marți, 20 iulie 2021

Fatmagul episoadele 46-50 rezumat

Fatmagul episoadele 46-50 rezumat

episodul 46

Kerim face bilanțul unui an de căsnicie și conchide că totul este foarte diferit față de începutul relației cu Fatmagul și că ceea ce-și dorește acum cel mai mult este să o facă pe soția sa să nu-i mai fie teamă de el, dar în scurt timp va dori să se întoarcă acasă, în sat.

Yașaranii se concentrează asupra procesului iar avocatul lor adună dovezi. Pe măsură ce se strâng indicii legate de moartea lui Vural, se strânge și lațul în jurul lui Mustafa. Kadir și Meltem se întâlnesc cu Turaner ca să-i ofere informații despre noaptea violului. Pe de altă parte, Mustafa se gândește să părăsească țara ca să nu fie prins și tras la răspundere pentru crimă, pentru că apar noi dovezi care îl incriminează. Perihan primește niște fotografii și un CD pe care le ascunde.

Kerim este încă șovăitor în legătură cu viitorul lui și vorbește cu Meryem spunându-i că are de gând să divorțeze. Amănuntul ajunge la urechile lui Fatmagul și în seara în care cei doi sărbătoresc un an de căsnicie, au o discuție. Kerim recunoaște că ar dori să se despartă pentru că așa crede el că ea și-ar vindeca rănile sufletești. Fatmagul nu este de acord, îl asigură că nu-l mai iubește pe Mustafa și că ea își dorește să rămână împreună.

episodul 47

În ciuda deciziei lui Kerim de a se despărți, Fatmagül nu este de acord. El nu mai este unul dintre cei patru dușmani ai ei, este bărbatul în care are încredere și cu care vrea să-și continue căsătoria. După acest punct, Kerim fie acceptă mâna care i-a fost oferită, fie o pierde pe Fatmagül în mod forțat.

În timp ce procesul lui Fatmagül se apropie, toate evoluțiile se opun Yașaranilor. Münir, care caută o cale de ieșire, transformă secretul din jurul morții lui Vural într-o oportunitate. El bănuiește că Mustafa este ucigașul și chiar dacă nu îi spune lui Kerim că Mustafa este vinovat, ar prefera să se rupă legătura lui Mustafa cu ei. Resat vrea ca Perihan să-i spună unde a ascuns fotografiile și CD-ul, dar ea nu dezvăluie acest fapt. Erdogan și Selim regretă trecutul și spun că și-ar fi dorit să nu fi făcut ceea ce au făcut în ​​acea noapte. Selim este conștient că e principalul vinovat de viol și că a pierdut totul, lămurindu-l pe Erdogan că nu ar trebui să spere, pentru că nu au nicio speranță.

Curând, bănuielile pe care Münir le-a rostit încep să ajungă la urechile lui Kerim. Posibilitatea ca Mustafa să fie ucigașul lui Vural afectează relația dintre Fatmagül și Kerim. Mustafa își face ultimele pregătiri pentru a fugi în străinătate cu Asu, dar ea are alte planuri. La un moment dat Mustafa este reținut. Între timp, cineva care deocamdată rămâne necunoscut, îl sună pe Kerim la serviciu și îi spune că Mustafa este ucigașul lui Vural. Kerim o întreabă și pe Fatmagul dacă nu cumva a primit un telefon anonim asemănător, însă ea neagă și nici nu crede așa ceva despre fostul ei logodnic.

Deși încearcă să se apropie unul de celălalt, tensiunea dintre Kerim și Fatmagül crește cu fiecare ocazie. Totuși, singurul lucru de care au nevoie amândoi este să se calmeze și să se asculte reciproc. După o lungă perioadă de timp, Kerim și Fatmagül petrec timp împreună, departe de tot și de toată lumea.

episodul 48

Fatmagül și Kerim se află departe de Istanbul, și, din cauza condițiilor impuse de ploaie, rămân împreună. În aceeași noapte Mustafa cade în capcana întinsă de Münir și este conștient că nu există altă opțiune decât să se plece în fața Yașaranilor.

