miercuri, 21 iulie 2021

Hercai episoadele 1-25 turcești, rezumat


Hercai episoadele 1-25 turcești, rezumat

Hercai episodul 1. Miran Aslanbey, care a venit la Midyat ca om de afaceri din Istanbul, i-a oferit lui Nasuh Sadoglu mai mult decât un parteneriat. Miran îi cere nepoatei lui Nasuh Reyyan să-i fie soție. Cu toate acestea, Nasuh, cel mai puternic cap de familie din regiune, are alte planuri pentru Miran, pe care el îl numește o avere foarte bună. O să-i dea un nepot, dar nu ceea ce își dorea. Nasuh nu este conștient de planurile lui Miran. În timp ce decizia care va fi luată între cei doi bărbați este așteptată cu nerăbdare, anumite vești vor afecta profund viața lui Reyyan și Yaren.

Hercai episodul 2. Planul de răzbunare al lui Miran, pe care l-a pregătit din timp, este pe cale să fie pus în aplicare. Dar surprizele îl așteaptă la ușă. El a fost crescut nutrind resentimente și ură față de familia Sadoglu. Pe măsură ce stă mai mult timp cu Reyyan, începe să aibă sentimente pentru ea. Azize Aslanbey, care este conștientă de toate cele ce se petrec, are planuri diferite în această situație. Azat, care nu suportă mai mult decât toate acestea, face tot posibilul să-l determine pe Reyyan să se oprească. Azat, care este dispus să stea împotriva tuturor pentru a o apăra pe Reyyan, provoacă o mare tragedie fără să-și dea seama.

Hercai episodul 3. Căsătoria dintre Miran și Reyyan, care s-a bazat pe focul răzbunării, s-a încheiat așa cum a planificat familia Aslanbey. Miran o părăsește pe Reyyan a doua zi după nuntă. Incapabilă să suporte durerea, Reyyan dă foc la casa în care și-a petrecut prima noapte cu Miran. El merge la mormântul mamei sale pentru a-i da vestea răzbunării. Miran care a aflat de la Firat despre incendiu, chiar o va părăsi de tot pe Reyyan, care nu este vinovată în acest război?

Hercai episodul 4. Familiile Sadoglu și Aslanbey stau ca pe ace. Vestea că Reyyan și Miran au sărit în râu îi zguduie pe toți cei din Mardin. Acum toată lumea se întreabă dacă cei doi miri sunt morți. Hazar este hotărât să o găsească pe Reyyan. Miran, care a sărit în râu după Reyyan fără să clipească, reușește să o salveze. Acum este timpul să găsească un loc retras și sigur unde cei doi să poată sta împreună. Singura dorință a lui Miran este s-o protejeze pe soția lui. Dar mai este ceva ce el nu știe: Reyyan nu vrea să rămână în aceeași casă cu el și nici să-l mai vadă vreodată, după toate aceste catastrofe. Reyyan face o alegere care va stabili dacă cei doi sunt iubiți sau dușmani, împușcându-l pe Miran.

Hercai episodul 5. Familia Aslanbey este șocată când Miran o aduce pe Reyyan la conacul său. Oare va putea ea, care s-a simțit respinsă la conac, să fie fericită acolo? Care va fi reacția lui Azize în fața acestui incident despre care a auzit Midyat? Gönül, care trăiește visând la Miran, va încerca să se descurce în noile condiții. Zehra Sadoglu, care vrea să-și salveze singura fiică din mâinile lui Miran, pândește casa lui Aslanbey. Yaren o învinovățește pe Reyyan pentru tot ce a pierdut. Cine este în vizorul lui Yaren care nu vrea să piardă de data aceasta?

