miercuri, 28 octombrie 2020

Nemilosul Istanbul ep. 16-20 rezumat

Nemilosul Istanbul ep. 16-20 rezumat

16. Când Cenk urmează să doneze sânge, se răzgândește în ultimul moment și fuge din spital. Agâh începe imediat să-și urmărească fiul și, când îl prinde, cere o explicație a motivului pentru care fuge de spital. Cenk este acum încolțit și, atunci când adevărul iese în sfârșit pentru prima dată la iveala, el se confruntă cu jena pe care o va simți stând în fața tatălui său. În timp ce Cemre este încă în stare de șoc din cauza plecării lui Nedim de la conac, ea începe imediat să se intereseze unde a fost dus și de ce. Seher află de la Ceren că se face un test de paternitate și se duce imediat să se confrunte cu Agâh, care nu îi oferă nicio explicație, ci o trimite la plimbare, în timp ce acum ea suferă pentru ca nu are răspunsuri la toate aceste întrebări. Agâh anunță că l-a trimis pe Nedim la Londra. În timp ce Cemre este șocată de această veste, ea află că Cenk a depus dosarul de divorț. În ceea ce o privește pe Șeniz, ea presupune că Agâh își dă seama că Nedim nu se va face niciodată bine, așa că respiră ușurată. În timp ce toate acestea se întâmplă la mii de kilometri distanță, un oaspete neinvitat merge să-l vadă pe Nedim, iar acesta ii va aduce vindecarea.

17. Ceren și Cenk își dau seama în cele din urmă că drumul pe care l-au ales îi duce foarte departe de bani și de conac, provocând astfel schimbări dramatice. Civan înnebunește și se transformă într-o bombă cu ceas după ce aude anumite lucruri, iar când Cenk apare în fața lui, se dezlănțuie iadul. Agâh vine în fața lui Civan cu rezultatul ADN pentru a-l împiedica să-l rănească pe Cenk; Ceren este acum cea complet uimită. Cemre este ocupată să încerce să găsească scrisoarea pe care Cenk a lăsat-o în urmă. Presupunând că mama lui este cea care are scrisoarea, persoana care a citit-o îi apare în mod neașteptat în față. Șeniz se pregătește să apară ca o furtună în fața lui Agah. În ciuda faptului că trebuie să se ocupe de toate, Agah își urmărește nepotul de la distanță în timp ce se vindecă. Ceea ce Agah nu știe este că medicul lui Nedim a lăsat-o pe Cemre să ia o decizie foarte dificilă. La conac continuă pregătirile nunții dintre Cemre și Cenk, dar nimeni nu știe de musafircul nepoftit care vine spre conac și a cărui sosire va avea un efect exploziv asupra tuturor.

18. Nedim ajunge la nuntă și uimește toată asistența. Toți sunt lăsați fără cuvinte în timp ce Nedim stă în picioare în fața lor. A început numărătoarea inversă pentru Șeniz și Cenk. Nedim afirmă că conacul nu este încă pregătit pentru el și, în ciuda insistențelor unchiului său, pleacă. Când Nedim revine a doua zi, cel mai rău coșmar al lui Șeniz devine realitate. Pentru Șeniz și Cenk, totul se poate transforma într-un război în funcție de ceea ce va spune sau va face Nedim. Cemre căreia nu i s-a permis să se apropie de Nedim, îl urmărește de la distanță. Cenk o întreabă de ce mai sunt căsătoriți și o va încolți pe Cemre. În timp ce toată lumea privește plină de curiozitate și așteaptă să vadă cum va continua viața din conac, noua viață a lui Nedim abia a început. Seher este curioasă de ce Ceren nu a fost încă iertată. Ceren, în ciuda insistențelor lui Neriman, refuză să intre din nou în conac, și, într-un moment la care nu se aștepta niciodată, se va trezi că-l vede pe Nedim.

19. Înainte ca Ceren să-l vadă pe Nedim stând în fața ei, ceea ce el îi spune este și mai șocant. Deoarece Șeniz crede că planul ei funcționează fără greșeală, mișcarea făcută de Damla o va atinge dintr-o direcție la care nu se aștepta. În timp ce Damla îl implică și pe Civan în aventura sa, Agah suflă în jurul conacului ca un uragan. Între timp, Cemre are o perioadă dificilă sub același acoperiș cu Nedim. Nedim continuă să fie o imensă amenințare atât pentru Șeniz, cât și pentru Cenk. Cu toate acestea, Cenk a ajuns la un punct în care nu mai poate rezolva problema. În timp ce Șeniz și Cenk sunt pregătiți și așteaptă atacul, ca să lovească în orice moment, adevărata surpriză a lui Nedim are un efect exploziv la masa de cină cu întreaga familie, punând pe toți cei din conac în stare de șoc!

20. Când Nedim și Ceren ajung la conac ținându-se de mână, toți cei care îi văd sunt uluiți. Odată ce Agah trece peste șocul inițial, încearcă imediat să o alunge pe Ceren din casă, dar obiecția pe care o primește de la Nedim îl devastează total pe Agah. În timp ce Cenk și Damla sunt încă nedumeriți, Nedim anunță că este adevăratul și de drept proprietar al conacului; Seniz începe imediat la ce are de făcut pentru a întoarce lucrurile în avantajul ei. În timp ce lui Cemre nu-i vine să creadă ce face Nedim, Cenk, furios, începe cearta. Când Nedim se întoarce spre Cenk și Cemre întrebându-i când intenționează să se mute, acesta este picătura care umple paharul pentru Cenk. Cenk este decis; dacă Nedim vrea război, el este gata să lupte!

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Nemilosul Istanbul ep. 11-15                          urmează Nemilosul Istanbul ep. 21-25;

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Nemilosul Istanbul, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











2 comentarii:

  1. Vreau sa vizionez gratuit Nemilosul Istambul ep. 17

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu va pot ajuta, nu stiu daca episoadele sunt incarcate pe undeva, pe net, cu subtitrare in engleza sau romana. Eu traduc niste minirezumate care apar in engleza pe un forum bulgaresc despre filme si seriale turcesti.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.