vineri, 5 ianuarie 2024

Secrete de familie 2021 - serial turcesc prezentare și personaje



Secrete de familie 2021 - serial turcesc prezentare și personaje


Titlul original: Yargi
Traducere - Secrete de familie
Gen: crime, romantism, mister
Episoade: +77. Deocamdată sunt 3 sezoane, cu 77 de episoade de cca 140 minute, sau 207 episoade a câte 40 de minute. Sezonul 1 - 34 episoade, sezonul 2 - ep. 35-63, sezonul 3 - ep. 64 --- 78, episod ce va fi difuzat în Turcia duminică 7 ianuarie 2024.
Producător: Ay Yapim, Turcia 2021 - prezent. Serialul nu s-a terminat de filmat la momentul apariției acestui articol.
Rețeaua de distribuție: Madd Entertainment
Difuzare: Kanal D
Regia: Ali Bilgin
Scenariul: Sema Ergenekon
Locații de filmare: Istanbul, Turcia
Distribuția: Pinar Deniz, Kaan Urgancioglu, Huseyin Avni Danyal, Arda Anarat, etc.

Serialul se difuzează pe Kanal D din septembrie 2023.

Secrete de familie rezumat

Ceylin (Pinar Deniz) este o avocată de succes care face orice pentru a realiza lucrurile în care crede. Este tenace și fără teamă. Nu cunoaște limite atunci când vine vorba de reguli. Tânăra devine capul familiei în timp ce studiază la facultatea de drept. Tatăl ei este acuzat de tâlhărie pe nedrept și face închisoare 5 ani. În acest timp, Ceylin face tot posibilul să-și susțină financiar mama și sora mai mică și învață să lupte singură împotriva condițiilor dure de viață.
După acea perioadă dificilă, Ceylin își stabilește propriile reguli. Potrivit acestora, orice mijloc sau metodă sunt permise dacă se ajunge la a face dreptate.

Ilgaz (Kaan Urgancioglu) este un procuror de succes care, spre deosebire de Ceylan, face totul în litera legii. El este mândria familiei și este un procuror respectat de toată lumea. În meserie a adoptat toate principiile tatălui său care lucrează ca șef la departamentul de omucideri al Poliției din Istanbul. Ilgaz a învățat toate principiile precum onestitatea și onoarea de la tatăl său, Metin (Huseyin Avni Danyal).
Ilgaz are reguli stricte în munca sa și nu tolerează ilegalitatea si nedreptatea. Cu toate acestea, el se află într-o situație dificilă și în conflict cu propria sa etică atunci când fratele său mai mic, Cinar (Arda Anarat) este acuzat de crimă.

Cinar este un tânăr care nu are relații bune nici cu tatăl, nici cu fratele său, mai ales după moartea mamei lor în urmă cu 3 ani. Principalul conflict cu tatăl provine din aceea că băiatul crede că acesta îl consideră răspunzător pentru moartea mamei.
Viața lui Cinar și a familiei sale se dă peste cap când un cadavru este găsit într-un container. Cinar este principalul suspect deoarece lângă cadavru se găsește un card de credit aparținând lui Metin.
Se pare că Cinar a împrumutat cardul de credit al tatălui său și l-a pierdut. În plus, Cinar minte că era acasă în momentul crimei. El susține că a fost acasă toată noaptea dar se descoperă că fusese plecat între orele 1.00 și 3.00. Mai mult, un pulover alb cu sângele victimei este găsit în mașina tatălui său.

Cinar este acuzat de crimă din cauza dovezilor și a minciunii ca să aibă alibi. Atât Ilgaz, cât și Metin sunt șocați de acest eveniment neașteptat. Ei nu știu ce să facă, în cine să aibă încredere și cum să-și restabilească mândria familiei.
Căile lui Ceylin și Ilgaz se încrucișează în acest caz de crimă. Ilgaz trebuie să găsească un avocat care să-i poată apăra fratele în timp ce toate aparențele arată spre el că ar fi vinovatul. Astfel, se gândește să lucreze cu Ceylin pentru că ea s-ar putea să fie singura care îi poate salva fratele.