Hercai episodul 6. După ieșirea lui Gül din spital, Miran o duce în secret pe Reyyan la conac. Gül, căreia îi este dor de sora ei, este surprinsă s-o vadă pe Reyyan. Gül și Reyyan se întâlnesc pentru prima dată după îndelungata lor separare. Yaren Sadoglu urmărește noi planuri de acțiune. Azize Aslanbey, care intenționează să o protejeze pe Elif, pierde încrederea nepotului ei. Elif aude o discuție în care familia Aslanbey povestește despre ce îi făceau lui Reyyan și va spune mai departe ceea ce a auzit. Elif, care este șocată de faptele pe care le vede zilnic, începe să suporte tot mai greu ceea ce fac adulții. Azize Aslanbey va continua să-i piardă pe cei dragi. Sehriyar, care a început să lucreze în conac, se află de fapt sub ordinele cuiva. Deși Miran își primește răzbunarea, el nu își poate șterge din inimă dragostea pentru Reyyan. Reyyan urmărește faptele și află ceva foarte important.

Hercai episodul 7. Reyyan află că Miran este căsătorit și acceptă oferta lui Azat. Pe de altă parte, încercând să țină cont de acest fapt, ea nu reușește să-și înfrâneze sentimentele pentru Miran, dar în fața întregii familii Sadoglu va trece drept prietena lui Azat. Frazele acestuia produce un mic cutremur în conacul Sadoglu, iar Miran nu se poate hotărî ce să facă. Care sunt planurile actuale ale lui Gonul, care crede că Miran se va întoarce la ea după toate acestea? Ce va face Sultan când va auzi planurile lui Gonul?

Hercai episodul 8. Miran Aslanbey, care încearcă până la capăt să o salveze pe Reyyan, rămâne perplex când o aude pe aceasta spunând că: „Acela care este aici rămâne aici”. După ce Reyyan acceptă cererea de căsătorie de la Azat, lucrurile se amestecă în cele două conace. În toată această mizerie, drumul lui Miran se intersectează cu micuța Gül. Există, de asemenea, momente tensionate în conacul Sadoglu. Pe de o parte, se află Azat care se opune bunicului său Nasuh Sadoglu, iar pe de altă parte, Yaren țese noi intrigi. Și Miran, în care crește dorința de a se răzbuna, se află între sentimente și rațiune ca între ciocan și nicovală, își îndreaptă degetul acuzator către tatăl lui Reyyan.
 
Hercai episoadele 1-25 turcești, rezumat

Hercai episodul 9. Reyyan merge în satul lui Melike pentru a sta departe de toate evenimentele învolburate și de a lua decizia corectă, dar Miran o găsește și acolo și încearcă s-o convingă să aibă din nou încredere în el. Azat, distrus de plecarea lui Reyyan, nu are intenția de a renunța imediat. El, care nu poate accepta ceea ce a spus Reyyan, ia măsuri. Pe de altă parte, pe Yaren, care a fost surprinsă de tatăl ei în timp ce lucra cu inamicul, o așteaptă o mare surpriză. Cihan, care află de acțiunile fiicei sale și nu mai are răbdare, devine furios. Reyyan este pe cale să afle ceva despre ea însăși după mulți ani.

Hercai episodul 10. După mutarea făcută de Azize Aslanbey pentru a cumpăra conacul Sadoglu, Miran merge la Nasuh Aga cu oferta sa. Rezultatul confruntării dintre Miran și Nasuh va schimba din nou echilibrul dintre cele două conace. Cum va reacționa Reyyan la oferta lui Miran? Pe de altă parte, sunt dezvăluite planurile lui Gönül care nu vrea să-l piardă pe Miran. Miran decide să divorțeze. Acest lucru provoacă un al doilea cutremur în conacul Aslanbey. Cum se vor mișca Azize și Sultan împotriva acestei situații?

Hercai episodul 11. Miran cere a doua șansă lui Reyyan, care nu mai are încredere în el, dar îl păstrează în inimă și în minte. Miran o răpește pe Reyyan și Azat se enervează. La rândul său, Azat o răpește pe Gonul. Spune că dacă nu o vor aduce înapoi pe Reyyan, nu o eliberează pe Gonul. Mișcarea lui Azat aduce cele două familii față în față.

Hercai episodul 12. Miran vrea ca Reyyan să-i ofere douăzeci și patru de ore pentru a-i explica toate evenimentele și pentru a-i câștiga din nou încrederea. Hazar, care în cele din urmă află despre locul unde se află Reyyan și vrea să-și ia fiica, dar se confruntă din nou cu Miran. Reyyan află că Azat a răpit-o pe Gonul și ia decizia corectă pentru a împiedica orice nenorocire. Gonul face ultima ei mișcare pentru a nu pierde controlul atunci când se confruntă cu o situație neașteptată.

