joi, 17 decembrie 2020

Vrei sa te programezi la salon? Alege Stailer

Vrei sa te programezi la salon? Alege Stailer

Ești deja în contratimp și crezi că pentru Crăciun sau Revelion nu vei mai prinde o programare la salonul tău obișnuit? Ori ți-ai deschis de curând propria ta afacere de înfrumusețare și vrei să te cunoască lumea? Acum există o soluție la îndemână. Fie într-un caz, fie în celălalt, te poți înscrie pe platforma stailer.ro. Dar să-ți spun despre ce este vorba. Stailer este o platformă unde se întâlnesc serviciile de înfrumusețare cu clienții.

Beneficiile contului Stailer de client


Dacă nu ai deja un salon preferat la care apelezi de obicei, sau dacă serviciile de care beneficiai până acum nu mai au calitatea dorită, te poți înscrie pe Stailer ca și client, fie că ești o doamnă sau un domn. Ai posibilitatea să găsești saloane în zona ta care au listate serviciile oferite, cu detalii și prețuri. Poți face o programare online în ce zi și la ce oră ești disponibil-ă, o poți anula dacă intervine o urgență, poți să compari serviciile oferite de fiecare salon în parte, prețurile, timpul alocat aceluiași tip de serviciu.Mai mult, poți să-ți alegi stilistul dorit. Completezi programarea adăugând numărul tău de mobil și te loghezi cu contul de facebook, mai rapid, sau înregistrându-te cu un cont de email și parolă, în formă clasică. Iar dacă îți displac înregistrările pe site-uri, poți să te programezi și fără să ai neapărat un cont de client pe platforma Stailer.

Cum spuneam, dacă intervine ceva, poți anula oricând programarea făcută fără să ți se pună întrebări și această operațiune este ulterior confirmată prin sms. Atât programarea cât și anularea sunt gratuite. În cazul, puțin probabil, în care stilistul ales va anula programarea ta, vei fi anunțat-ă printr-un sms.

Beneficiile contului de profesionist


Dacă ai o afacere în domeniul înfrumusețării, ești managerul sau proprietarul unui salon de beauty, ori ești o profesionistă care oferă astfel de servicii, listează-ți afacerea pe platforma Stailer. În acest fel devii cunoscut, mai ales dacă afacerea ta este la început de drum, ai ocazia să atragi clienți noi, online-ul fiind o modalitate recunoscută de creștere și de fidelizare a clienților.

Înregistrarea pe platformă nu costă nimic și ai posibilitatea să-ți faci un cont de business în 3 feluri: ca stilist, dacă lucrezi independent și nu ai angajați, ca stilist și administrator dacă ai un salon mic, lucrezi acolo și tu și angajații tăi, sau ca administrator dacă deții un salon de înfrumusețare, ai angajați dar tu nu lucrezi acolo. Există o sumă care trebuie plătită către Stailer dar aceasta e în funcție de câte programări finalizate primești. Deocamdată pe platforma există saloane înscrise din Cluj, dar sunt așteptați profesioniști în coafură, cosmetică și înfrumusețare feminină ori masculină din toată țara.

Stailer are o echipă tânără și dinamică, dedicată și orientată către satisfacția clienților. Pentru că online-ul a devenit atât de important în ultima vreme, au pus la punct această platformă inovatoare pentru afacerile în domeniul beauty și barbershop. Dar să-ți las datele de contact dacă vrei mai multe detalii direct de la sursă. Poți să le scrii la adresa support@stailer.ro sau să-i contactezi pe adresa paginii lor de facebook.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin tweet









15 comentarii:

  1. Eu îmi fac totul singură, acasă, de ani de zile. Mă pasionează și îmi place că reușesc să obțin rezultatele pe care mi le doresc.
    Aiurea că aplicația e doar pentru Cluj-Napoca. Sunt sigură că ar fi de folos multor persoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata e doar pentru Cluj, ideea este sa se inscrie saloane din tara pe site!

      Ștergere
  2. Interesant. Ar fi bine sa apara asa ceva si prin Bucuresti cu toate ca apelez mai rar la serviciile unui salon. Totusi sunt lucruri pe care nu le pot face singura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am inteles ca se pregatesc sa lanseze si in Bucuresti cat de curand, stiam de ei :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc o aplicatie asemanatoare, care functioneaza pe acelasi principiu. Imi place sa am totul la un loc, sa am parte de o varietate de servicii din care sa aleg. Astept sa se dezvolte si in mai multe orase din tara Stailer <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos. Nu ștam de stailer. Este o idee chiar bună.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu știam de această platformă, interesant. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am tot auzit in ultima vreme de ei. Chiar mi se pare util. 😊

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte tare ideea cu platforma aceasta, Stailer! Sper să se extindă repede și pentru București.
    Mulțumesc pentru recomandare, voi urmări cu interes!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte buna aceasta aplicație pentru cei care stau în oraș.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am auzit de astfel de aplicatii, dar n-am testat niciuna. Pandemia a reusit sa-mi faca economie la capitolul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Par multe beneficii atractive!! Mi se pare super aceasta platforma!!

    RăspundețiȘtergere
  12. E o idee super bună din partea lor. Mi se par chiar faini :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Se pare că stailer ne oferă o mulțime de beneficii. Trebuie să profităm.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mie mi se pare geniala platforma. Chiar ma intreb cum de nu i-a venit cuiva ideea sa apara mai devreme

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.