duminică, 6 iunie 2021

O casă curată cu produsele de curățenie de la Asevi

O casă curată cu produsele de curățenie de la Asevi

Deși curățenia de primăvară s-a încheiat, este limpede că nu facem curat în casă de doar două ori pe an, la Paște și la Crăciun, ci zilnic, sau săptămânal, o curățenie generală. Astfel, avem nevoie de tot felul de soluții care să fie rapide, să ”dizolve” murdăria și să fie apoi ușor de îndepărtat. În cele ce urmează voi descrie experiența mea cu câteva din produsele Asevi care îmi sunt de mare ajutor weekend de weekend ca și în fiecare zi.

Asevi Gerpostar Plus - igienizant de baie


O casă curată cu produsele de curățenie de la Asevi

Acest igienizant de baie vine într-un flacon de 750 ml, este lichid și are un miros foarte plăcut, cumva floral. Produsul se pulverizează pe suprafețele de curățat și se lasă să acționeze maximum 2 minute apoi se șterge totul cu o lavetă umedă. Îndepărtează eficient calcarul de pe chiuvetă și acolo unde a fost mucegai, acesta nu se mai formează. Eu îl folosesc săptămânal pentru curățenia din băi și îmi place că lasă faianța foarte lucioasă și curată iar mirosul plăcut din baie persistă mult timp.

Soluție pardoseli Green concentrat


O casă curată cu produsele de curățenie de la Asevi

 
Mozaicul de la bucătărie trebuie spălat în fiecare seară, sau cel puțin în zilele în care gătesc. În găleată pun 100 ml de soluție de pardoseli Green la 5 litri de apă caldă. Curăță foarte bine și lasă pardoseala curată, lucioasă și fără pelicula aceea alunecoasă care rămâne în urma spălării cu alte tipuri de detergent pentru pardoseli. În mod normal nu mai necesită clătire, dar acum m-am obișnuit să folosesc un dezinfectant după spălare, cel pe care îl descriu mai jos.
Soluția de pardoseli are un miros foarte plăcut, cu o formulă de arome demnă de un parfum de lux: vanilie, lemn de santal, chihlimbar, patchuli, fructe de pădure, flori albe, mosc, rozmarin, bergamotă, măr și iarbă verde! Și în plus, parfumul durează!

Pe etichetă scrie că este potrivit pentru orice tip de pardoseli, însă eu nu am avut curaj să-l folosesc pe parchetul meu clasic din lemn de stejar, pe care l-am rașchetat și lăcuit singură acum doi ani. Dar promit că voi încerca produsul pe o porțiune care nu este foarte la vedere, și dacă nu atacă lacul și nu schimbă culoarea parchetului, revin cu un update.

Dezinfectant multisuprafețe Gerpostar Plus


O casă curată cu produsele de curățenie de la Asevi

 
Dezinfectanții multisuprafețe de la Asevi sunt de două feluri. Unul sub formă de lichid într-un flacon albastru de un litru, și celălalt care se pulverizează. Dezinfectantul la litru este un lichid cu miros plăcut, pe care eu l-am folosit atât pentru pardoseala din băi și bucătărie cât și pentru a șterge anumite suprafețe - de exemplu, urmele de lăbuțe de pisică de pe mobilă le șterg cu o lavetă umedă pe care o umezesc suplimentar și cu acest dezinfectant multisuprafețe de la Asevi. Pentru pardoseli, în apa de clătire pun 2-3 dopuri de dezinfectant și storc bine mopul după care șterg mozaicul sau gresia, apoi las să se usuce de la sine, fără să șterg cu un al doilea mop uscat.
 
O casă curată cu produsele de curățenie de la Asevi

Dezinfectantul cu pulverizator îl folosesc pe oglinzi, geamuri, pe obiectele mici care trebuie dezinfectate, chiar pe telefon (nu pulverizez direct, ci pe o lavetă și apoi șterg bine telefonul mobil). Soluția respectivă nu pătează și nu afectează suprafețele pe care este aplicată, ci are un triplu efect bactericid, fungicid și virucid, eliminând 99.9% din virusuri, germeni, bacterii și ciuperci (Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aereus, Escherichia Coli, Enterococcus Hirae, Candida Albicans, Aspergillus Brasiliensis). Produsul este de ultimă generație, are toate avizele necesare chiar de la Institutul Cantacuzino și oferă protecție pe termen lung, nu doar pe perioada aplicării, așa cum se întâmplă la dezinfectanții pe bază de alcool sau clor. 