Hercai episodul 13. Cum va răspunde Miran, care îi propune căsătoria lui Reyyan, la cererea lui? Va putea să renunțe la răzbunarea care i-a fost inoculată încă din copilărie de dragul iubirii? Sau împietrirea din inima lui va avea de câștigat? Dar Reyyan, va uita trecutul ca să creadă din nou în minuni? Sau durerea strânsă în inima ei va ieși la iveală și îl va alunga pe Miran? Azize este hotărâtă să deschidă ușa trecutului. Adevărul care doarme în spatele a 27 de ani de răzbunare iese la iveală încet. Ceea ce s-a întâmplat între Nasuh și Azize în trecut va porni astăzi un nou război dacă va ieși la lumină. Dragostea dintre Reyyan și Miran ar opri acest război, dar lucrurile încă nu sunt stabilite.

Hercai episodul 14. În ciuda luptei lui Hazar pentru a-și proteja fiica, decizia lui Reyyan de a se căsători cade ca o bombă asupra familiei Sadoglu. Hazar, care spune este fericit cu adopția fiicei sale, nu vrea să creadă în decizia lui Reyyan. În timp ce întreaga familie a sacrificat-o pe Reyyan, Zehra și Hazar iau măsuri. Pe de altă parte, decizia lui Miran de a se căsători provoacă răzbunarea pe care Azize a plănuit-o de 27 de ani. Evenimentele vor deschide ușa unui nou război între cele două familii și o decizie neașteptată va face ca totul să se dea peste cap.

Hercai episodul 15. Spunând că va include această dragoste în răzbunare, Azize Aslanbey se asigură că Miran și Reyyan, care vor să facă un nou început cu jocul pe care l-au stabilit, se întorc la conacul Aslanbey. Deși totul merge așa cum a fost planificat, nu este clar dacă Azize Aslanbey va fi cu adevărat câștigătoarea, acestui joc. Miran, care este ținta atacurilor repetate, nu cere familiei Sadoglu să dea socoteală pentru promisiunea pe care i-a făcut-o lui Reyyan în ciuda presiunii bunicii sale și decide să se oprească. Începutul schimbării lui Miran întărește convingerea lui Reyyan că vor depăși toate obstacolele din lupta lor pentru dragostea lor. Pe de altă parte, Hazar, care nu vrea ca Reyyan să rămână în conacul Aslanbey, începe să investigheze atacurile asupra lui Miran pentru a dezvălui faptele. Cu această mișcare a lui Hazar, planurile lui Azize sunt în pericol.

Hercai episodul 16. Răpirea lui Reyyan creează un efect de bombă în cele două familii care se întâlnesc față în față la ferma Sadoglu. Pentru a o găsi, Miran colaborează cu tatăl ei Hazar, ignorând dușmănia care continuă de ani de zile. În timp ce Hazar și Miran acționează împreună pentru salvarea lui Reyyan, acest lucru îi aduce pe cei doi mai aproape și toate faptele care nu au fost niciodată rostite încep să apară încet la lumină. Azize Aslanbey se regăsește într-un joc din care a fost eliminată, iar din cauza a ceea ce au făcut în trecut, atât familia Sadoglu, cât și Miran suspectează că persoana care a răpit-o pe Reyyan este Azize.

Hercai episodul 17. Reyyan și Miran au început să-și vindece rănile din inimile lor, regretând trecutul, și continuând să lupte pe calea pe care și-au propus-o ca să întărească legătura dintre ei și să-i facă pe toți să-și accepte dragostea în ciuda tuturor evenimentelor neplăcute. Din acest motiv, Miran ia măsuri pentru a compensa greșeala bunicului său față de Reyyan cu mult timp în urmă. Hazar, încercând să demonstreze că a existat un alt dușman și că familia Sadoglu nu a fost vinovată de ceea ce s-a întâmplat, decide să vorbească cu o veche cunoștință pentru a demonstra că ceea ce știe Miran despre trecut nu este adevărat. Oare această persoană, care a asistat la cele întâmplate în trecut, va da o mână de ajutor pentru a-i dovedi nevinovăția lui Hazar?

