duminică, 22 august 2021

Doctorul minune, prezentare și distribuție


Doctorul minune, prezentare și distribuție


Titlul original: Mucize Doktor 
Traducere: Doctorul Minune
Gen: dramă, romantic
Episoade: 64, de cca 2 ore fiecare, fără reclame
Rețea de difuzare: Fox Tv Turcia
Producție: MF Yapim 2019
Regia: Yusuf Pirhasan, Aytac Cicek
Scenariul: Pinar Bulut, Onur Koralp
Distribuția: Taner Olmez, Reha Ozcan, Sinem Unsal
Serialul Mucize Doktor / Doctorul Minune este făcut după un serial coreean din 2013 intitulat Doctorul cel bun.


Rezumatele pe scurt: ep. 1-10, ep. 11-20, ep. 21-35, ep. 31-45, ep. 46-55, ep. 56-64. 

Serialul Doctorul Minune se difuzează pe KanalD România din 25 august 2021.

Ali (Taner Olmez) este un tânăr care are sindromul savantului, adică o boală asemănătoare cu autismul, numai că persoanele afectate de acest sindrom pot deveni genii într-un anumit domeniu științific sau artistic. Din cauza acestei afecțiuni, Ali are o viață grea. Când era mic, nu avea niciun prieten și suferea de agresiunea copiilor din cartier. De aceea, fratele său mai mare trebuia să aibă grijă de el tot timpul. Când fratele său moare, Ali este considerat vinovat de moartea lui și este abandonat de familie.

După aceea este dus la un orfelinat, unde face tot ceea ce poate ca să supraviețuiască. Până la urmă Ali ajunge student la medicină și termină facultatea cu rezultate spectaculoase, în special datorită unei memorii ieșite din comun și a unor abilități speciale pentru meseria aleasă. Dar din cauza sindromului său, CV-ul îi este respins la multe spitale unde a aplicat ca să poată să practice.

Profesorul Adil (Reha Ozcan), care lucrează ca director la unul din spitalele din Istanbul, cunoaște condiția specială a lui Ali și vrea să-i ofere posibilitatea de a avea o viață normală. Adil încearcă să-i convingă pe directorii spitalului să-l accepte pe Ali pentru instruire, și astfel îl cheamă pe Ali la un interviu în Istanbul.

Tânărul acceptă și călătorește la Istanbul pentru prima dată în viața sa. Când ajunge la aeroport, se se confruntă cu o urgență: un copil este rănit grav de o bucată de sticlă care cade din tavan. Ali face manevrele necesare acolo, pe loc, și salvează viața copilului.
 
În acest timp lumea îl filmează și distribuie clipul pe rețelele sociale ca pe un miracol. Însă din cauza ajutorului acordat copilului, Ali nu ajunge la timp la interviu. Drept urmare, directorii spitalului nu vor să-l accepte ca rezident, deși văd filmulețul viralizat de pe internet. Când și ziariștii încep să-l caute pe Ali, medicii șefi încep să se răzgândească și îl primesc la spital pentru o perioadă de 6 luni, fiind avertizat ca dacă face chiar și o singură greșeală în această perioadă de probă, va fi dat afară, iar Adil va fi nevoit să demisioneze.

Nazli (Sinem Unsal), o doctoriță chirurg pediatric din spital, are încredere în Ali și face tot posibilul să-l susțină. Tânărul rezident se mută într-un apartament și devine vecin cu Nazli. Mai mult, fiind colegi de serviciu, pe măsură ce trece timpul, încep să se apropie.

Ce se va întâmpla cu Ali, doctorul Minune în toată această perioadă de timp vom afla de la Kanal D, seară de seară de pe data de 25 august, la orele 20.00.

Iar dacă nu aveți răbdare să postez eu rezumatele, le găsiți deja și pe site-ul cinemalands.com.

Distribuția:

Taner Olmez în rolul medicului Ali Vefa
  • Onur Tuna în rolul doctorului Ferman Erygit, șeful direct al lui Ali. Este sceptic la început în privința tânărului și are ceva de ascuns din trecutul său.
  • Sinem Unsal în rolul lui Nazli Gulengul, colega și vecina lui Ali, cea care îl ajută să se integreze în mediul din spital.
  • Reha Ozcan în rolul profesorului Adil Erinc, mentorul și susținătorul lui Ali de când era copil
  • Hazal Turesan în rolul lui Beliz Boysal
  • Ozge Ozder în rolul lui Kivilcim
  • Murat Aygen în rolul lui Tanju Korman
  • Firat Altunmese în rolul lui Demir
  • Hayal Koseoglu în rolul lui Acelya
  • Bihter Dincer în rolul lui Selvi
  • Korhan Herduran în rolul Gunes
  • Merve Dizdar în rolul lui Damla


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.