marți, 2 ianuarie 2024

Tărâmuri nelegiuite - episoadele 6-10 rezumat



Tărâmuri nelegiuite - episoadele 6-10 rezumat




Tărâmuri nelegiuite - episodul 6 rezumat

Îngrijorată de starea tatălui ei, care a suferit un infarct, Gülfem se întoarce la conac. Malik Bey a scris o scrisoare de adio fiicelor sale și a plecat. Gülfem îl găsește pe cale să se sinucidă la mormântul mamei sale și îl salvează. Ea trebuie să rămână în conac până când tatăl ei își revine și îi distrage atenția lui Ali Gelik. Deși această situație nu-l mulțumește pe Davut, el trebuie să o accepte pentru Gülfem. Cu toate acestea, îi ascunde și lui Gülfem că lucrează pentru guvern. Se strecoară noaptea în casa lui Ali, căutând arme și găsește un cufăr cu puști. Malik Bey decide să o aducă pe mama lui Ali la Bolu pentru a-și salva familia și pe sine însuși de agresivitatea acestuia. Între timp, Gülfem, care este copleșită de amenințările lui Ali, se ascunde în casa lui Zarife. Acum singura speranță este că Ali nu o va găsi aici.

Tărâmuri nelegiuite - episodul 7 rezumat
Gülfem este neajutorată din cauza amenințărilor lui Ali Gelik. Deși inima îi este frântă, ea îl părăsește pe Davut și cade într-o mare depresie. Davut, care a îngropat durerea acestei despărțiri în inima sa, este acum hotărât. În primul rând, va înapoia armele Armatei turcești, iar apoi va apăra drepturile colegilor săi mineri cu prețul vieții.

În timp ce toate acestea au loc, Malik pune în aplicare jocul pe care l-a plănuit ca să o salveze pe Gülfem de Ali Gelik. El o aduce pe mama sa, Saniye, care este o femeie conservatoare, înaintea lui. O furtună mare este pe cale să izbucnească între cele două părți. Davut, care își pune ideile în practică una câte una, se intersectează constant cu Gülfem în timp ce devastează orașul.
Chiar dacă cei doi îndrăgostiți sunt despărțiți, flacăra iubirii lor nu se stinge. În ciuda dușmanilor care se intersectează cu ei și a trucurilor crude ale sorții, nu vor renunța unul la celălalt.

Tărâmuri nelegiuite - episoadele 6-10 rezumat


Tărâmuri nelegiuite - episodul 8 rezumat
Malik Pașazade s-a predat jandarmilor. Gulfem aleargă la Davut să-i povestească ce s-a întâmplat, dar se prăbușește la scena pe care o vede. Ali Gelik, în schimb, încearcă să scape de durerea înfrângerii pe care a trăit-o la Maden Mahallesi, chinuindu-i pe Celal și Fatma Ana. Dar mai întâi, Gülfem stă în fața lui Ali Gelik și varsă toată ura din ea. „Ești un fiu pe care nici măcar mama lui nu-l iubește!” - Aceste vorbe și palma pe care a primit-o nu pot fi șterse din mintea lui Ali Gelik. Devastat, pleacă la Bolu să se refacă lângă mama sa. Astfel, adevărurile care stau la baza naturii sale crude ca și copilăria lui dureroasă, ies la suprafață.

Gülfem, care a preluat mina în lipsa lui Malik, nu este bine văzută de minerii care continuă să lucreze în condiții foarte grele. Dar Davut este alături de ea. Nu o va lăsa singură, o va ține de mână ca să nu cadă în fiecare dificultate pe care o întâmpină. Cei doi îndrăgostiți se vor lupta umăr la umăr, pe nerăsuflate, împotriva lui Ali Gelik, care află că Paşazade Malik trece prin momente grele și încearcă să pună în aplicare o trădare.

Tărâmuri nelegiuite - episodul 9 rezumat
Davut apare în ultimul moment și distruge planurile de parteneriat ale lui Malik și Ali Gelik. Malik fuge. Mai târziu, în noapte, cei doi îndrăgostiți rămân singuri. Gulfem îi povestește lui Davut faptele una câte una. Nu mai există nici un obstacol între ei pentru a-și trăi dragostea. Dar soarta de multe ori are alte planuri. În acea noapte, Malik Bey a dispărut fără urmă, ca și cum l-ar fi înghițit pământul. Davut și Gülfem și-au dat mâna pentru a încerca să-l găsească peste tot în Zonguldak. Între timp, Ali Gelik continuă să joace trucuri diavolești cu niște investitori francezi pentru a pune mâna pe mină. În timp ce Davut și Gulfem luptă cot la cot împotriva tuturor acestor dificultăți, se întâmplă ceva care dă brusc totul peste cap.

Tărâmuri nelegiuite - episoadele 6-10 rezumat


Tărâmuri nelegiuite - episodul 10 rezumat
Murtaza încearcă să-i deruteze pe oamenii de la conac spunând ceva despre uciderea lui Malik Bey. Dar, desigur, Gulfem nu este suficient de naivă pentru a-l crede. Deși îl bănuia pe Davut de moartea tatălui ei, în inima sa nu a crezut niciodată asta. Imediat după moartea lui Rafet Bey, atacul asupra fermei lui Kasapoğlu intensifică atât de mult dorința de răzbunare al lui Davut, încât într-o noapte stă în fața lui Ali Gelik la club. Este hotărât să-l omoare, dar apare o femeie misterioasă pe nume Bahar Aras care îl împiedică. Această femeie, plină de secrete, are un singur scop - să-l găsească pe Malik. De asemenea, Yavuz încearcă să pună mâna pe mină și pe întreg districtul minier folosind starea fragilă și îndurerată a lui Behice. Între timp, Davut este răpit de niște necunoscuți și se află într-o situație dificilă. Yavuz o convinge pe Behice să se căsătorească cu el. Malik este pe cale să scape din mâinile lui Gülfem şi Davut. Totul se termină iar cei doi îndrăgostiți sunt într-o stare disperată.

Aceste rezumate se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.


a fost: Tărâmuri nelegiuite ep. 1-5 rezumat                                     urmează: Tărâmuri nelegiuite - episoadele 11-16 rezumat.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Tărâmuri nelegiuite-prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.