duminică, 26 septembrie 2021

Doctorul minune, episoadele 21-35 rezumat

Doctorul minune, episoadele 21-35 rezumat




21. Lucrurile sunt pe cale să scape de sub control în camera de urgență. În cele din urmă, unul dintre medici nu mai poate să aștepte și se grăbește să ajute. Există un anumit control, dar pericolul nu s-a terminat încă. Pe măsură ce situația lui Ferman continuă să se înrăutățească, echipa medicală, care nu are suficiente oportunități în interior cere ajutorul rudelor pacienților. Toată lumea va trebui să facă tot posibilul pentru a supraviețui în siguranță epidemiei. De parcă toate acestea nu ar fi fost suficiente, o naștere începe în stare de urgență.

22. Nazlı și Ali decid să rămână prieteni, dar acest lucru nu este atât de ușor pe cât pare. Când cei doi nu se pun de acord cu tratamentul unui pacient, lucrurile se complică. Pe de altă parte, tatăl lui Demir, care are cancer, își face spitalizarea, dar complicații neașteptate fac operația imposibilă. Mai mult, Kıvılcım țese o intrigă pentru a răsturna echilibrul în spital.

23. Vestea că Beliz pregătește o petrecere-surpriză pentru apropiata zi de naștere a lui Ferman cufundă întregul spital într-un haos dulce. În imposibilitatea de a-și da seama cum să întrețină o relație, Nazlı și Ali au grijă de doi adolescenți de liceu care s-au întâlnit la chimioterapie și sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt și astfel fiecare învață ceva despre ei din dragostea lor. Pe de altă parte, un pacient care nu permite utilizarea anesteziei în operația sa îi face pe Tanju și Demir să aleagă. Iar planul lui Kıvılcım dă în sfârșit primele roade.

24. Oferind relației lor o șansă pentru prima dată, Ali și Nazli descoperă că alergarea acesteia va fi mult mai greu decât pare. Kıvılcım, care își pune în aplicare planul de cealaltă parte, îl lovește pe Beliz. Între timp, medicii înțeleg că singurul ficat potrivit pentru un copil care are nevoie de un transplant hepatic urgent aparține unui deținut, și, în ciuda tuturor riscurilor, îl aduc pe prizonierul periculos la spital.

25. Când Beliz, care decide să lupte cu Kıvılcım, redeschide noua clinică și primește un nou asistent pe secția de chirurgie, săbiile sunt scoase de la bun început și de data aceasta lupta ajunge la transferul a două persoane. Pe de altă parte, noua asistentă Damla este pe buzele tuturor, dar nimeni nu știe cum să o abordeze pe această fată ambițioasă. Când Ali spune ceva ce nu ar trebui unui pacient, se trezește din nou că este în vizorul lui Tanju.

26. Aflând despre relația Ali - Nazlı, Tanju mai face o plângere cu privire la Ali. Tanju sugerează că ceea ce îl încurcă pe Ali este relația sa cu Nazlı și, dacă Ali face încă o greșeală, spitalul nu poate sta cu mâinile în sân vizavi de această relație. Ali și Nazlı trebuie să fie mai atenți ca niciodată. Cu toate acestea, în ciuda tuturor avertismentelor, Ali își personalizează cazul și încearcă să găsească o modalitate de a-l ajuta și mai mult pe tânărul pacient, chiar dacă știe că anumiți ochi sunt mereu pe el.

27. Ali își găsește tatăl care a plecat de-acasă după ani de zile, și constată că acum acesta are probleme serioase de înfruntat. Dar, în loc să se confrunte cu el, Ali devine obsedat de un pacient orfan care a fost în moarte clinică în timpul operației și, în ciuda tuturor avertismentelor, nu renunță la preluarea cazului. Pe de altă parte, Nazlı, care și-a început serviciul la noua clinică, trebuie să lucreze cu Damla, a cărei sinceritate nu i-a venit să creadă. Inevitabilul se întâmplă și Ali se confruntă cu tatăl său, în timp ce cazurile medicale evoluează rapid. Din păcate, acest lucru va avea consecințe mai grave decât se putea crede.

28. Damla și Nazlı își asumă împreună responsabilitatea unui pacient pentru prima dată. Pe de altă parte, sub influența unui misterios vizitator, Ali decide să-și salveze tatăl, în ciuda tuturor, deși nimeni nu aprobă această schimbare bruscă de decizie. Încolțit, Ali își reflectă frustrarea față de tatăl său la cazul în care a lucrat cu Ferman. Frații spirituali, Ferman și Ali, ajung la un pas de a merge pe căi separate.

Aici se încheie sezonul 1 turcesc.

