duminică, 24 ianuarie 2021

Prizoniera destinului episoadele 21-25 rezumat

Prizoniera destinului episoadele 21-25 rezumat

21. Pe măsură ce Mehdi își face speranțe greșite, Zeynep încearcă să-și protejeze granițele. Cu toate acestea, eforturile lui Zeynep vor alimenta doar focul din interiorul lui Mehdi. Cu semințele îndoielii plantate în el, Mehdi devine incontrolabil. Burhan o confruntă pe Müjgan cu o cu totul altă surpriză. Acest lucru le va schimba relația ireversibil. De asemenea, intenționează să-l facă pe Mehdi să plătească prețul pentru dezamăgirea sa. Baris și Nermin, care sunt tot mai îngrijorați de starea lui Mehdi, își continuă cooperarea secretă pentru protejarea lui Zeynep. Acasă, o goană dulce înconjoară femeile care primesc primul loc de muncă. O persoană neașteptată va veni în salvarea sa în acest loc de muncă, care este mai dificil decât se aștepta. Zeynep încearcă să scape de neliniștile ei și să se concentreze asupra slujbei sale. Evoluțiile pozitive la locul de muncă îi dau putere. Mehdi, dimpotrivă, își pierde puterea și se lasă în voia a ceea ce i se întâmplă. Dar conștiința lui Zeynep o va determina din nou să se confrunte cu Mehdi.

22. Vechile dureri ale lui Zeynep vin din nou în prim plan cu Bayram, pe care Mehdi îl aduce la ușa ei. Cu toate acestea, Zeynep s-a schimbat și trebuie să facă o alegere dificilă pentru a proteja viața pe care a construit-o cu propriile mâini. Pe măsură ce paranoia lui Mehdi cu privire la Baris crește, el încearcă să găsească noi modalități de a se implica în viața lui Zeynep. Cel mai mare susținător al său în această chestiune va fi din nou Sakine. Preocupările lui Baris și Nermin cu privire la Mehdi continuă să crească. Decizia surpriză a lui Mehdi îi va afecta pe toți. În timp ce Cemile și Nuh încearcă să o ia de la capăt, Müjgan se gândește, de asemenea, să meargă o vreme la Erzurum. Între timp, tensiunea crește odată cu faptul că Mehdi îl aduce pe Bayram acasă. În timp ce Zeynep lucrează din greu pentru slujba ei, a venit data procesului în Bulgaria. Cu toate acestea, această situație îl face dificil pentru Mehdi să facă față geloziei sale în creștere. În timp ce toate acestea se întâmplă, Burhan acționează în așa fel încât viața nimănui nu va mai fi la fel.

23. Durerea morții lui Müjgan arde inimile tuturor. Cu toții se simt legați din nou prin durerea și pierderea experimentată. În timp ce Mehdi se simte vinovat de cele întâmplate, Zeynep ignoră problemele dintre ei pentru a fi alături de el. Mehdi, care se agață de Zeynep ca de un colac de salvare, se gândește iarăși la lucruri greșite. Cemile se confruntă cu durerea. Nuh încearcă cu disperare nu doar să o lase pe Cemile în pace, ci și să organizeze lucruri asupra cărora nu are control. Casa aleasă de Mehdi pentru a se adăposti în durerea lui șochează pe toată lumea. Zeynep, care este foarte afectată de pierderea lui Müjgan, intenționează să urmărească un caz complet diferit. Mai mult, această situație o va aduce față în față cu Baris într-un mod la care nu se aștepta niciodată. În timp ce toate acestea se întâmplă, un alt secret este dezvăluit de Baris și Nermin, care încă mai caută informații. Zeynep, care află acest lucru, este profund zguduită și ia o mare decizie. De data aceasta, nu numai viața lui Zeynep, ci și viața lui Mehdi se vor schimba.

24. Mehdi este profund afectat de ordinul de restricționare. Furia de a nu putea ajunge la Zeynep îl va duce la comiterea unor greșeli în lanț. Zguduit de reacția lui Mehdi, Zeynep se refugiază la Baris cu frica creată de a nu fi în siguranță. În acest fel, ea primește șansa de a descoperi un aspect complet diferit al vieții lui Baris. Când Baris deschide ușa casei pentru a o ajuta pe Zeynep, vede de fapt că și Zeynep îl poate ajuta în contrapartidă. Zeynep își va face un prieten nou în acea casă, cineva la care nu se aștepta niciodată. Odată cu dispariția lui Mehdi, atât familia lui cât și familia lui Zeynep intră în panică. În timp ce Cemile o învinuiește pe Zeynep pentru ceea ce s-a întâmplat, Nermin și Sakine se află într-o nouă confruntare. În cele din urmă, Sakine experimentează primul ei regret văzând, cu ochii ei, furia lui Mehdi, pe care a negat-o până atunci. Mehdi își trasează un plan decisiv, fără să-i pese de familie sau de poliție. Este hotărât să-i explice lui Zeynep totul cu orice preț. Această situație îl va pune pe Mehdi pe o cale întunecată pe care nu și-a imaginat-o niciodată.

25. Zeynep, care a fost răpită de Mehdi, se confruntă cu o latură pe care nu i-a cunoscut-o niciodată. Mehdi își pierde capacitatea de a gândi corect. Singurul lucru pe care vrea să-l creadă este dragostea lui Zeynep, și îl crede atât de profund încât chiar se ignoră pe el însuși pentru Zeynep. Ieșit din minți cu răpirea lui Zeynep, Baris face tot posibilul ca s-o găsească, în timp ce se învinovățește pe sine, pentru că nu a putut-o proteja. Între timp, va primi cel mai mare ajutor de la Savas. Savas face apel la toată lumea inclusiv pe rețelele sociale. Solidaritatea pe care o dovedesc de cei doi frați pentru a o găsi pe Zeynep începe să dezvăluie legătura afectivă dintre ei. Din cauza celor întâmplate, atât casa lui Zeynep, cât și cea a lui Mehdi se transformă în zone de război. În timp ce Nermin se confruntă cu disperarea și Sakine cu sentimentele sale de vinovăție, Benal vine la ușa lor cu o mare surpriză. Cemile înnebunește de frică. Are dificultăți în a vedea adevărul despre fratele ei și această situație începe să semene semințele tensiunii dintre ea și Nuh. În timp ce Zeynep se luptă cu șocul traumei sale, ea încearcă să zâmbească din nou la surpriza făcută de ziua ei. În mintea lui Cemile, există alte planuri pentru ca Mehdi să revină pe drumul cel bun.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Prizoniera destinului ep. 16-20                          urmează Prizoniera destinului ep. 26-30;

sursa foto: facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.