marți, 15 iunie 2021

Comunicatele de presă îți promovează afacerea - află cum te pot ajuta cei de la eAdvertising

Comunicatele de presă îți promovează afacerea - află cum te pot ajuta cei de la eAdvertising

Presa online este un instrument de promovare specific acestui context modern, actual. A înlocuit presa scrisă tipărită și a cunoscut modificări și adaptări, însă rămâne valabilă necesitatea ca un articol în presă să fie un text bine scris, publicat pe trusturi corespunzătoare. O astfel de misiune poate fi lăsată în sarcina unei agenții.

Pentru cei care nu cunosc încă, eAdvertising pune la dispoziția celor interesați posibilitatea de a comanda articole în presă. O secțiune specială este dedicată comunicatelor de presă. Acestea fac parte dintr-un amplu proces de promovare prin metode SEO, ce ajută la clădirea unui brand solid, care câștigă notorietate prin prezența sa online. Sunt puse bazele unui nume de încredere, iar beneficiile comunicatelor de presă nu se opresc aici.

Ce trebuie să iei în calcul în ceea ce privește promovarea prin comunicate de presă


În primul rând, comunicatul de presă este pe departe unul dintre textele complexe ce se lansează în presă. Există desigur reguli de redactare, adaptate și tipului de trust. Dacă nu transmite mesajul corect, riscul este ca un astfel de comunicat să genereze confuzie sau să creeze panică în rândul consumatorilor.

Ce face specialistul? Va redacta comunicatul de presă în funcție de zona de interes privind subiectul acestui text, în același timp optimizând conținutul pentru motoarele de căutare. Va conta așadar cum se integrează cât mai natural cuvintele cheie, unde va fi postat comunicatul în cauză, cum va fi acesta promovat, distribuit. Este total diferit de presa scrisă unde singura grijă va fi despre redactare.

Comunicatele de presă pot fi desigur răspunsuri oficiale din partea reprezentanților unui business sau pot fi la fel de bine articole menite să promoveze serviciile sau ultimele noutăți. În orice caz, efectul va fi același: potențialii clienți încep să îți recunoască brandul, logo-ul, devii mai credibil și mai ușor de reperat. Pentru a deține și controlul despre cum va fi perceput un business, despre atenția la detalii, despre scriere corectă este nevoie de un content writer cu experiență, ceea ce desigur că vei găsi la E-Advertising.

Comunicate de presă sau gestionarea conturilor de social media?


Pentru că este un trend actual iar comunicarea cu publicul țintă și prin intermediul postărilor pe diferite conturi din social media, mulți se gândesc că acest mod de promovare este gratuit, mai rapid și mai simplu. Deși acestea sunt de asemenea importante, nu se pot compară cu avantajele comunicatelor de presă. Dacă ne gândim în sens complex, trusturile de presă unde vor fi publicate, prin link building vor transfera și autoritate către pagina de prezentare, oficială a unui business. Crește traficul pe site, iar acest lucru poate duce și la vânzări crescute, prin potențiali clienți noi.

Conturile din social media pot fi un canal de comunicare, însă cu o limită privind publicul țintă. Acestea sunt și ele elemente parte din strategia de promovare pentru un business, așadar nu exclud necesitatea de comunicate de presă.

Despre gestionarea conturilor din social media, Facebook ads și multe alte servicii asociate regăsim detalii în cadrul paginii oficiale e-advertising.c.


Facebook Share pin








10 comentarii:

  1. Cred ca sunt multe elemente ce conteaza in promovarea afacerii tale

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine sa faci din toate cate ceva sa te ajute la promovare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un business adevarat nu poate exista pe piata actuala fara servicii de marketing adecvate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am folosit comunicate de presă decât pentru promovarea unor evenimente.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca iti doresti succes este nevoie sa iti promovezi inteligent afacerea. Comunicatele de presa sunt de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate sunt extrem de importante cand vine vorba de promovare. Cred ca nu ar trebui sa se excluda, ci sa folosim orice instrument util de promovare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Promovarea e importanta pentru orice afacere sau blog personal. Cred ca si eu as avea nevoie de niste ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca promovarea este extrem de importanta si este util orice mijloc care ne ajuta in acest sens!

    RăspundețiȘtergere
  9. Este o agentie mare si foarte cunoscuta. Oricine are nevoie de ei pot apela cu incredere pentru ca se dau pe mana unor profesionisti

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot procesul acesta este unul foarte complex, iar noi stim acest lucru ��
    Ma bucur sa aud ca exista specialiști la eadvertising, cu Siguranță intr-o afacere online ai nevoie de cei mai buni.

    Simona Tucu

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.