Igienizant ambient și țesături Gerpostar Plus


O casă curată cu produsele de curățenie de la Asevi


Vine într-un flacon de 400 ml cu pulverizator și este produsul meu preferat. Pentru că am animale de casă, știu mai bine decât cei care nu au, că mobila cu tapițerie, adică acolo unde pisicile preferă să doarmă confortabil, trebuie împrospătată periodic, și chiar spălată prin metode de curățare profesională. Împrospătarea se face cu acest gen de spray-uri de ambient și țesături care sunt bune de folosit și pentru tratarea jachetelor, interiorului genților, a pantofilor, pentru perdele și covoare, tapițerie, canapele, saltele/lenjerii, ba chiar și pentru căruciorul de cumpărături. Produsul se pulverizează direct pe țesătură, are uscare rapidă și degajă în aer un miros proaspăt și curat timp de minim 24-48 de ore. Soluția nu doar acoperă mirosurile neplăcute, ci le elimină în totalitate!

Igienizantul aditiv textil de la Asevi

 
O casă curată cu produsele de curățenie de la Asevi


Este un produs excelent pe care eu îl folosesc în loc de balsam de rufe, și chiar așa se folosește. Reîmprospătează mirosul hainelor și textilelor care sunt în contact cu animalele de casă sau cu persoanele bolnave. Cel mai bine își arată calitățile pe lenjeria de corp, de pat, pe hainele de casă, pe hăinuțele animalelor de casă ori pe păturile pe care acestea dorm. Se poate folosi chiar și la cicluri de spălare cu apă rece și cu orice tip de detergent. Și dacă tot am adus vorba de detergent, am văzut pe site-ul lor și detergenți, așa că probabil voi mai face un review și altor produse Asevi pe blogul meu!

De unde procurați produse Asevi


Având în vedere că Asevi au soluții de curățenie de excepție - aud că și un degresant foarte bun au în gama de produse - este firesc să vă spun și de unde pot fi procurate: ar trebui să le găsiți în marketuri și hipermarketuri, însă nu le-am prea văzut la raft, dar vă pot spune sigur că ele se găsesc în câteva magazine online, eu le-am comandat de pe emag, dar se găsesc și la magazinele de metalochimice și în general de la orice magazin online care are și produse de curățenie.
Deci în primul rând produsele pot fi comandate online de pe site-ul propriu asevi.ro Pentru alte detalii, puteți vizita și pagina lor de facebook aici. Iar dacă vreți să vedeți clipuri despre produsele Asevi, au un canal de youtube aici


Voi folosiți produsele Asevi în curățenia de zi cu zi?

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin









12 comentarii:

  1. Si eu folosesc produse Asevi si imi plac foarte mult. Le-am incercat aproape pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am folosit acest brand din simplul fapt ca nu este comercializat in magazinele din care cumpar eu diversele lucruri pentru casa. Ar ajuta mult daca ar fi prezente in supermarketuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, nici eu nu pot spune ca le stiu din marketuri, insa vad ca pe net zice ar fi in Kaufland!

      Ștergere
  3. Foarte utile produse, un mare ajutor pentru orice gospodina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu folosesc produsele Asevi, mi se par cu adevarat eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi plac tare mult produsele Asevi pentru curățenia și întreținerea casei, dar nu le-am folosit pe toate. Am reținut recomandările tale și îmi voi procura și produsele acestea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu urmeaza sa le testez si sper sa imi placa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dezinfectantul nu imi lipseste din casa, este foarte bun.
    Solutia pentru pardoseli vreau sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu folosesc produse Asevi si imi plac foarte mult, le recomand si eu in jurul meu tuturor. Le-am incercat aproape pe toate! Chiar le recomand!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si noi facem curatenie saptamanal (uneori si zilnic) cu produse Asevi. Sunt tare bune! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu folosesc produsele Asevi pentru curatenie si sunt tare multumita de ele

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.