luni, 15 noiembrie 2021

Cauti o pompa de san electrica buna? Vino in lumea KidsCare

Cauti o pompa de san electrica buna? Vino in lumea KidsCare
Să devii mamă este cu siguranță un sentiment și un moment al vieții ce nu poate fi descris în cuvinte. Însă această etapă magică, plină de iubire și speranță, vine și cu stres și este perfect normal. Nu există o carte de reguli pentru a crește un bebeluș, există doar sfaturi, fiindcă ei nu sunt roboți. Fiecare poveste este diferită, așa că mămicile trebuie să se focuseze pe instinctul lor matern și pe informații dobândite din surse sigure când cresc un bebeluș. Iar toată această etapă necesită și multe obiecte indispensabile, printre care și o pompă de sân electrică bună. KidsCare te așteaptă cu o varietate de modele de calitate, dar și multe alte obiecte utile.

Pompa de sân electrică


Tehnologia a avansat, iar acum mamele nu mai trebuie să se chinuie pompând manual. Era un proces destul de greu și obositor, însă acum o pompă de sân electrică bună face toată treaba pentru tine. La Kidscare ai disponibile atât variante cu o cupă, cât și cu două. Design-ul lor este unul modern și permite conectarea directă la de la sân la biberon. Pompa dispune de butoane tactile, ecran LCD și este ușor de utilizat. Cu ajutorul acesteia mămica poate colecta laptele matern pentru hrănirea ulterioară a bebelușului. Este deci indispensabilă, fiindcă astfel poți lăsa familiei rezerve în timp ce tu poți pleca liniștită în oraș să rezolvi treburi. Cuplele sunt confecționate din silicon, sunt confortabile și se mulează perfect pe sân. Motorul este silențios, deci poate fi utilizată în aceeași cameră cu bebelușul care doarme. Are 15 nivele de aspirație, 3 frecvențe pentru o extracție eficientă, 10 nivele de stimulare și 3 frecvențe pentru o extracție confortabilă.

Sterilizatorul de biberoane


Un alt obiect indispensabil este un sterilizator electric de biberoane de la Kidscare.ro. Găsești pe site mai multe variante. Sterilizatorul 3 în 1 poate fi opțiunea ideală, fiindcă încap în acesta 6 biberoane. Are un design modern și ocupă un minim de spațiu în bucătărie. Sterilizează biberoanele cu abur natural, distrugând până la 99,9% din bacteriile dăunătoare. Acestea rămân sterile timp de 24 de ore dacă nu este deschis capacul. Ciclul de sterilizare este rapid, durând doar 6 minute. Încărcarea și descărcarea biberoanelor și accesoriilor este comodă și ușoară. Desigur poți steriliza în acesta și alte obiecte cum ar fi suzeta, pompa de sân, tacâmuri etc.

Descoperă mai multe produse ce-ți pot fi utile în această nouă aventură frumoasă, pe Kidscare.ro.

Contact:

contact@kidscare.roDacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin


9 comentarii:

 1. Eu am avut o pompa de san manuala si mi-a fost destul de greu cu ea. Acum sigur as opta pentru una electrica.

  RăspundețiȘtergere
 2. Și eu am pompa de san dubla electrica de la KidsCare si e minunata.

  RăspundețiȘtergere
 3. Un magazin util pentru proaspetele mamici.

  RăspundețiȘtergere
 4. Un instrument de ajutor pentru multe mamici!

  RăspundețiȘtergere
 5. O pompa de san este de nelipsit din bagajul de maternitate al proaspetelor mamici.

  RăspundețiȘtergere
 6. Multe mamici au nevoie de o pompa pentru san. Cred ca daca alegi cu atentie nimeresti modelul potrivit nevoilor tale. ^_^

  RăspundețiȘtergere
 7. Am vazut si eu pompele lor si m-au atras maxim, mai ales ca este o pompa electrica. Eu am avut o pompa manuala atat la prima, cat si la a doua nastere. Ideea este ca eu le-am folosit in imediat dupa nastere si clar nu as fi putut fara. O pompa electrica iti usureaza cu mult munca

  RăspundețiȘtergere
 8. Arata tare bine pompa asta si afisajul pentru un astfel de accesoriu mi se pare genial

  RăspundețiȘtergere
 9. Multumesc mult pentru recomandare ;)

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.