duminică, 10 ianuarie 2021

Prizoniera destinului episoadele 16-20 rezumat

Prizoniera destinului episoadele 16-20 rezumat

16. Înainte ca Zeynep să poată experimenta a doua șansă pe care o are cu serviciul, este din nou șocată când Mehdi intră în necazuri. Dar nu ezită să facă tot ce poate pentru familia ei, aruncându-și furia către Mehdi. Emine se luptă să iasă din depresie. Sultan, care este marele ei sprijin, face un pas important pentru a-și salva fiica din cartier, sacrificându-și atât casa, cât și magazinul. Pe măsură ce problemele referitoare la Burhan cresc, orice altceva din jurul lor începe să devină o nouă problemă. Mânia lui Mehdi începe să le controleze viața pas cu pas. Singurul loc în care Zeynep găsește pacea acum este la lucru.

17. Lumea lui Zeynep se prăbușește atunci când se trezește încuiată acasă și ia decizia de a face orice pas necesar pentru a prelua controlul asupra vieții sale. Înecându-se în regrete, Mehdi se teme că va fi prea târziu pentru toate. Răscrucea la care au ajuns Zeynep și Mehdi este văzută diferit de cei din jur. În timp ce Nuh încearcă să dea un sens lui Mehdi, Müjgan profită de ocazie și semănă semințe de speranță în inima lui Benal. Cel mai mare sprijin pentru Zeynep, care încearcă să fie surdă la vocea inimii sale, vine de la Cemile și Kibrit. Sultan își deschide încă o dată sufletul și casa pentru oricine are nevoie. După ce a renunțat chiar la mândria sa de a avea o a doua șansă, Mehdi face un efort de ultim moment pentru a o aduce pe Zeynep pe același drum cu el. Zeynep este din nou singură în fața unei alegeri în care mintea, inima, resentimentele și speranțele sunt amestecate.

18. Confruntându-se încă o dată cu hotărârea lui Zeynep, Mehdi consideră că acest lucru este nedrept. Este timpul ca el să urmeze o altă cale. Cu actele de divorț ajunse la el, devine și mai ambițios și ia o decizie delicată. Susținerea pe care Zeynep o primește de la femeile din jurul ei îi oferă mai multă putere. În cele din urmă, toate inimile frânte se vor aduna sub un singur acoperiș și vor încerca să-și vindece rănile una celeilalte, deși fiecare întâmpină diferite obstacole. În cel mai dificil moment al lui Zeynep, Baris nu va ezita să ajute. Pe măsură ce se cunosc, încep să se împrietenească. Furtunile continuă să bântuie casa lui Mehdi. Prezența lui Benal stârnește noi controverse. În timp ce relația dintre Mehdi și Müjgan este tensionată, Müjgan caută consolare la Burhan. Viața amoroasă dintre Cemile și Nuh continuă la viteză maximă. Tot ce s-a întâmplat îi aduce pe Zeynep și pe Mehdi față în față în instanță. Ce se va întâmpla de acum încolo va depinde de răspunsul lui Mehdi.

19. După divorț, Zeynep și Mehdi se trezesc în vâltorile vieții. În timp ce Zeynep încearcă să-și construiască propria lume în noua ei casă, Mehdi se agață de prospețimea noii sale afaceri. Cu toate acestea, viața îi va aduce unul în calea celuilalt în continuare și le va sângera rănile. Vestea bună de la Baris luminează speranțele lui Zeynep, iar ea se pregătește pentru a participa la cazul lui Nermin. Pe de altă parte, Nermin îl invită pe Baris la un restaurant pentru a-i mulțumi pentru acest succes. Nazli, care-și face o intrare rapidă în viața lui Mehdi, îl sprijină și, pe de altă parte, este atrasă de el. De asemenea, nu va ezita să facă pași îndrăzneți chiar dacă acesta încă suferă de pe urma divorțului. Graba dulce a lui Cemile și Nuh în pregătirea nunții se transformă într-un coșmar când Müjgan află despre relația lor. Cele două surori se îndreaptă spre cel mai mare conflict din viața lor. Zeynep vine din nou în ajutorul lui Cemile. Cu toate acestea, acest ajutor îi va aduce pe Zeynep și Mehdi în pragul unei noi crize.

20. Tensiunea dintre Zeynep și Mehdi crește când Mehdi îl vede pe Baris acasă. Mehdi, care încearcă să-și stăpânească furia, îi frânge iarăși inima lui Zeynep și apoi îi întoarce spatele lui Nuh din cauza relației sale cu Cemile. La un moment dat își va părăsi chiar munca și va deveni și mai singuratic. În timpul vizitei sale, Baris câștigă inimia gazdei cu disponibilitatea și amabilitatea sa. Zeynep își dă seama acum că poate vorbi cu Baris despre orice. Cu toate acestea, prietenia dintre Baris și Zeynep, care se întărește zi de zi, va deveni în curând ținta geloziei lui Mehdi. În timp ce pe de o parte Zeynep se luptă cu semne de întrebare și cu gelozie pe Nazli și Mehdi, pe de altă parte încearcă să-i sprijine pe Cemile și Nuh. Cuplul, care nu a fost acceptat de Müjgan, care era profund deprimată, a fost protejat de întreaga familie, în special de Sultan și Zeynep. În cele din urmă, nunta stabilită pentru Cemile și Nuh aduce cu ea multe surprize.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Prizoniera destinului ep. 11-15                          urmează Prizoniera destinului ep. 21-25;

sursa foto: facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.