Hercai episodul 18. Azize, Miran Aslanbey și soția sa Reyyan se aflau în piața unde Reyyan fusese în trecut aruncată din mașină în rochia de mireasă. Azize i-a spus lui Miran că Reyyan se căsătorește doar pentru viața ei și a lui Azat și că îl protejează pe Azat în acest fel. În timp ce ultimul întărește dragostea și încrederea lui Reyyan și Miran unul pentru celălalt, răspunsul ambițios al lui Azize la întrebarea lui Miran schimbă cursul a ceea ce se va întâmpla în continuare. Adevărurile despre care nimeni nu a îndrăznit să vorbească până acum din cauza lui Azize încep să iasă la iveală odată cu mișcarea curajoasă a lui Reyyan. În timp ce secretele trecutului sunt dezvăluite unul câte unul, în inima lui Reyyan apare o speranță: Miran va afla adevărul și va renunța la răzbunare. Pe de o parte, Reyyan nu face tot posibilul să renunțe la răzbunarea lui Miran, iar pe de altă parte, Azize face o mișcare curajoasă pentru a-l lovi pe Miran în cel mai sensibil punct și pentru a o include din nou în planul lui de răzbunare.
 
Hercai episoadele 1-25 turcești, rezumat

Hercai episodul 19. Azize Aslanbey, care are tot ce își dorește cu jocurile pe care le-a jucat până acum, nu mai poate rezista iubirii lui Miran și Reyyan și dominația pe care Miran a stabilit-o de-a lungul anilor, începe să se destrame. În timp ce Miran, care a dezvăluit jocul jucat de bunica sa, este zdruncinat de acest fapt cu care se confruntă pentru prima dată, Reyyan nu poate suporta durerea bărbatului pe care îl iubește, și încearcă să-i vindece rănile cu dragostea ei. Esma nu vrea să mai fie un spectator pentru Azize care transformă viețile oamenilor nevinovați în iad de dragul pasiunii sale pentru răzbunare, și livrează scrisoarea pe care Dilsah (mama lui Miran care a murit în circumstanțe necunoscute) i-a încredințat-o, ca să o oprească pe Azize. Hazar crede că cercetarea despre Dilsah, iubita sa din tinerețe, îl va ajuta cumva să-i demonstreze adevărul lui Miran și să-l facă să înțeleagă că nu este vinovat de moartea ei. Va câștiga el această luptă împotriva lui Azize și îl va scoate pe Reyyan din conacul Aslanbey?

Hercai episodul 20. Hazar, care merge la conacul Aslanbey pentru a vorbi cu Miran și Reyyan pentru a-și dovedi nevinovăția, întâlnește o situație la care nu se aștepta. Când Reyyan îl vede pe Miran stând deasupra tatălui ei, care zace nemișcat în curte, este șocată. Până acum, Reyyan a încercat să-l descurajeze pe Miran de la răzbunare și să demonstreze că tatăl ei este nevinovat, dar în acest moment va trece o mare încercare în fața evenimentelor. În timp ce dragostea lui Miran și Reyyan a fost pusă la cea mai mare încercare, apare o întrebare: cine vrea ca această dragoste de basm care se întărește zi de zi să rămână neîmplinită pentru totdeauna?

Hercai episodul 21. Prin credința ei în Miran, Reyyan, care s-a confruntat cu întreaga familie Sadoglu, inclusiv cu mama Zehra, este distrusă de palma mamei sale. Gândindu-se că se simte pregătită să suporte toată povara dragostei sale, reacția mamei ei o rănește profund pe Reyyan și se învinovățește pentru ceea ce s-a întâmplat cu tatăl ei. Incapabil să suporte vina, Miran încearcă să o vindece pe Reyyan cu toată dragostea de care este capabil. Pe de altă parte, faptul că Hazar a supraviețuit pericolului și a deschis ochii creează o atmosferă festivă în familia Sadoglu. În timp ce Zehra regretă că a plesnit-o pe fata ei, vrea să afle dacă motivul pentru care a făcut asta este corect. Reyyan, care află că tatăl ei este treaz, vine la spital cu puterea de a fi alături de Miran. În timp ce Reyyan este fericită să-și vadă tatăl, toată lumea are în minte o singură întrebare. Chiar Miran l-a împins pe Hazar Sadoglu la asemenea faptă?

