luni, 4 iulie 2022

Ți s-a stricat telefonul mobil? Ai nevoie de Mobilefix.

Ți s-a stricat telefonul mobil? Ai nevoie de Mobilefix.





În ziua de astăzi telefonul mobil este o necesitate și a devenit un gadget de care nu ne putem dispensa. De la copii la vârstnici, toată lumea are un mobil sau in iPhone și se pare că am devenit dependenți de el. Putem asculta muzică la telefon, putem vedea filme pe net, putem vorbi cu imagine video, avem whatsapp și messenger, camera foto și video de înaltă calitate, ba chiar conversațiile cu apropiații le facem azi prin intermediul telefonului mobil mai degrabă decât față în față. Așadar un telefon sau iPhone trebuie să ne fie mereu la îndemână, și în stare optimă. Dar oricât încerci să păstrezi telefonul mobil intact, sunt situații neprevăzute în care acesta se strică.

Poate că nu știați, dar în fiecare an, milioane de proprietari de telefoane mobile accidental contribuie la deteriorarea acestuia și mai apoi apelează la un service telefoane pentru reparații. Mai jos sunt câteva dintre cele mai frecvente cauze de deteriorare a telefonului:

1. Telefonul cade pe o suprafață dură

Mulți utilizatori de telefoane mobile își scapă telefonul pe jos, pe ciment, cel puțin o dată, iar unii chiar de mai multe ori. Chiar eu am pățit-o când am scăpat de două ori într-un sfert de oră mobilul, pe podeaua de ciment a unui supermarket, pentru că buzunarul interior de la piept al gecii, în care acesta era pus, era desfăcut la o cusătură și nu observasem. Motivele pentru care telefonul cade jos pot fi diverse. 
Se poate ca pur și simplu să vă alunece din mână când vorbiți la telefon pe stradă și acesta să aterizeze pe trotuar ori pe iarbă. În al doilea caz probabil că daunele nu vor exista, dar dacă telefonul cade pe o suprafață tare, se poate sparge ecranul ori camera foto, se poate crăpa carcasa și trebuie să aveți la îndemână cea mai rapidă soluție de a ajunge la un service și a vă repara mobilul. În altă ordine de idei nu vreau să-mi imaginez cum ar arăta un mobil scăpat din greșeală pe spațiul dintre paliere, de la etaj până la parter.

2. Vă așezați pe telefon involuntar

Ar putea părea o idee absurdă, și totuși mulți utilizatori de telefoane mobile își pun dispozitivul în buzunarul de la spate sau pe un scaun și uită de el. Când vă așezați, auziți un zgomot sec, și vă dați seama de ceea ce tocmai s-a întâmplat. Când apăsați telefonul între spatele dv. și spătarul unui scaun sau când vă așezați pe el din greșeală, se poate strica totul, nu doar carcasa ori ecranul. Daunele pot fi mari și relativ dificil de reparat în orice service, fie el și cel mai performant.

3. Scufundați telefonul într-un lichid

Sigur că nimeni nu-și bagă mobilul la apă intenționat, dar nici nu știți cum ajunge pe mâna bebelușului dv. care se joacă punându-l în vasul de la toaletă ori varsă mâncare peste el, sau, la o petrecere pe o proprietate cu piscină, cineva se amuză împingându-vă în apă cu haine și telefon mobil, cu tot. Cu toate acestea, dacă probabilitatea de a cădea într-o piscină îmbrăcat este destul de mică, micile accidente casnice în care cafeaua, ceaiul, vinul sau laptele se varsă exact peste telefon sunt la ordinea zilei. 
În cazul daunelor cauzate de lichide, cu cât aduceți mobilul dv. mai repede la service, cu atât mai probabil va putea fi reparat.

Din fericire există un service gsm de telefoane unde puteți beneficia de reparații rapide, în jumătate de oră. Dacă ai un telefon mobil Samsung sau un iPhone poți alege service-ul autorizat mobilefix.ro. Sediul fizic se află în București, dar există puncte de lucru și în Cluj, Brașov și Constanța. Însă vestea bună este că mobilefix.ro operează și online. Puteți trimite telefonul stricat de oriunde din țară la sediul din București și în 24 de ore curierul vi-l aduce acasă reparat.

Înainte de a da mobilul sau iPhone-ul la service, sunați la 0747-620.217 ca să intrați în legătură cu un specialist care vă va îndruma referitor la problema pe care o are dispozitivul dv. În București, Mobilefix are sediul pe Calea Dudești 196, vis-a-vis de AutoSoft, zona Dristor.
Ai încredere că indiferent de modul în care ți-ai deteriorat telefonul, mobilefix.ro ți-l face ca nou!



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






4 comentarii:

  1. De asezat ma mai asez si eu pe el din cand in cand. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Din fericire am grija mare de telefon si de obicei il schimb doar cand “imbatraneste”. Pe cel anterior l-am tinut 5 ani. Tot Iphone 😁

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu știam de ei. De regula, telefonul meu trece prin toate câte este posibil. Noroc că am doua și atunci nu se deteriorează atât de repede.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte utile informatiile. Chiar am probleme cu tableta si sper sa gasesc la ei o solutie sa mi-o repare

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.