este nici măcar o opțiune pentru Cemre.

Când Seher o prinde pe fiica ei, Ceren, abuzându-l pe Nedim, ea îi cere o explicație pe loc, dar Agah se bagă imediat în mijlocul disputei dintre mamă și fiică. Cu toate acestea, Seher este hotărâtă să obțină o explicație de ce fiica ei îl abuzează pe Nedim și de ce vorbește mereu despre Cenk.

În ceea ce o privește pe Cemre, ea este hotărâtă să folosească modul pe care îl știe cel mai bine pentru a încerca să-l ajute pe Nedim. Dar, pentru a realiza acest lucru, ea are nevoie de ajutorul lui Cenk. Chiar dacă au pus planul în mișcare pentru a-l ajuta pe Nedim, nu au nicio idee despre surpriza care îi așteaptă. Fiecare mișcare pe care o fac este blocată de Șeniz; deci devine perfect evident că acum mai au doar o singură șansă.

14. Vestea căsătoriei dintre Cenk și Cemre are un efect exploziv la petrecere. Șeniz face o criză când aude de mutarea fiului ei. Seher încearcă să scoată inelul de pe degetul lui Cemre. Cât despre Cemre, care a decis să ia această cale pentru a ajunge la Nedim, nu are intenția de a se răzgândi. Agah află de surpriza făcută de Cenk și Cemre, ușile conacului le vor fi închise.

În timp ce Agah ajunge să-și renege fiul, Șeniz este hotărâtă să nu-i permită fiului ei să fie sursă de bani pentru Seher și fiicele ei. Șeniz, de dragul fiului ei, este chiar dispus să se ridice în fața lui Agah, totuși pentru Cenk nu mai este loc de întoarce acum. Agah cere ca Cenk să nu mai aibă voie să folosească numele de familie, însă Cemre se concentrează asupra adevăratei ținte.

Seher suferă pentru Cemre și, în timp ce observă apropierea dintre Șeniz și Ceren, își amintește din nou de fotografiile pe care le-a găsit în seif. Când Nedim aude veștile despre această căsătorie, este surprins cu totul. Seher se întristează după ce se uită la fotografii. Când Agah intră în cameră, este începutul sfârșitului pentru Ceren.

15. Pe măsură ce Ceren și Neriman sunt scoși rapid din conac de oamenii lui Agah, Cemre și Cenk se întâlnesc față în față. Ușile conacului sunt acum deschise și primitoare pentru Cemre și Cenk. În timp ce Ceren, care nu știa unde să se ducă atunci când a fost alungată din conac, acum trăiește un șoc să audă că atât Cemre cât și Cenk s-au întors.

Cemre și Cenk sunt la fel de șocați ca și Ceren. Când întreabă care este motivul care influențează decizia lui Agah de a le permite să se întoarcă, ei cred că Șeniz are ceva de-a face cu acest lucru. Cu toate acestea, Șeniz are un program atât de încărcat încât nici măcar nu are timp să-i vadă pe Cemre și Cenk. Șeniz este prea ocupată în spatele ușilor închise, fiind nevoită să-i explice lui Agah tot ceea ce face.

Când Ceren și Neriman ajung la apartament, trăiesc șocul vieții lor. Cei doi îi văd pe Agah, Seher și Șeniz stând în fața lor, ceea ce înseamnă că jocul s-a terminat pentru ei și toate ușile sunt acum închise. Pe măsură ce Nedim începe un nou capitol în viața sa, ceea ce aude de la medici va fi un nou început pentru Agah și Nedim.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Nemilosul Istanbul ep. 6-10                          urmează Nemilosul Istanbul ep. 16-20;

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Nemilosul Istanbul, prezentare.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.