Ceylin acceptă să-l apere pe Cinar și începe să facă tot posibilul pentru a-l salva. În timp ce lucrează pentru achitarea lui Cinar, ea chiar se contrazice cu Ilgaz și Metin care vor să facă totul în conformitate cu legea. Cu toate acestea, Ceylin, la scurt timp, află că sora ei mai mică, Inci (Ece Yuksel), este de fapt victima acestui caz de crimă.
Ceylin și Ilgaz se trezesc într-un mister care le afectează ambele familii și încep să pună sub semnul întrebării valorile familiei și conceptul de justiție din diferite perspective.

Povestea din serialul Secrete de familie este despre un caz de crimă care aduce împreună o avocată curajoasă, Ceylin, și un procuror bazat pe strictețe. Ce va face Ceylin când va afla că sora ei mai mică, Inci, este victima acestui caz de crimă? Ce va face Ilgaz când va afla că fratele său mai mic, Cinar, este principalul vinovat al acestui caz de crimă? Va continua Ceylin să lucreze ca avocat al lui Cinar? Va continua Ilgaz să aibă încredere în fratele său și va face tot posibilul să-l salveze?

Personajele:

Ilgaz (Kaan Urgancioglu)
Este un procuror de succes care face totul în conformitate cu regulile și regulamentele. Este mândria familiei și este un procuror respectat în cariera sa. El adoptă toate principiile tatălui său dar rămâne intransigent și inflexibil. Este distant, meticulos și principial la locul de muncă, însă protector și sentimental față de familia lui. Nu reușește să păstreze o relație apropiată cu fratele său mai mic, Cinar. Când fratele său este acuzat de crimă, el nu îi acordă niciun privilegiu și încearcă să acționeze obiectiv.

Ceylin (Pinar Deniz)
Este o avocată de succes care poate face orice pentru a-și duce la capăt planurile. Este persistentă și neînfricată. Nu cunoaște limite atunci când vine vorba de reguli. Când era studentă la facultatea de drept, tatăl ei a intrat pe nedrept la închisoare. Ceylin a fost afectată de acest eveniment și a devenit o avocată de succes. Potrivit abordării ei profesionale, orice mijloc sau metodă este permisă pentru a ajunge la a se face dreptate. Își iubește foarte mult tatăl, Zafer, și sora, Inci.

Pars (Mehmet Yilmaz Ak)
Este un procuror care lucrează împreună cu Ilgaz. Este pasionat și arogant. E fratele Nevei, fosta logodnică a lui Ilgaz. Cei doi sunt mereu într-un fel de competiție încă din anii de școală. După ce Ilgaz și Neva se despart, Pars se supără pe Ilgaz și relația lor se răcește.

Metin (Huseyin Avni Danyal)
Este șeful de poliție idealist la departamentul de omucideri. Este un om direct, bazat pe reguli și respectabil. Are o relație bună cu fiul său mai mare, Ilgaz, în care are încredere deplină. Cu toate acestea, nu se înțelege bine cu fiul său mai mic, Cinar. După ce soția sa moare, Metin începe să-l învinovățească pe fiul său Cinar pentru moartea acesteia.

Yekta (Ugur Polat)
Este avocat și fondator al unei mari firme de avocatură pe nume Tilmen Hukuk. El este renumit pentru curățarea tuturor tranzacțiilor murdare ale companiilor din portofoliul său de clienți. Crede că orice problemă poate fi rezolvată cu bani. Nu se înțelege bine cu fiul său, Engin, de mai multă vreme.

Gul (Zeyno Eracar)
Este mama lui Ceylin, casnică. Are o relație mai apropiată cu fiica ei cea mare Aylin.

Cinar (Arda Anarat)
Este fratele mai mic al lui Ilgaz. El devine principalul suspect al cazului de crimă, deoarece toate aparențele indică spre el.

Inci (Ece Yuksel)
Este sora mai mică a lui Ceylin, care devine victima cazului de crimă din serial.


Rezumatele se referă la durata unui episod turcesc, de cca 140 de minute, fără timpii de reclamă.


sursa foto:  twitter/X

Alte episoade din acest serial: Secrete de familie - ep.1-10, Secrete de familie - ep. 11-20, Secrete de familie - ep. 21-30, Secrete de familie - ep. 31-40, Secrete de familie - ep. 41-50, Secrete de familie - ep. 51-60, Secrete de familie - ep. 61-70, ...



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.