duminică, 8 noiembrie 2020

Nemilosul Istanbul ep. 21-25 rezumat

Nemilosul Istanbul ep. 21-25 rezumat

21. După acuzațiile lui Cemre, Cenk bate în retragere, dar când intervine Nedim, lucrurile se calmează și nu scapă de sub control. Nada aruncată de Nedim o zguduie foarte mult pe Cemre, provocând astfel o ceartă.
Între timp, Șeniz aude despre suma de bani dorită de Ceren. Șeniz nu poate să creadă că Agah a pierdut atât de mult controlul asupra sa, așa că se folosește de Seher pentru a controla situația creată de Ceren.
Cenk nu mai poate rămâne tăcut când vede ce se întâmplă chiar în fața ochilor lui între Nedim și Cemre. În ceea ce îl privește pe Nedim, care dorește ca toată lumea să știe cine este, alege o astfel de cale încât, deși nu vrea, ajunge în opoziție cu unchiul său.
Când vine vorba de averea familiei Karaçay, Șeniz nu vrea să lase un singur bănuț din mână și pentru a păstra controlul și a înlătura toate obstacolele din fața ei, urzește un plan foarte răutăcios pe care îl pune în mișcare.

22. Pentru Ceren luna de miere care a început cu distracție, însă în cele din urmă se transformă în cel mai mare coșmar al ei!

Când Nedim și Ceren îi văd pe Cenk și Cemre în fața ochilor, sunt șocați. Cei patru în aceeași locație, reduși la tăcere, dar practic sunt toți o bombă cu ceas care aștepta să explodeze.
Pentru Nedim și Cemre, forța de nesuportat de care au nevoie pentru a rezista acestei situații transformă această vacanță în tortură, iar pentru Cenk aceasta devine picătura care umple paharul. Pentru Ceren, luna de miere care a început ca distracție, se transformă în cel mai mare coșmar al ei.
Agah află de această situație și își varsă nervii spre Șeniz. Atunci ea, care se pregătise pentru asta, îndreaptă atenția lui Agah spre Seher. Șeniz încet și puțin câte puțin a intrat în mintea lui Seher. Acum îl face pe Agah să meargă exact acolo unde vrea ea, întrucât el i-o va arăta pe fiica cea adevărată.
Întrucât planul lui Șeniz continuă fără nicio problemă, într-un moment neașteptat, bomba pe care o deține va exploda în propriile mâini.

23. Ceren decide să joace ultimul atu care i-a mai rămas!

Planul lui Șeniz i se întoarce împotrivă și, într-un moment în care ea nu se aștepta, o lovește direct în față.
În timp ce Cenk și Nedim sunt încă șocați din cauza situației în care se află, Șeniz nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat. În ceea ce-l privește pe Agah, el cade chiar în mijlocul acestei confruntări ca o bombă cu ceas. Din acest moment, Cenk ridică un zid între el și mama sa. Ceren pune toată vina, durerea și suferința pierderii bebelușului asupra lui Șeniz și are intenția de a folosi toată muniția pe care o deține. Dar este foarte conștientă că nu poate face acest lucru pe cont propriu, ci că are nevoie de cineva mai puternic și de susținere constantă.
Cemre, care împărtășește durerea împreună cu sora ei, se detașează complet când aude că că Nedim și Ceren vor divorța. Acum, Ceren se decide să joace ultimul atu care i-a mai rămas!

24. Oricât ar încerca Ceren să-i explice lui Nedim care a urmărit videoclipul, el este la fel de hotărât să o părăsească.
Emoțiile lui Nedim sunt cu totul date peste cap după tot ce a aflat. Cât despre Cemre, ea nu are puterea de a continua mai departe. În ciuda tuturor obiecțiilor lui Cenk, Cemre este acum față în față și Nedim cunoaște acum întregul adevăr.
Ceren își dă seama că Nedim a urmărit caseta. Chiar dacă încearcă cu toată puterea să se explice lui Nedim, Nedim este la fel de hotărâtă să părăsească Ceren. În ceea ce privește Ceren, ea este hotărâtă să facă tot ce este nevoie pentru a nu obține acest divorț.
Agah nu a văzut singur ce se va întâmpla când fiul și nepotul său vor fi lăsați față în față. A sosit momentul ca Agah să se implice în această situație. Seara pe care o organizează în speranța că Cenk și Nedim vor putea topi gheața dintre ei, se transformă de fapt într-un timp de răscumpărare între acești doi tineri.
Cât despre Șeniz; ea își pune planul în mișcare pentru a inversa înțelegerea făcută între Nedim și Agah.

25. Totul la conac se schimbă după ce Agah a vizionat casetele video!

Toți membrii gospodăriei care erau preocupați de bunăstarea lui Nedim sunt șocați când văd scenele din fața lor. Șeniz va fi prinsă în capcana pregătită pentru Nedim. Cemre este complet distrusă și se retrage de la continuarea acestui joc. Chiar dacă Cenk se oferă voluntar pentru a fi folosit în aceste intrigi, ea s-a săturat și o face să se miște lucrurile pentru a pune capăt acestei căsătorii. Cu toate acestea, Agah este cu un pas înaintea ei și pentru că și Nedim a urmărit această casetă dar a păstrat tăcerea în legătură cu ea, totul se joacă pe terenul lui Cemre. Singura speranță a lui Ceren este Nedim, care ezită înainte de a accepta s-o ajute. Înainte ca Agah să treacă peste șocul a tot ceea ce a aflat, el descoperă secretul care va întoarce întregul conac pe dos.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Nemilosul Istanbul ep. 16-20                          urmează Nemilosul Istanbul ep. 26-30;

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Nemilosul Istanbul, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.