marți, 15 decembrie 2020

Cu ce ne mai surprinde online-ul? Tu ai auzit de noul ondulator pentru bucle afro de la Gina’s?

Cu ce ne mai surprinde online-ul? Tu ai auzit de noul ondulator pentru bucle afro de la Gina’s?

Te-ai gândit la felul în care vrei să arăți în acest an de Crăciun? Începe să te pregăteșți, căci mai este puțin timp și trece alarmant de repede. Ce ai spune despre câteva recomandări? De exemplu, vreau să vin cu o recomandare pentru tine la capitolul coafură. Ai aflat despre ondulatorul de la Gina’s? Este deja un trend în rândul femeilor ce pun un mare accent pe aspectul podoabei capilare.

De la Gina’s poți achiziționa un ondulator profesional subțire pentru bucle afro. Este de-a dreptul o minune pentru că este extrem de ușor de folosit și întreținut. Să nu mai vorbim că este și accesibil ca preț. Mai mult decât atât, va fi livrat prin curier rapid, motiv pentru care va ajunge la tine extrem de repede. Hai să vedem în rândurile ce urmează ce specificații cheie prezintă ondulatorul de la Gina’s.

Tija sa, din titan, este doar doar 7 mm!


Da, ai auzit bine, tija are doar 7 mm, deci este extrem de subțire. Știi ce înseamnă asta? Aspectul tău la final va fi unul autentic afro. Să știi că buclele afro realizate cu ondulatorul Gina’s pot rămâne intacte, în medie, 3 zile. Dacă părul tău este prietenos cu tine, ca să zic așa, coafura îți poate rămâne intactă pentru mai mult timp.

Ondulatorul în cauză dispune de afișaj digital. Tu poți seta treapta de temperatură necesară pentru a-ți ondula părul. Găsești toate aceste specificații de interes atât pe site, ginas.ro, cât și în cutia cu produsul.

Ondulatorul de la Gina’s este atât de ușor de folosit, încât nu ai nevoie de ajutor!


Un ondulator clasic de foarte multe ori îți dă bătăi de cap. Ai nevoie de ajutor pentru a-ți crea coafura mult dorită, iar când ești pe grabă este cu atât mai greu să găsești pe cineva care să te ajute. Trebuie să știi despre ondulatorul de la Gina’s că este extrem de simplu și ușor de folosit. Îl poți folosi de una singură. Nu există niciun risc de accidentare, atât timp cât folosești mănușa din pachet. Cu ajutorul ei nu te vei arde atunci când înfășori șuvițele pe ondulatorul de păr, căci este rezistentă la căldură.

În plus de asta, atunci când nu mai folosești ondulatorul, acesta se răcește automat. Accesează ginas.ro - magazinul online din cadrul căruia îl poți achiziționa.

Pentru mai multe detalii, îți las datele de contact ale personalului Gina’s aici: strada Pandurilor, număr 42, Rădăuți, Suceava; salut@ginas.ro / 0736 166 221.Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin tweet
8 comentarii:

 1. Da, o idee frumoasă pentru cele ce își doresc bucle, eu deja am părul creț și am zile când vreau să stea drept :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Am părul drept și până acum nu mi-am făcut bucle afro. Chiar sunt curioasă dacă mi-ar sta bine :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Wow, nici nu iti imaginezi cat imi doresc un ondulator din asta! Din pacate in prezent nu as avea timp as ma fac cu el, am par mult si lung, dar tot mi-l cumpar eu odata :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Sa stii ca am pus si eu ochii pe ondulatorul asta. Cred ca mi-l voi face cadou de Craciun.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu știam că ondulatorul de la Gina’s este atât de ușor de folosit, dar mă bucur că am aflat. Voi tine cont de recomandarea ta.

  RăspundețiȘtergere
 6. Chiar arata fain! Si...este chiar o idee nemaipomenita de cadou de Carciun!

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu mi-am luat un ondulator de bucle afro doar ca nu am indraznit sa-l folosesc pana acum

  RăspundețiȘtergere
 8. Uite ca nici macar nu m-am gandit ca pot sa-mi fac o coafura afro. Sunt curioasa cum as arata si de impactul noului meu asupra celor din jur.

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.