sâmbătă, 23 ianuarie 2021

La răscruce ep. 2 rezumat

La răscruce ep. 2 rezumat

În acest al doilea episod al serialului La răscruce aflăm despre Zeynep. Tatăl ei era polițist, a fost ucis în misiune, iar o pictură pe care am văzut-o în episodul trecut a fost pictată de Zeynep, după ce acesta a murit. Apoi ea a fost dusă la orfelinat și acolo o vedem împrietenindu-se cu Kadir și Asli (viitoarea soție a lui Kadir).

La locul accidentului Yakup, prietenul oribil și furtunos al lui Kerem, ia geanta cu obiectele furate și fuge de acolo lăsându-l pe Kerem inconștient. Zeynep l-a recunoscut pe Kadir și încearcă frenetic să-și deschidă ușa pentru a ajunge la el. Un trecător se oprește să ajute, dar Zeynep primește un telefon de la Veli care o întreabă unde este. Ea nu-i spune despre accident, ci doar că a greșit drumul și va ajunge la el în curând. După aceea se urcă în mașina trecătorului, exact când Kadir își vine în simțiri.

Kadir află că cineva a fugit de la fața locului și se urcă în mașina de poliție care a ajuns la locul accidentului. Între timp, Veli o vede pe Zeynep apropiindu-se de punctul de întâlnire ca să facă schimbul pentru fiica ei. Dar mai vede și o mașină de poliție în urma ei și atunci demarează. Zeynep ajunge la o fabrică abandonată strigând că a sosit. Un foc de armă în spatele ei o face să se oprească. Pe măsură ce se întoarce, Kadir o recunoaște și cade la pământ în stop cardio-respirator iar Zeynep începe să-l resusciteze atât cât se pricepe. Adem, partenerul lui Kadir, cheamă ambulanța și îl duce la spital.

Trei zile mai târziu, Cemre este în spital. Tatăl ei a contactat-o ​​pe Deniz pentru a-i spune cine este cu Belma. Belma intră în panică când își dă seama că accidentul s-a produs aproape de casa în care se aflau ea și Deniz cu o noapte înainte. Deniz este foarte calmă în acest moment. Kadir se trezește și pleacă din spital, direct la stadionul unde a avut loc explozia. Acolo îl găsește șeful său care încearcă să-l îmbărbăteze și îl încurajează să continue să-i caute pe cei care sunt responsabili de moartea familiei sale. Zeynep se află la secția de poliție într-un interogatoriu cu Adem. Ea explică despre fiica ei, el vrea să mărturisească în legătură cu acuzațiile împotriva ei, dar ea refuză și vrea doar să vorbească cu Kadir.

Deniz și Belma află că Cemre nu i-a văzut în noaptea aceea. Deniz este încă încrezător, dar nu și Belma. Kerem citește în ziar că Cemre a supraviețuit și este ușurat. Adem îl interoghează pe Cemre cu tatăl ei, Deniz și, Belma prezenți. A doua zi, Cemre se uită la reportajele TV de la locul accidentului și este uimită să-l vadă pe tipul care a înjunghiat-o. Imediat merge la secția de poliție pentru a face o plângere.

Veli primește un telefon de unde află că Zeynep nu este dusă în fața instanței, ci pleacă, dar nu se știe unde. Atunci el pleacă să urmărească mașina în care se află Zeynep care ajunge acasă la Kadir. El încă se gândește la sinucidere și tocmai pornise gazul în ideea de a-l aprinde. După ce Zeynep bate insistent la ușă, o lasă să intre. Urmează o scenă de unde aflăm mai multe despre trecutul dintre cei doi.

Ea vede fotografia soției lui, Asli, pe care o cunoaște, și a fiicei lor. Ea întreabă unde sunt și Kadir îi spune că sunt moarte. Se îmbrățișează reciproc. El îi spune că este devastat, că a avut tot ce și-a dorit, o soție și o fiică, că încă se gândește la Zeynep, dar știe că s-au despărțit pentru ca ea să poată începe o viață pe cont propriu. Zeynep spune că va exista speranță într-o zi pentru o altă fiică. (Probabil Aylin, fata ei, este a lui Kadîr - din povestea lor se înțelege că la momentul despărțirii din trecut, Zeynep era însărcinată.) Ea îi cere s-o ajute să-și recupereze fata din mâinile lui Veli, dar el refuză și dezamăgită, Zeynep pleacă.

Între timp, Kerem l-a căutat peste tot pe Yakup. De la un vecin află că a plecat cu o seară înainte cu o fată drăguță. Apoi se duce la mama lui Meral, care îi spune că Yakup și Meral au fost împreună în timp ce el era în închisoare, ceea ce el nu crede. Vedem într-un flashback pe Yakup spunându-i lui Meral că îl va convinge pe Kerem să-l ajute cu jaful și apoi va chema poliția să-l aresteze, deoarece este eliberat condiționat, lăsând astfel drumul liber pentru el și Meral.

În mașina poliției, Zeynep este disperată să-și aducă fiica înapoi, așa că sare din mașină și se duce direct în Kadir. Există o scenă în care vrea să-și salveze fiica și Kadir îi prinde o cătușă de mâna lui spunându-i că nu pleacă nicăieri până când nu o găsește pe Aylin. Când să plece, un negustor se apropie și îi dă lui Kadir o medalie. Este o medalie de poliție. Din nou avem un flashback. Kadir se află pe podea, legat, într-o casă. Veli apare cu pistolul îndreptat spre el. Kadir îi spune că e prea târziu să-l salveze.


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: La răscruce ep. 1 rezumat                          urmează La răscruce ep. 3 rezumat;

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina La răscruce, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.