vineri, 8 ianuarie 2021

Versace Dylan Blue pour femme. Recenzie

Versace Dylan Blue pour femme. Recenzie

Am primit acest set parfum și loțiune de corp Versace Dylan Blue pour femme cadou de Crăciun. Nu de cel recent, de un alt Crăciun, dar am un obicei - unii zic că bun, ații zic că prost - de a păstra anumite produse nedesfăcute mult timp până să le folosesc. Și nu, nu cred în etichetele cu termene de garanție, dimpotrivă, cred că acele termene sunt ca să te facă să scoți bani din buzunar și să cumperi iar, aruncând un produs care nu are altă vină decât eticheta aia. Poate la produsele alimentare o mai iau în seamă, dar nici acolo nu mă înghesui prea tare - nu arunc nimic de mâncare decât dacă are un gust clar alterat sau văd mucegai prin zonă.

Așadar am păstrat parfumul până zilele trecute când am început să-l folosesc, pentru că este amețitor de aromat! Am mai spus și cu alte ocazii că-mi plac și mi se potrivesc parfumurile cu ambră sau mosc, așa că Dylan Blue de la Versace nu face excepție și îmi place enorm de mult.

Versace Dylan Blue pour femme. Recenzie


A fost creat pentru casa Donnatella Versace în 2017 si se spune despre el că este un parfum senzual, voluptos, creat de femei pentru femei, un tribut adus feminității. Aș spune că mai multe parfumuri pot fi definite așa, însă cu adevărat Dylan Blue este voluptos, luxuriant, emană forță de seducție și magie.

Un parfum puternic și senzual, Dylan Blue emană în deschidere o alchimie de note atrăgătoare, inclusiv coacăze proaspete și sorbet de mere, îmbinate cu un buchet de flori sălbatice. În inima parfumului se se află brațe de flori imaginare, inclusiv Petalia® (un hibrid de trandafir și bujor) și Rosyfolia® (o notă proaspătă de trandafir), care sunt legate de un fir de iasomie îmbătătoare. O infuzie rece de piersică introduce un indiciu de margine acvatică înainte ca Dylan Blue Pour Femme să se scufunde în adâncurile straxului rășinos și a aromelor de bază, completând coborârea în seducție pură.

Versace Dylan Blue pour femme. Recenzie


Fascinația Donnatellei Versace pentru mitologia greacă este o parte importantă a identității casei de modă, iar sticla Dylan Blue Pour Femme reflectă acest lucru frumos. Curbele sale asemănătoare amforei sunt realizate din sticlă de culoarea Mării Mediterane și sunt acoperite cu feronerie aurie pentru un finisaj luxos. Ultima atingere este înfrumusețarea iconică cu efigia capului Medusei, gorgona care te ucidea dacă te uitai în ochii ei, care înnobilează sticla și avertizează discret asupra parfumului ”ucigaș”.

Cutia primită de mine conține un parfum (apă de parfum) și o cremă de corp și provine din Marea Britanie. Parfumul persistă la fel de intens și după 12 ore de purtare (pliul cotului), are siaj mediu. 
Versace Pour Femme Dylan Blue de Versace este un parfum Floral Fructat de damă și a fost lansat în 2017. Creatorul acestui parfum este Calice Becker pentru casa Versace. Notele de vârf sunt mărul Granny Smith, Coacăz Negru, Trifoiul, Nu mă uita și Shiso; notele de mijloc sunt piersică, trandafir, petalia, trandafir și iasomie; notele de bază sunt mosc, păduri albe, Styrax și Patchouli.

Dacă dorești, există și la noi de cumpărat, pe Notino, emag sau Sephora


Versace Dylan Blue pour femme. Recenzie

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin tweet











4 comentarii:

  1. Cand este vorba de un parfum care are ca potentator ambra, ma gandesc la romanul lui Herman Melville -Moby Dick. Acolo cred ca am citit prima data despre ambra, el descriind mirosul cumplit al unei balene moarte, din care venea o aroma fina de parfum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drept sa spun, niciodata nu am putut trece de prima pagina din Moby Dick si nici povestile cu marinari nu-mi plac, dar da, ambra/moscul provin de la balenă sau cașalot și bou moscat.

      Ștergere
  2. Sunt curioasă ce aromă are acest parfum, nu l-am văzut prin magazinele pe care îl frecventez. Dacă îmi place, o să încerc să găsesc varianta lui etică la brandul meu preferat din UK.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aroma fructata, dar luxurianta, asa. mie nu mi se pare chiar un parfum de toata ziua.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.