miercuri, 4 noiembrie 2020

Mașina ta are nevoie de un upgrade? Fă-i un tuning la GxG Chiptuning

Mașina ta are nevoie de un upgrade? Fă-i un tuning la GxG Chiptuning

Ai o mașină mai veche și ți-ai dori totuși să aibă o putere mai mare a motorului? Sau poate ai vrea să ai un consum de carburant mai mic? Te gândești deja cum să faci să îți schimbi mașina și să îți achiziționezi alta mai actuală?

Datorită tehnologiei care avansează pe zi ce trece, poți acum să ai pe propria mașină upgrade-urile pe care ți le dorești de la una nouă. Nu este nevoie să cumperi alta pentru că acest lucru înseamnă în primul rând o investiție destul de mare.

Iar în cazul în care deja ești atașat de mașina ta și ți-ar fi greu să renunți la ea în detrimentul alteia noi, ai acum posibilitatea de a-i face un upgrade. Află în continuare prin ce metode și unde îl poți realiza!

Chip tuningul - soluția la îndemâna oricui


Procedura ce te va ajuta să obții rezultatele pe care ți le dorești se numește chiptuning. Aceasta constă de fapt într-un upgrade prin care sunt îmbunătățite performanțele de fabrică ale mașinii tale.

Cu ajutorul chip tuningului vei reuși să crești puterea dezvoltată de motor fără însă a modifica fizic componentele acestuia.

Versiunile de soft pe care le au mașinile din fabrică sunt făcute în așa fel încât motorul să aibă o mai mare fiabilitate în special atunci când este utilizat un carburant de calitate proastă sau atunci când mașina nu este îngrijită corespunzător (când piesele vechi și uzate nu sunt înlocuite la timp). Așadar, producătorii de mașini se gândesc la softul potrivit pentru oricare dintre aceste situații.

Deși motoarele sunt proiectate din start să funcționeze la o putere mai mare, setările ce li se fac din fabrică nu permit acest lucru. Și în această situație intervin specialiștii ce se ocupă de chip tuning. Aceștia practic setează motorul să funcționeze la capacitate maximă.

Chip tuningul poate fi făcut atât pe mașinile ce utilizează drept carburant benzină, cât și pe cele cu motorină. Pentru prima variantă se poate obține o creștere de putere de la 25% și până la 40%, pe când pentru a doua variantă puterea motorului crește de la 8% și până la 12%.

GxG Tuning - servicii de calitate realizate de către profesioniști


Te-ai hotărât deja și dorești să îți tunezi mașina? Atunci îți recomand să o faci la GxG Tuning.

O echipă de specialiști care au studiat la facultatea de inginerie electrică-calculatoare, pasionați de chiptuning, este gata să îți pună la dispoziție oferte și servicii pentru ca tu să obții rezultatele dorite.

Poți contacta un reprezentant de la GxG Chiptuning accesând site-ul oficial gxgtuning.ro, apelând numărul de telefon 0763998841 sau printr-un email trimis la gxgchiptuning@gmail.com.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet








10 comentarii:

  1. Multumim pentru info, voi apela la nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceasta procedura are multe avantaje, dar și ceva dezavantaje. Totuși, per ansamblu exista mașini pe care se justifica

    RăspundețiȘtergere
  3. Recunosc că nu mă pricep foarte bine la acest subiect, însă cred că sunt informații valoroase pentru cei care au nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea stiu exact ce face si ce face dar sunt convinsa ca iubiul meu care se ocupa de masina face tot ce trebuie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar interesant mi se pare un astfel de serviciu, mai ales cand e vorba de o masina mai veche, dar cu valoare sentimentala.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe mine ma atrag detaliile astea pentru a scadea consumul autoturismului

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe sotul meu l-ar interesa cu siguranta un upgrade. Eu nu sunt atat de pasionata de masini, dar admir masinile de genul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu sunt pasionata de masini in sensul acesta. Nu prea imi place sa-mi bat capul. :) Dar am cativa prieteni care ar fi extrem de interesati de articolul tau.

    RăspundețiȘtergere
  9. Super site-ul, multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cei de la GxG par a fi foarte serios. Cu siguranță aș apela la ei.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.