Asu trebuie, de asemenea, să ia unele decizii. În caz contrar, bebelușul și ea însăși vor rămâne în pericol. Pe de altă parte, în timp ce Kadir caută orice care ar putea fi în favoarea lui Fatmagül, Mustafa a început să lucreze pentru Yașarani, dar aceltia după ce află că el le-au ucis nepotul, vor începe să-l șantajeze. Stând deoparte de planurile lui Reșat și Münir, Erdogan este hotărât să deschidă o nouă pagină în viața sa cu Nil. Cu toate acestea, visul său nu va dura mult din cauza umbrelor trecutului. Deniz, care a venit din Australia pentru a-și vedea fratele, Kerim, este dezamăgită de pașii prudenți pe care-i face Fahrettin, astfel că ea va trebui cât mai curând să-și găsească propriul drum.

Norii negri din viața lui Kerim și Fatmagul încep să dispară pe măsură ce cei doi fac pași mici unul către celălalt. Cea mai importantă întrebare din mintea lui Kerim cu privire la relația lor nu rămâne fără răspuns, pentru că într-o perioadă când el este bolnav și e la pat cu febră, Fatmagul își dezvăluie sentimentele.

episodul 49

Mărturisirea lui Fatmagul, că îl iubește îl impresionează pe Kerim. După acest moment, devine mai dificil pentru ei doi să-și ascundă emoția dulce din inimile lor față de cei din jur.

Munir îi trimite lui Mustafa videoclipul mărturisirii sale în timpul interogatoriului și îi spune că au de lucru și râde de festa pe care tocmai i-a jucat-o. Kadir îi spune lui Kerim că i-a vizitat pe părinții lui Vural, dar nu este sigur că vor veni să depună mărturie la proces. Mukaddes este îngrijorată de faptul că trebuie să depună mărturie în instanță.

Reșat și Perihan nu își vorbesc, chiar se evită. Kerim este nevoit să se reunească cu tatăl său, chiar dacă nu-și dorește asta. După ce Nil se desparte de Erdogan, acesta se refugiază în alcool și dă vina pe Fatmagul pentru toată această situație și pe procesul pe care l-a intentat. Acum este timpul să se confrunte cu Fatmagül, ceea ce va genera o vizită acasă la ea.

Simțind în mod constant umbra lui Münir, Mustafa este forțat să ia măsuri pentru a îndeplini dorințele Yașaranilor. Prima oprire a lui Mustafa este la terasa lui Kerim. Între timp, Kerim și Kadir, cu ajutorul lui Fahrettin, au unele îndoieli atât despre Mustafa, cât și despre Yașarani. Deniz aude fără voia ei o discuție dintre Kadir și Fahrettin în care vorbesc despre Mustafa, că este periculos și că Fatmagul și Kerim ar trebui să fie cu băgare de seamă la ce se întâmplă înaintea procesului.

episodul 50

Ziua procesului lui Fatmagül se apropie. Yașaranii sunt supărați pe ea, însă tânăra femeie este mult mai puternică de data aceasta și nu mai este singură. Erdogan este încolțit de implicarea poliției în evenimente. Pe de altă parte, Deniz, care se află în mijlocul unei confuzii neașteptate, urmărește adevărata poveste a lui Fatmagül și Kerim, în timp ce Fahrettin o urmărește pe Asu pentru a afla adevărul.

Când Kerim și Erdogan se întâlnesc față în față, nu este ușor pentru Kerim să-și controleze furia. Procesul care se va extinde și în cazul lui Fatmagül o determină să facă o alegere care ar putea schimba cursul cazului. Scânteia mică aprinsă de Fatmagül chiar în fața instanței se va transforma într-un foc mare. Între timp, Kerim și Fatmagül experimentează o dezvoltare foarte valoroasă pentru viitorul relației lor.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Fatmagul ep. 40-45 tr                                     urmează: Fatmagul ep. 50-55 tr.

sursa foto: facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate Fatmagul.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.