joi, 20 mai 2021

De ce este importantă credința în viața noastră - Librăria Maranatha

De ce este importantă credința în viața noastră - Librăria Maranatha


Indiferent de cultura, rasa, genul sau etnia noastră, fără o religie sau o credință în divinitate este destul de greu ca omul să respecte și să iubească aproapele ca pe sine însuși.

Trăim după niște legi pe pământ, pe care este necesar să le respectăm, pentru a trăi în armonie, cu liniște sufletească și cu frică față de divinitate.

Religia și credința în viața fiecărui om este foarte benefică. Gândindu-ne la religie, ne gândim la evlavie, la încredere și speranță.

Se spune că nu există om fără de păcat, iar atunci când simțim că am greșit, când suntem triști și parcă nu mai vedem nici o luminiță la capătul tunelului, dacă ne rugăm, începem să ne simțim mai liniștiți, cu mai multă încredere și parcă sufletul nostru se purifică.

Faptul că majoritatea credincioșilor cred într-un ajutor divin, acest lucru se poate transforma într-o resursă interioară foarte puternică care ne ajută să trecem mai departe peste încercările vieții. În credință mulți își găsesc liniștea, alinarea și chiar psihologii sunt de părere că ne putem menține sănătatea mintală și chiar ne putem vindeca de anumite probleme pe care le suferim.

Rolul credinței este de fapt de a deveni mai buni, mai umili și de a trăi în armonie cu noi și cu cei din jurul nostru. De aceea este foarte important pentru fiecare om în parte să citească, să se documenteze și să creadă în divinitate.

Librăria Maranatha - biblioteca virtuală pentru toți



De ce este importantă credința în viața noastră - Librăria Maranatha

Librăria Creștină Maranatha este una dintre cele mai mari librării din România, care pune la dispoziția publicului o gamă variată de cărți creștine, Biblii, romane creștine, cărți creștine pentru copii, poezii creștine, cărți de psihologie, precum și cadouri creștine. În cadrul librăriei găsim inclusiv biblia de studiu pentru femei.

Așa cum se spune, Biblia este una dintre cele mai puternice cărți creștine. Odată cu ea, putem descoperi cum a fost și cum este lumea de fapt, ce ar trebui și cum ar trebui să facem pentru a trăi în liniște și armonie. Mai mult decât atât, te poate schimba într-un om mult mai bun, mai liniștit și mai iubitor.

“Trăim vremurile de pe urmă”

Trăim vremurile în care omenirea nu mai pune accent pe bun simț, bune maniere, respect, credință și parcă totul este un haos. Zi de zi muncim pentru bani, suntem mândri, lăudăroși și chiar fățarnici cu aproapele nostru. Nu suntem niciodată mulțumiți cu ceea ce avem, suntem răutăcioși și egoiști și parcă sufletele noastre sunt pline de ură și invidie.

Cu atât mai mult avem nevoie o credință în divinitate pentru a ne opri din lucrurile pe care le facem și le simțim greșit. Lectura este hrană pentru minte și suflet, care ne învață lucruri pline de adevăr, de bunătate și ce aduc purificare sufletului. Putem alege între a fi rău sau a fi bun, între a fi evlavios sau fățarnic, egoist sau altruist. Totul depinde de noi și de ceea ce ne dorim să avem în suflet.

Librăria Maranatha ne oferă cărți pline de învățăminte, creștine, care pot aduce beneficii importante în viața noastră.

Date de Contact:

0746 451 355 | comenzi@librariamaranatha.ro



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin








15 comentarii:

  1. Un articol care are darul de a ne mai 'trezi' puțin. Într-adevăr, credința este foarte importantă, cea mai importantă hrană pentru sufletele noastre. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred, că nimic nu se poate face fără credință.
    Am trecut prin foarte multe în bucata mea de viață și pe toate le-am depășit doar cu credință.
    Mulțumesc pentru acest articol și pentru recomandarea Librăriei Maranatha!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că depinde foarte mult de oameni. Știu că pentru unele persoane reprezintă totul, dar poți să ai o viață fericită și bună și fără credință. Contează să fii conștient de ceea ce este în jurul tău.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam ca exista o astfel de librarie online nisata pe carti crestine. Interesant este si faptul ca aceste carti sunt gratuite.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca exista conceptul pentru toata lumea, multi se ghideaza dupa altceva, dar interesant conceptul de librarie online.

    RăspundețiȘtergere
  6. Credinta ne ajuta sa trecem mai usor peste greutatile vietii si ne da putere chiar si atunci cand simtim ca am ramas fara resurse interioare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Astfel de lecturi religioase te ajuta in anumite momente, e bine de stiut ca exista o astfel de librarie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Uneori, sufletul are nevoie și de lecturi religioase, cu învățăminte, care să ne facă mai responsabili. Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Credinta si speranta ne ajuta si in momentele bune si in cele grele.

    RăspundețiȘtergere
  10. fara credinta, momentele grele din viata ar trece foarte greu sau deloc! este foarte importanta credinta, ne da speranta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Fara credinta, am fi cumva pierduti. Cu totii credem in ceva si asta ne defineste.

    RăspundețiȘtergere
  12. Aud pentru prima data de o astfel de librarie si ma bucur ca exista!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce frumos! Nu stiam ca exista asa o biblioteca..si destul de dezvoltata :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Credinta este foarte importanta si chiar ne ajuta in momentele in care suntem cazuti

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.