joi, 26 august 2021

Perwoll Renew & Care Caps pentru rufe colorate și negre. Recenzie de produs

Perwoll Renew & Care Caps pentru rufe colorate și negre. Recenzie de produs



De la bun început țin să menționez că eu folosesc deja detergentul lichid Perwoll pentru rufe colorate, așa că pentru mine campania de testare de produs Perwoll Renew & Care Caps de la AskTeamClean (Henkel) prin intermediul BuzzStore a fost doar o confirmare a ceea ce știam deja: că detergentul Perwoll este unul dintre cei mai buni la ora actuală pe piața românească.

Mai întâi am folosit capsula de detergent pentru rufele colorate. În cuva mașinii de spălat am pus o capsulă și câteva prosoape și maieuri alături de o perdea de la geamul de bucătărie. Nu vreți să știți cum arăta perdeaua aia. Doar atât vă spun: pisicile mele se freacă mereu de ea când ies afară și intră înapoi (stau la parter, deci îmi las blănoasele să zburde cât doresc!). Așa că, zona aia se face aproximativ neagră în câteva săptămâni. Acum, sincer, nu speram la prea multe de la detergent, pentru că de data asta din motive pe care nu le detaliez azi, nu mai spălasem acea perdea de la Paște, deci nu vreți să știți cum arăta.
 
Perwoll Renew & Care Caps pentru rufe colorate și negre. Recenzie de produs

Însă când am scos rufele din mașină chiar am avut o surpriză foarte plăcută. Eu nu folosesc înălbitori sau alte substanțe la spălat - nici nu am cum, nu pun doar rufe albe, ci le amestec adeseori cu acelea colorate. Balsam nu era necesar, pentru că aceste capsule au deja balsam încorporat - și mirosul este unul atât de parfumat și atât de bun că mă întreb de ce nu se gândește cineva la un parfum sau o cremă de corp cu o așa aromă! Așadar, după un ciclu de spălare mediu de 75 de minute, perdeaua mea era albă și curată, prosoapele erau foarte curate și având culorile împrospătate, iar maieurile cele albe, la fel, erau strălucitor de albe după spălat. Am mai spus-o și o repet, detergentul Perwoll scoate rufele albe curate de tot, și nu sunt singura care a remarcat această calitate!
 
Perwoll Renew & Care Caps pentru rufe colorate și negre. Recenzie de produs

Apoi am avut o mașină de rufe de culori închise - mov, bleumarin și negre. Am folosit o capsula de detergent Perwoll Renew & Care Caps Black. La fel ca și prima dată, hainele mele au ieșit foarte curate, culorile înviorate și proaspete, și mirosul acela amețitor de bun! Iar de data asta am folosit un program de spălare mai scurt, de cca o oră. Până acum nu știam de aceste capsule de detergent Perwoll Black, dar acum știu și le voi cumpăra și pe acestea alături de cele pentru rufele colorate. Ba chiar vreau să încerc și detergentul pentru rufe albe, pentru că am văzut că Perwoll are și așa ceva.

Ce alte calități are detergentul Perwoll Renew & Care Caps?


  • Este bun pentru mediu - detergentul pentru hainele colorate conține cu 85% mai puțină apă, deci este foarte concentrat și este de 3 ori mai eficient decât detergentul lichid. 
  • Ambalajul este realizat din 50% plastic reciclat și este 100% reciclabil, iar capsula este 100% solubilă în apă și complet biodegradabilă. 
  • Ușor de utilizat - se introduce capsula în cuvă înaintea rufelor, și gata!

Așadar eu am folosit și voi folosi în continuare detergentul Perwoll, pe care îl consider un adevărat tratament pentru rufe.

Tu ce detergent folosești?

#buzzperwollcaps #perwollcaps #rethinkfashion #campanietestare #testareproduse #detergentcapsule #detergent


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






14 comentarii:

  1. Nu am cumpărat perwoll pana acum. Intenționez sa schimb capsulele de spălat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc capsule Perwoll frecvent si imi place acest detergent. Cel mai des folosesc pentru hainele negre

    RăspundețiȘtergere
  3. Pere ca ar fi o alegere buna, nu l-am folosit, dar am auzit numai lucruri bune despre el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Varianta asta de perwoll nu am încercat, am avut doar lichid și mi a placut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu le-am încercat încă, dar, cu siguranță, o voi face!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am folosit detergent de rufe de la Perwoll si mi-a placut. Acum folosesc de la Sano.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca nu am folosit Perwoll, dar ar trebui pentru ca am multe haine negre.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt fan capsule, sunt excelente spala bine si nici nu mai am grija dozarii detergentului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-a plăcut experiența și rezultatul utilizării capsulelor Perwoll. Și cele pentru rufe negre și cele pentru rufe colorate și-au făcut treaba. le voi folosi și în viitor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am sa le folosesc clar in viitor. Sunt fana Perwoll.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pe cel negru nu l-am folosit dar am citit atat de multe pareri pozitive incat o sa-l incerc cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-a placut recenzia, multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  13. Răspunsuri
    1. si eu zic la fel. am mai incercat si altele, dar nu. Raman la Perwoll.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.