29./Ep. 1 din sezonul 2. Este o zi obișnuită la spitalul Berhayat. Ali este hotărât să-și ducă relația cu Nazlı la nivelul următor, dar nu știe exact cum să procedeze. Beliz se luptă acum cu Kıvılcım care este însărcinată și Tanju este furios cu noul asistent chirurgical Doruk, care l-a înlocuit pe Damla, deoarece întârzie chiar din prima zi de muncă. Și dintr-o dată un accident de proporții aruncă întregul spital în haos. Mai întâi e agitație la camera de urgență și apoi în tot spitalul încep să se reverse tărgile cu răniți. Deși nimeni nu a observat deocamdată, un personaj important se află printre răniți. Poliția și pompierii încearcă să controleze incidentul. Resursele spitalului sunt utilizate până la ultima picătură. În mijlocul acestui haos, în cel mai critic moment, Ali își amintește de promisiunea făcută când a devenit medic. Ali se ține de cuvânt, dar prețul plătit va fi foarte, foarte mare pentru mulți.

30. Încercând să treacă peste zilele proaste datorită lui Nazli, Ali este zdruncinat de o lovitură mai severă de data aceasta. Adil, pe care îl iubește ca pe tatăl său, cade brusc în spital și leșină. După examinare, amploarea situației este dezvăluită în toată goliciunea ei: Adil este grav bolnav. În timp ce toți cei care îl iubesc pe Adil sunt neajutorați, Ali se străduiește să găsească o soluție. În cele din urmă își dă seama că singura salvare este în mâinile cuiva care credea că a murit cu ani în urmă.

31. Ali se confruntă cu două posibilități terifiante. Prima este starea de deteriorare rapidă a lui Adil; nimeni nu poate schimba decizia lui Ferda de a nu-l opera pe tatăl ei. Al doilea este soarta copilului. În ciuda tuturor presiunilor lui Ferman, Beliz nu vrea să adopte copilul. Timpul se scurge atât pentru Adil, cât și pentru bebeluș. Dar în ultimul moment, o soluție care vine din adâncul inimii lui Ali va da speranță pentru toată lumea.

32. O complicație neașteptată prelungește foarte mult perioada de recuperare a lui Adil. Din păcate, nu acesta este singurul lucru care se întâmplă. Când cererea lui Ferman pentru familia adoptivă este respinsă, se dovedește că bebelușul va rămâne în cămin până la o dată nespecificată. Amintindu-și însă ce a făcut Adil pentru el de-a lungul anilor, Ali decide ce mai trebuie să facă și găsește o modalitate de a nu-și lăsa fratele singur în cămin. Chiar dacă aceasta este o soluție prea extremă, toată lumea este împotriva lui Ali. Dar el nu-l va lăsa pe fratele său indiferent de preț.

33. Declarându-se medic șef, Tanju inițiază un proces de schimbare drastică în spital. Cei care se pot adapta la noua comandă vor rămâne, iar cei care nu pot, vor naviga spre noi aventuri. Prima treabă este de a afla cine este cel mai bun la operație și, cu presiunea lui Tanju, Ferda și Ferman fac un pariu. Instructorii își aleg asistenții și începe cursa. În timp ce vânturile schimbării suflă la spitalul Berhayat și echipele se luptă pentru a-și finaliza cazurile, participarea la echipa rivală a lui Nazlı va testa abilitățile de adaptare ale lui Ali până la capăt.

34. Ali se contrazice cu Nazli pentru că a pierdut pariul cu bună știință. Când Tanju începe represaliile împotriva celor care nu sunt cu el, Ali și Nazli sunt nevoiți să concureze din nou acerb și situația devine din ce în ce mai dificilă. Dar, în timp ce toate acestea se întâmplă, Ali are altceva în minte; este gelozia lui Ferda față de Adil, care se află în curs de vindecare, datorită lui Ali. Ferda și Ali nu pot ajunge la o decizie comună dîn privința lui Adil. Cazuristica medicală și cursa pentru poziția de asistent-șef ajung rapid să conteze cel mai mult, și, pe măsură ce se ia decizia definitorie cu privire la Adil, singura șansă a lui Ali este să găsească cumva un punct de echilibru atât în ​​viața sa de la serviciu, cât și în cea privată.

35. Nazli, care este foarte afectată de apariția tatălui ei, devine obsedată de salvarea unui pacient care a supraviețuit miraculos unui accident teribil. Pe de altă parte, tratamentul unui alt pacient îl aduce pe Ferman împotriva lui Beliz și Tanju. Ferman, care și-a personalizat cazul, nu mai este același Ferman pe care îl cunoaștem. Pe măsură ce tensiunea crește în spital, Ali, care își asumă responsabilitatea în ambele cazuri, încearcă să-i ajute pe Nazlı și pe Ferman. Dar, uneori, să-i ajutăm pe cei dragi înseamnă a merge pe căi pe care nu ni le-am imaginat niciodată.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.


a fost: Doctorul minune, ep. 11-20                                     urmează: Doctorul minune, episoadele 36-45 rezumat

sursa foto: facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Doctorul minune, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin








2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.