luni, 23 noiembrie 2020

Crioflowers - magazinul online cu flori și plante criogenate cu care poți crea un decor de poveste!

flori criogenate

Crioflowers este locul în care vei descoperi o mulțime de flori criogenate. Sunt produse de impact, la mare căutare, produse prin care poți crea ornamente senzaționale. Având în vedere cum se desfășoară lucrurile în moment de față, că nu poți desfășura prea multe activități în exterior, ce ai spune dacă ți-ai exersa abilitățile practice?

Creează ornamente încântătoare din flori criogenate și flori de săpun. Poți face o mulțime de combinații cu produsele găsite pe crioflowers.ro. Știi de ce ai nevoie? De timp liber și imaginație. Având în vedere că pandemia iți oferă timp liber din belșug, nu mai rămâne decât să iți pui imaginația la treabă.

Flori de săpun - parfum încântător și aspect inegalabil!


Ornamentele din flori de săpun sunt la mare căutare în ultimul timp. Nu-i de mirare acest lucru, având în vede că au un aspect super, dar și un parfum puternic. Pe crioflowers.ro găsești o mulțime de flori din săpun. Poți opta pentru bujori, cale, flori de cireș, gerbere, hortensii, dar și trandafiri de tot felul. Paleta de culori aferentă acestor produse este una vastă. De la alb, la roșu, lila, somon, și până la roz, fucsia, galben, verde deschis și nu doar atât.

Pe crioflowers.ro ai la dispoziție toate informațiile de interes cu privire la produsele disponibile. Este vorba despre dimensiune, diametru, lungime tulpină și alte asemenea.

Cu ajutorul trandafirilor criogenati poți crea aranjamente diverse!


Știi deja cât de căutate sunt aranjamentele din trandafiri criogenati. De acum le poți crea chiar tu, grație stocului impresionant pe care Crioflowers îl are pregătit în cadrul magazinului oficial. Am o idee pentru tine: creează anul acesta aranjamente impresionante din trandafiri criogenați și oferă-le pe post de cadou de Crăciun celor dragi ție.

De pe crioflowers.ro poți achiziționa capete cu tijă, mini trandafiri cu diametrul cuprins între 2 și 4 cm, capetele XL de trandafiri (5-8cm), capete XXL(9-10cm) și chiar inimi create din trandafiri. Din nou vorbim de o diversitate parcă ieșită din comun. Alege în funcție de culoarea de interes pentru tine, în funcție de dimensiuni sau model - la Crioflowers stocul este suficient de vast pentru a acoperi toate preferințele tale.

Poți achiziționa tot de aici licheni stabilizați, tije și petale, cutii de cadou, ursuleți de spumă, role panglică, ambalaje, plante și flori uscate și nu numai.

Pe cei de la Criflowers îi găsești atât în mediul online, cât și pe strada Interioară 3, nr. 1, Constanța. Contactează-i prin apel telefonic la numărul 0730 301 234 sau prin e-mail: contact@crioflowers.ro.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin tweet









14 comentarii:

  1. Și mie îmi plac tare mult aranjamentele florale din flori de săpun în special. Mi se par cumva cele mai accesibile și deopotrivă durabile. Pe cele naturale în ghiveci uit să le ud, iar cele tăiate se ifilesc prea repede...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se par foarte drăguțe aranjamentele florale de acest tip. Merg oferite cadou.

    RăspundețiȘtergere
  3. Woow, arata suuuper bine, trandafirii aia albastrii, doamne, sunt preferatii mei

    RăspundețiȘtergere
  4. Am observat ca au devenit un trend aceste floricele, am primit si eu ceva asemanator.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot zic si eu ca am sa imi cumpar un astfel de trandafir. Dar sigur urmeaza.

    RăspundețiȘtergere
  6. De cand imi doresc si eu un asa aranjament...si uite ca sunt si din Constanta, odata ce va trece carantina o sa ii vizitez!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu un aranjament cu trandafiri criogenati si tare frumos e.

    RăspundețiȘtergere
  8. Arată incredibil aceste aranjamente! Uite că nu am primit sau cumpărat criogenaţi până acum, deşi îi ador. Florile de săpun însă le am în nişte aranjamente foarte faine. A, nici licheni stabilizaţi nu am! Trebuie să caut magazinul online Crioflowers pe care ni.l recomanzi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cred ca am vazut niciodata un trandafir criogenat in realitate, cred ca arata superb! Un aranjament cu licheni mi-ar placea foarte mult! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ador aranjamentele de genul asta. Am primit si eu un aranjament cu flori de sapun si imi place tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oh, am atat de multe astfel de flori! Le ador! Sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar as incerca sa-mi incerc imaginatia cu aceste flori criogenate

    RăspundețiȘtergere
  13. Florile din sapun nu mi se par o idee buna pentru un cadou, dar trandafirii criogenati ar putea fi o idee...

    RăspundețiȘtergere
  14. Și mie îmi plac florile din săpun, am încercat sa fac și eu câteva aranjamente. Dar mi se par și mai interesante cele criogenate.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.