miercuri, 3 ianuarie 2024

Tărâmuri nelegiuite - episoadele 11-16 rezumat



Tărâmuri nelegiuite - episoadele 11-16 rezumat


Tărâmuri nelegiuite - episodul 11 rezumat
Explozia din mină zguduie profund întregul Zonguldak. Cartierul Maden e la pământ. Soldații, minerii și toți cei care au conștiință în inimă încearcă să-i salveze pe Davut și Gülfem, care sunt sub dărâmături. Yavuz, care încearcă să-și atingă ambițiile întunecate căsătorindu-se cu Behice în secret, face tot posibilul să îi împiedice pe Gülfem și Davut să părăsească mina în viață. Ali Gelik și Bahar Aras, care au pus la punct planuri diabolice pentru a pune mâna pe mină, care a fost grav avariată în explozie, încearcă imediat să profite de această ocazie. Între timp, Kasapoğlu află marele secret pe care Yavuz și Asude îl ascund, despre moartea lui Malik Bey. Yavuz și Asude sunt încolțiți. Kasapoğlu pleacă spre casa lui Gülfem pentru a-i spune toate aceste lucruri. Situația lui Davut și Gülfem sub dărâmături devine din ce în ce mai critică. Minerii și soldații care încearcă din răsputeri să-i salveze, nu își pierd speranța, căci există speranță iar miracolele înfloresc...

Tărâmuri nelegiuite - episodul 12 rezumat
Gülfem a trebuit să accepte oferta de parteneriat a lui Bahar. Cu toate acestea, când află că Ali Gelik este în spatele acestei afaceri, lumea ei se prăbușește. Kasapoğlu, care se luptă să supraviețuiască în spital, reprezintă încă un mare pericol pentru Yavuz și Asude. Ei continuă să facă planuri perfide pentru a scăpa de el. Göksel Bey și Davut îl găsesc pe bărbatul misterios care a încercat să-l omoare pe Kasapoğlu și care l-a răpit pe Malik Bey și l-a ucis. Aflând că Yavuz se întâlnește în secret cu Asude, Behice înnebunește de gelozie și începe să fie mai atentă la ce se petrece, ambiționându-se să-i prindă pe Asude și Yavuz în flagrant. Presiunea lui Göksel Bey asupra lui Davut crește de la o clipă la alta. Este imperativ să o întâlnească pe Bahar și să dezvăluie secretele acestei femei. Lucrările la carieră au început din nou în cartierul Maden. Pentru a împiedica acest lucru, Gülfem stă la masa tratativelor cu Ali Gelik. Kasapoğlu se trezește și teribilele adevăruri sunt pe cale să fie dezvăluite. Între timp, Ali Gelik se întâlnește cu un bărbat misterios pentru a face o înțelegere. În timp ce în Zonguldak se adună norii de furtună, dragostea lui Davut și Gülfem va fi pusă la încercare.

Tărâmuri nelegiuite - episoadele 11-16 rezumat

Tărâmuri nelegiuite - episodul 13 rezumat
Yavuz stă față în față cu moartea. Este doar o chestiune de timp până când Davut apasă pe trăgaci. Deși locotenentul Sezai încearcă să-l descurajeze pe Davut, acesta din urmă este hotărât. Gülfem, Behice și Fikriye încearcă să afle soarta lui Davut și Yavuz cu o teamă de nedescris. Cele trei surori ajung la secția de poliție. Dar acolo, un șoc mai mare o așteaptă pe Gulfem. Ea îl întâlnește pe Davut și pentru că are anumite îndoieli în privința lui, îi cere socoteală, astfel consolidându-și temerile. Înainte ca focul acestei lupte să se stingă, Ali Gelik intervine, dând de înțeles că Bahar și Davut sunt împreună. Dar Gulfem nu va crede până nu o va vedea cu proprii ei ochi. În timp ce toate acestea se întâmplă, Ana Fatma găsește acasă o fotografie cu un mesaj în franceză pe ea. Potrivit celor scrise acolo, Celal a plecat de acasă. Un bilet asemănător ajunge și la Gülfem. În această misivă, Fikriye scrie că a fugit cu Celal și nu se va mai întoarce la conac. Toată lumea este îngrozită.
Francezii nu renunţă nici la cartierul minier, nici la familia Paşazade, iar situaţia devine din ce în ce mai gravă. Și, din păcate, în toată această tevatură, va muri cineva nevinovat.

