marți, 12 decembrie 2023

Ruj Revlon 825 Lovers Coral. Review

Revlon. 825 Lovers Coral



Acest ruj face parte din gama Super Lustrous Lipsticks, care conține 10 nuanțe.
Durează câteva ore în condiții de conversație intensă (profesie de relații cu publicul), este foarte hidratant, transparent și lucios pe buze, aduce foarte mult cu un strugurel. Totuși colorează buzele, însă nu puternic, o domnișoară brunetă cu buzele natural maronii va dori să-l combine cu o nuanță de ruj mai colorată, dar merge foarte bine pe o piele deschisă la culoare. Deci e un ruj mai potrivit blondelor decât femeilor șatene cu pielea arămie de la natură, sau brunetelor.

Nuanța Lovers Coral este un roz coral gen piersică, delicat, mătăsos. E bun de asortat la rozuri, mai curând decât la nuanțe de orange. Este potrivit ca ruj de zi, pentru serviciu, la un machiaj natural, sau ca ruj de vară.

Rujul Revlon 825 Lovers Coral vine ambalat în film de plastic transparent, are un preț rezonabil și accesibil (cca 42 de lei la data acestui articol, pe emag).

Dimensiuni - 2/2 - 7 cm
Greutate - 8,5 g
Produs in Statele Unite ale Americii


Revlon. 825 Lovers CoralRevlon. 825 Lovers Coral






Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.