Hercai episodul 22. Faptul că Hazar îl consideră pe Miran ca fiind cel care l-a împins pe scări, schimbă totul între cei doi îndrăgostiți. În timp ce Miran spune răspicat că nu este el vinovatul, Reyyan îl crede orbește pe tatăl său și bănuiește că Miran nu a renunțat la gândul răzbunării. Recunoscând că orice ar face ea, Miran nu poate să-și stăpânească furia, Reyyan își promite că va lupta pentru a-și proteja familia de acum înainte. Miran se simte îndurerat de faptul că vorbele lui Hazar pot distruge totul atât de ușor și o crede pe Reyyan nedreaptă față de el. Esma, care a fost împovărată de promisiunea făcută cu ani în urmă lui Dilsah, îi dă o scrisoare lui Zehra pentru a pune capăt acestui joc de-a răzbunarea și a-i aduce pe Hazar și Miran împreună. Aflând că Miran este de fapt fiul lui Hazar, va putea această scrisoare să-l salveze pe Miran din iadul în care se află?

Hercai episodul 23. Aflând că scrisoarea va dovedi inocența tatălui ei, Reyyan merge după adevăr cu Miran. În timp ce Miran nu crede în existența scrisorii, Reyyan vrea să dezvăluie faptele și să le demonstreze tuturor că toate faptele pe care le cunosc până acum sunt incorecte. Zehra este pe punctul de a lua o decizie foarte critică după adevărul pe care l-a aflat despre Miran și Hazar. Care va fi decizia ei, care se află acum între familia ei și Miran? Planul de răzbunare este în pericol din cauza scrisorii despre care tocmai a auzit Azize Aslanbey.

Hercai episodul 24. Efortul lui Reyyan de a găsi adevărul despre trecut îl determină pe Miran să meargă pe firul adevărului, chiar dacă el nu-l crede, dar o susține pe Reyyan așa cum a promis. Reyyan, care urmărește adevărul despre inelul lui Dilsah, este distrusă de un răspuns neașteptat care deschide ușile unui trecut complet diferit pentru Reyyan și Miran. Elif, care nu suportă faptul că Reyyan nu îl iartă pe Miran și care se teme că bunica ei Azize va țese noi jocuri, va cere ajutorul lui Azat. Va mărturisi adevărul și îi va reuni pe Reyyan și Miran.

Hercai episodul 25. Ultima picătură pentru Miran a fost când Reyyan nu a avut încredere în cuvintele sale nici de data aceasta când Elif a mărturisit că ea a fost cea care l-a împins pe Hazar și nu Miran. Reyyan crede că Elif joacă un joc în ciuda faptului că spune adevărul. Hazar a confirmat adevărul și acest lucru schimbă totul între Reyyan și Miran. Pe de o parte, Reyyan încearcă să îl facă pe Miran să o ierte, pe de altă parte, ea încearcă să facă față dezamăgirii minciunii spuse de familia ei. Azize își pierde controlul după ce a aflat că Elif se duce la conacul Sadoglu. Confruntarea celor două familii, care vin din nou în față în conacul Sadoglu, o determină pe Azize să facă o alegere dificilă. Între timp, adevăratul chip al lui Gonul, care crede că Miran nu o va ierta pe Reyyan, începe să apară încet. Tocmai când Reyyan, care vrea să arate că sunt mai puternici acum unul lângă altul, îl găsește pe Miran încercând să scape de trecut, apariția unui adevăr neașteptat schimbă cursul tuturor evenimentelor.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.

a fost: Hercai, prezentare si distributie                                     urmează: Hercai ep. 26-50 tr.

surse foto: imdb și sondakikaturk.com

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Hercai prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.