Tărâmuri nelegiuite - episodul 14 rezumat
Toată lumea îl deplânge pe tânărul Sezai, mort într-un schimb de focuri. Davut jură să-l împuște pe ucigaș, și face asta chiar în salonul de la spital unde se află Ali, lăsându-i drept gaj un glonte. După aceea îi spune lui Gulfem să stea departe de el pentru că din vina lui a fost ucis locotenentul. În realitate, el vrea s-o protejeze pe femeia iubită, dar Gülfem nu înțelege comportamentul lui Davut iar aparențele o fac să creadă că el are o idilă cu Bahar, deoarece îi vede împreună. Peste toată această furtună, un strop de soare se zărește când Celal o cere de nevastă pe Fikriye.
Ali Gelik, după ce iese din spital, comploteaza cu unul din francezi să o omoare pe Bahar, dar Davut află la timp și îi dejoacă planul mârșav. Cu toate acestea, Ali mai are un as în mânecă și pleacă la Istanbul să o aducă în Zonguldak pe singura rudă a lui Gulfem, o mătușă, pe care o îmbrobodește că se va căsători cu nepoata ei și că dacă acceptă să fie pentru ei ca un fel de soacră, o va răsplăti regește. Femeia, care tocmai era dată în stradă de către proprietar pentru că nu mai putea plăti chiria, acceptă târguiala fără să crâcnească.

Tărâmuri nelegiuite - episoadele 11-16 rezumat

Tărâmuri nelegiuite - episodul 15 rezumat
Davut l-a răzbunat pe locotenentul Sezai și l-a trimis pe domnul Flaubert și pe colaboratorii săi după gratii. Mehveş, mătuşa fetelor Pașazade, care apare brusc într-o noapte, le face foarte fericite pe cele trei surori, Gülfem, Fikriye şi Behice. Totuși, în geanta ei sunt secrete și planuri contradictorii. Celal și Fikriye au decis să se căsătorească, dar nu pare să fie ușor în toată această frământare, pentru că nu toată familia este de acord cu această căsătorie. Cu toate acestea, Karamanii merg să o ceară pe fată și lucrurile se încurcă și mai tare. Între timp, francezii încep o investigație la scară largă, așa că Bahar este invitată la Istanbul. În absența ei, Davut începe să aibă grijă de micuța İpek, fetița lui Bahar dintr-o căsătorie destrămată cu un francez. Gülfem îi oferă o mână de ajutor lui Davut, care nu știe ce să facă atunci când fetița se îmbolnăvește brusc. Împreună, trebuie să o ducă pe İpek la Ankara pentru niște teste. În această călătorie lungă, își pun toate secretele, resentimentele și iubirile pe masă. Sfârșitul acestei călătorii duce nu numai la Ankara, ci și la iubire și fericire.

Tărâmuri nelegiuite - episodul 16 rezumat
Uneori, cea mai lungă călătorie este distanța dintre două persoane. Călătoria la Ankara, pe care micuța İpek a făcut-o din cauza bolii sale, vindecă dragostea rănită a lui Davut și Gülfem. În ciuda jocurilor urâte, ale dezastrelor, luptelor, cutremurelor și furtunilor iscate de Ali Gelik, ei decid în cele din urmă să se căsătorească. Și panglica aceea roșie, colorată cu durere, este legată între două inele de aur. Pe de o parte unii se bucură de această veste, dar alții sunt întristați. Ali Gelik, Mehveș și Yavuz țes intrigi noi ca să-i despartă pe acești doi îndrăgostiți. Totuși, câștigătorii acestui război vor fi Davut și Gulfem. Lui Fikriye îi este din ce în ce mai greu să țină pasul cu viața din districtul minier, deși îndură totul cu curaj. Pentru că dacă scopul este să fii fericit, suferința este o necesitate. Și dincolo de orice, adevărul are un obicei: mai devreme sau mai târziu va ieși la iveală. Behice, care a făcut o alegere foarte greșită în privința căsătoriei cu Yavuz, va afla toate secretele despre soțul ei și îi va da pedeapsa pe care o merită.

* * * S F Â R Ș I T U L    S E R I A L U L U I * * *

Aceste rezumate se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate, fără reclame.


a fost: Tărâmuri nelegiuite - episoadele 6-10 rezumat

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Tărâmuri nelegiuite - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.