marți, 9 martie 2021

Pearl Cream de la Ayurmed. Review

Pearl Cream de la Ayurmed. Review

Acum ceva timp am făcut o comandă pe ayurmed.ro pentru că îmi este benefic suplimentul alimentar pentru protecția ficatului. Drept bonus am primit o cutie de cremă de față cu pudră de perle, Pearl Cream.

PEARL CREAM este o cremă naturală produsă printr-o metodă tradițională ayurvedică, potrivită tenului de orice tip. Conține un amestec de pulbere de perle și de extracte din plante medicinale ayurvedice.

Acțiunea benefică a pulberii de perle se datorează compoziției sale chimice de proteine, oligoelemente și aminoacizi. Proteina de perle contribuie la stimularea producției de colagen și elastină, redând tenului fermitatea și strălucirea. 

Pearl Cream de la Ayurmed. Review


Ce conține pachetul?


Crema vine ambalată într-o cutie de carton, fără celofan, iar sub capac este un plastic de protecție. Cutia conține 50 ml de cremă albă, onctuoasă, ne-grasă dar consistentă, care se întinde pe piele ceva mai greu decât o cremă hidratantă. Are un miros plăcut de parfum, discret, dar după câteva luni de utilizare se simte foarte ușor un iz de alcool. Pe mine nu mă deranjează asta. Probabil așa trebuie să fie. Crema este valabilă 12 luni de la deschiderea capacului pentru prima dată.

Pearl Cream de la Ayurmed. Review


Ce conține crema?


Pudră de perle purificată


Pulberea din perle conține antioxidanți, fibroblaste (ajută la regenerarea colagenului), aminoacizi și peste 30 de minerale. Pulberea de perle redă strălucirea naturală a tenului, și reface necesarul de colagen și elastină. Permite restructurarea și vindecarea afecțiunilor pielii. Pudra de perle este cunoscută de mii de ani ca un adjuvant în combaterea ridurilor. 

Extract din curmale


Extractul din curmale este bogat în antioxidanți, protejează celulele împotriva stresului oxidativ, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii. Previne apariția petelor pigmentare și a aspectului obosit al pielii. Ajută la reglarea secreției de sebum și la hidratarea pielii. Oferă protecție împotriva razelor solare.

Ulei de migdale


Uleiul de migdale are o formulă apropiată de cea a sebumului produs de piele, de aceea este recomandat pentru toate tipurile de ten. Contribuie la refacerea barierei lipidice și ajută la hidratare, îmbunătățind aspectul tenului. Este recomandat în mod special pentru tenul sensibil, pentru că este eficient împotriva erupțiilor cutanate, a iritațiilor și a inflamațiilor.

Ulei din germeni de grâu


Uleiul din germeni de grâu este o sursă bogată de antioxidanți și fitosteroli, elasticizează pielea și este eficient în prevenirea îmbătrânirii tenului.

Alte ingrediente: parafină lichidă, ceară de albine, monostearat de glicerol, ceară emulsifiantă, alcool cetilic, vaselină, glicerină, polisorbat 80, borax, parfum Tutty frutty, oxid de zinc, apă q.s. ad..

Pearl Cream de la Ayurmed. Review


Ce promite?


- hidratarea și nutriția pielii 
- stimularea producției de colagen și elastină, conferind tonus și suplețe tenului 
- ajută la stimularea metabolismului local, ceea ce duce la un aspect întinerit al pielii 
- ajută la reducerea sensibilității tenului, combătând iritațiile 
- are acțiune emolientă 
- reduce ridurile

Ce face de fapt?


Într-adevăr, fiind o cremă fină și consistentă, catifelează și înmoaie pielea, redă strălucirea tenului și ajută la combaterea ridurilor fine. Însă eu, în ciuda anilor, am doar câteva riduri de expresie, care nu se rezolvă decât prin chirurgia estetică, dacă ar deveni prea supărătoare vizual. Însă pentru tenul meu cu zone grase alternând cu cele uscate, această Pearl Cream este o adevărată binefacere, chiar dacă nu mă va întineri cu 30 de ani :)

Pearl Cream de la Ayurmed. Review


Cum se folosește?


Crema se folosește zilnic, dimineața și seara, aplicându-se cu degetele și masând ușor tenul spălat sau curățat în prealabil, până când intră complet în piele. Oricum, după aceea rămâne o peliculă fină la suprafață, pe care după cca 15 minute eu o șterg cu un șervețel uscat dar moale, în special în zona T.

Nu am folosit crema de 2 ori pe zi, seara prefer să las tenul să respire și să las fețele de pernă fără urme de cremă pe ele :) Dimineața, însă, după toaleta zilnică, aplic crema cu pudră de perle.

Unde se găsește?


Cum am spus la începutul articolului, eu am primit această cremă într-un colet cu produse Ayurmed. Dar Pearl Cream se găsește și pe alte site-uri, eMag, de exemplu. Nu știu să vă spun dacă se găsește și în magazinele fizice, dar cel puțin acolo unde sunt produse Ayurmed, adică la magazinele tip Plafar, ar trebui să fie la raft.

Cât costă?


Momentan o cutie de cremă cu pudră de perle costă în jur de 30 de lei, dar acum pe site-ul ayurmed.ro se găsește la reducere, cu doar 21 de lei.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin











12 comentarii:

  1. am folosit si eu produse ayurmed si mi s-au parut interesante. ma bucur ca ai gasit o crema pe placul tau!

    RăspundețiȘtergere
  2. am folosit si eu produse Ayurmed, nici nu mai tin minte ce, parca un unt cosmetic care stiu ca mi-a placut tare mult! sa folosesti crema cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesante ingredientele acestei creme, cred că mi s-ar potrivi și mie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am mai folosit si eu produse Ayurmed si mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut si eu crema si am facut-o cadou. Cred ca mi-o voi cumpara si pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu știam de aceasta crema. Pare faina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu o multime de produse cosmetice de la ei. Le folosesc si chiar imi plac!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am tenul mixt, dar destul de rar gasesc creme care sa-i placa. E un mofturos :))

    RăspundețiȘtergere
  9. O crema super ok, multumesc pentru recomandare :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am folosit niciodată un produs cu pudra de perle. Dar suna suna având în vedere ca reduce ridurile și calmeaza iritațiile.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana acum nu am folosit creme de fata de la Ayurmed, dar ma bucur ca esti multumita de ea

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.