vineri, 1 iulie 2022

Încearcă o nouă activitate creativă - seturi de pictură pe numere de la Pictorul Fericit

Încearcă o nouă activitate creativă - seturi de pictură pe numere de la Pictorul Fericit




Îți spui că te vei relaxa mai mult în weekend, că te vei odihni spre seară, că mai ai câteva zile până la concediu și pe urmă ai mai mult timp pentru tine. De fapt, ceea ce faci este să amâni mereu să te pui pe primul loc. Câți dintre voi nu se recunosc în acest scenariu? Bucurați-vă de tot ce va înconjoară și când simțiți nevoia de o pauză s-ar putea ca pictură pe numere să fie ceea ce aveți nevoie.

Nu mai este necesar să spunem că atunci când vorbim despre pictură pe numere ne referim a acea activitate ce implică simpla corespondență între numere și culori. Pânza de bumbac, fixată perfect pe șasiu, este imprimată cu un model anume. Pe acesta îl vei alege din multitudinea de opțiuni din stocul disponibil la Pictorul Fericit. Poate fi vorba de picturi pe numere cu peisaje, orașe, cu portrete, cele religioase etc.

Să pictezi pe numere este simplu!

Concret, aplici culoare în chenarul disponibil și ești atent să faci asta la fiecare parte a pânzei unde îți este inscripționat un număr. Pe măsură ce avansezi cu pictatul, imaginea ce rezultă este a unui tablou perfect conturat.

Pentru a evita efectul de puzzle este recomandat să folosești toate cele trei pensule incluse în pachet și la trecerea de la o culoare la alta și de la un chenar la altul să folosești pensula cu vârful mai subțire. O muncă minuțioasă care te va răsplăti ulterior.

Există studii care arată că atunci când ajuți și când faci tu personal asta ai o mai mare satisfacție ca oricând. Mulțumirea sufletească de a fi contribuit la ceva este de necontestat. Cam același lucru se întâmplă și după ce pictezi pe numere. Faptul că ai creat cu efort propriu un tablou, că ai făcut o pictură perfectă cu care vei decora o încăpere este hrană sufletească.

Kituri complete pentru pictură, de la Pictorul Fericit

Magazinul online pictorulfericit.ro este de nișă, unul dintre cele mai cunoscute. Aici vei găsi pictură pe numere pentru toate preferințele. Sunt variante tematice inclusiv pentru copii sau cele reproduceri după tablouri celebre ale lui Klimt, Da Vinci și nu numai.

Orice kit de pictură pe numere include:

● 3 pensule de mărimi diferite.
● Setul de culori acrilice, în cantități suficiente pentru a termina de pictat, ba chiar și de a retușa unde este nevoie.
● Pânză din bumbac 100%, cu șasiu din lemn inclus.
● Accesorii pentru a pune pe perete tabloul când este finalizat.

Singură diferență de componență o face dimensiunea pânzei, care în cazul celor pentru adulți sunt de 40x50 cm, în timp ce cele pentru copii sunt de 30x40 cm.

Comandă rapid de la pictorulfericit.ro astfel de kituri. Transportul este rapid, oriunde în țară. Dacă ești în faza de exersare a talentului și de continuă perfecționare a tehnicilor pe care le studiezi, tot aici vei găsi și materiale de pictură și accesorii: pânze, culori acrilice, culori ulei, șevalete etc. Descoperă universul Pictorul Fericit și ia parte și tu din această comunitate!

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2
Suceava
contact@pictorulfericit.ro
0754 459 540



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






10 comentarii:

  1. Eu nu am un talent deosebit la pictura insa recunosc ca pictura pe numere ma relaxeaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. am avut si eu un tablou de genul si zic sincer, daca m-as fi tinut mai mult de el, poate ca era mai bine. am lalait-o prea mult, iar unele din culori s-au uscat. de asta e foarte important să evoluati rapid. dar mi-a placut mult, e o activitate foarte relaxanta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa aud asta, si eu am cumparat acum 2 ani o pictura pe numere tot de pe acest site si am pictat cam o treime apoi nu am mai avut timp. Nu stiu daca s-au uscat vopselurile, sper sa nu, ar nu am verificat!

      Ștergere
  3. Și eu am pictat pe numere. Merită încercat măcar o dată!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu un set de pictura pe numere, abia astept sa il fac.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce faine sunt picturile pe numere!! Si eu am pictat pe numere si am facut niste tablouri faine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am luat si eu doua tablouri, imi voi face timp sa le pictez.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesanta idee pentru a-ti pune in practica hobbyul de a picta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tocmai ce-am terminat un astfel de tablou. A fost o activitate extrem de relaxanta

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac activitatile de genul. am pictat si eu un tablou pe numere si a fost super placut

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.