miercuri, 25 august 2021

Doctorul minune, episoadele 1-10 rezumat

Doctorul minune, episoadele 1-10 rezumat





1. Cel mai mare vis al geniului Ali Vefa care suferă de sindromul savantului este să devină medic. În ciuda condiției sale și a tuturor prejudecăților cu care s-a confruntat, a absolvit facultatea de medicină, și-a finalizat stagiul și tot ce a mai rămas este să devină specialist în chirurgie. Ali părăsește orașul de provincie unde a trăit toată viața și începe să lucreze ca asistent la secția de chirurgie de la Spitalul Berhayat din Istanbul, unde mentorul său spiritual Adil Erinç este unul dintre medicii șefi.

Dar un accident la aeroport îl determină pe Ali să întârzie la interviul cel mai important din viața sa. În același timp, consiliul spitalului se întrunește pentru a discuta dacă îl angajează sau nu pe Ali ca rezident. Nimeni nu crede că cineva cu autism poate fi medic, cu excepția lui Adil. Ali ajunge la spital cu teamă, chiar și după ce a întârziat ore în șir, și se confruntă cu consiliul de administrație care îl privește cu neîncredere și milă ...
Oare visele se pot împlini?

2. Chiar din prima zi de muncă Ali e cât pe ce să greșească, pentru că dr. Ferman, care nu-l vrea pe tânăr acolo, face tot posibilul să-i pună piedici. Însă Ali face așa cum știe el. Neascultarea sa face valuri în spital și se conturează două tabere, cei ce-l simpatizează și cei ce sunt împotriva sa. O cunoaște apoi pe Nazlî, care încearcă să-l ajute și să-l familiarizeze cu colegii și cu locul său de muncă.

3. În încercarea de a se adapta noii sale vieți, Ali învață o lecție dureroasă și se simte trădat. Decizia unui cuplu tânăr cu privire la copilul lor nenăscut generează o bătălie juridică în spital și împarte consiliul în două. Pe măsură ce timpul trece, Ferman și Beliz ajung în pragul unui abis insurmontabil.

4. Ali și Nazlî merg la un alt spital pentru a obține un organ de la un donator, pentru o operație de transplant de ficat. Cu toate acestea, călătoria nu începe așa cum se aștepta Nazlî ci se transformă rapid în dezastru. La spital, Beliz încearcă să-l aducă pe Ferman în sala de operație a lui Tanju pentru a garanta că participă la o intervenție chirurgicală a unui pacient influent. Întregul eșalon superior se încurcă, iar criza de gelozie a lui Azalea izbucnește în cele din urmă în direcția lui Ali.

5. Ferman se angajează într-o călătorie misterioasă. Profitând de absența sa, Tanju decide să pună rezidenții la muncă și îi dă lui Ali primul său caz. Cazul are o dimensiune personală pentru Ali. De dragul acestui caz, Ali riscă să intre din nou în bucluc. Pe de altă parte, un zvon care se va răspândi în tot spitalul va alimenta speranțele lui Nazlî.

6. Simțind că-și pierde scaunul, Tanju pedepsește întreaga echipă și toată lumea are de lucru. Când un accident de trafic în lanț copleșește urgența, fiecare rezident trebuie să își asume propriul caz. Pe măsură ce Demir se blochează într-un colț, Ferman încearcă să prevină zvonurile din spital. La sfârșitul acestei goane, Ali află ceva nou despre sine.

7. Ali încearcă să facă față problemelor și să se acomodeze cu noile sale sentimente. Tanju începe să investigheze cazurile de urgență și o încolțește pe Nazlı, care nu poate face față morții provocate de ea. Kıvılcım lasă un caz imposibil în brațele doctorilor Ferman și Beliz pentru a se răzbuna pentru că a fost dat afară din spital. Açelya este profund dezamăgită, iar Tanju și Kıvılcım fac un plan pentru a scăpa de Ali și Adil.

8. Ali rămâne blocat la piață, din cauza unui incident. Cu toate acestea, există noi emoții de experimentat. Nazli, fără să știe, îl ajută, dar Ali are o mare problemă de rezolvat. Sub supravegherea lui Tanju, trebuie să trateze un atacator. În timp ce o face, se confruntă cu propriul trecut. La sfârșitul zilei, atuurile vor fi din nou împărțite la spital.

9. Ali găsește în cele din urmă bicicleta pe care o caută. Dar Adil nu este deloc în regulă cu această bicicletă. Lucrurile sunt oricum complicate pentru doctorul Adil. După ce au fost depuse două plângeri împotriva lui, consiliul de administrație a decis să se întâlnească având o agendă urgentă pe ordinea de zi, subiectul este viitorul lui Ali în spital. Pe de altă parte, Ferman are ocazia de a ajuta un pacient în vârstă, iar pacientul lui Tanju se confruntă cu o alegere dificilă. În timp ce toată lumea are fel de fel de regrete, consiliul se întrunește pentru Ali.

10. Ali este nemulțumit de faptul că a fost transferat de la chirurgie la patologie. Nazlî face tot posibilul să-l readucă la sala de operații, dar Ferman stă ferm în decizia luată, iar Adil rămâne tăcut, urmărind altceva. Când familia unui pacient îl cere pe Ali la operație, apare ocazia de a reveni la o intervenție chirurgicală neașteptată. Dar, mai presus de toate, există o lecție pe care Ali ar trebui să o învețe despre viață, indiferent pe ce secție lucrează.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.

a fost: Doctorul minune, prezentare                                     urmează: Doctorul minune, episoadele 11-20 rezumat

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Doctorul minune, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.