luni, 14 iulie 2014

Feriha episodul 65 rezumat





Feriha episodul 65 rezumat
Acțiunea serialului se mută peste 3 ani. Feriha se întoarce din America unde a plecat cu Levent. Cansu îi dă o treime din acțiunile hotelului și devine parteneră de afaceri cu ea. Unal e împreună cu Aysun și o dorește din nou de soție, cu toate acestea a rămas în relații bune cu Sanem pe care o are în telefonul mobil sub numele de Selim ca să nu bănuiască nimic Aysun. Emir este din nou în afacerea lui Cansu, dar pe moment nu știe că Feriha s-a întors. Yavuz tocmai iese de la închisoare, Emir se logodește cu Ece peste câteva zile, iar Koray consideră că toate astea pot deveni periculoase pt că Yavuz a amenințat chiar închis fiind.

 episodul următor: Feriha, 66

Feriha episodul 65 rezumatGulsum are un copil, pentru că acea seară în care trebuia să se despartă de Koray, au petrecut-o împreună și ea a rămas însărcinată și acum au un băiețel, Khan. Sanem încă se luptă pentru drepturile ei cu Cansu care n-o iartă pentru ceea ce a făcut.
Hande află că Gulsum și Koray au un copil, îl vede pe Khan și apoi îl vede pe Koray fericit, ținându-și fiul în brațe. Aysun discută cu Ece despre amenințarea pe care o reprezintă chiar ea, logodnica lui Emir, pentru că Yavuz ar putea să vrea să-l omoare pe Emir. Dar Ece, cu aere de superioritate, n-o prea ascultă și nu-i dă drepate în nimic din ceea ce spune.

Feriha episodul 65 rezumat
Feriha ajunge acasă. Rîza este la ora rugăciunii și nu-i deschide imediat, așa că ea urcă la apartamentul nr. 10 unde o găsește pe Gulfidan care făcea curat și de la care află că Emir nu a mai venit pe acolo, dar că ea șterge praful săptămânal în apartament. Zehra ar trebui să vină în scurt timp acasă. Până una-alta, la ușă apare Seher care vrea ca Mehmet s-o ierte, dar el se arată rece și destul de dur cu ea. Înainte să plece, Seher îi lasă lui Mehmet o cutie (de chibrituri?) cu adresa unui club. Mehmet merge acolo și o vede pe Seher la o masă, strident îmbrăcată, în compania unui tip. La un moment dat Seher se poartă ca și cum tipul ar fi deranjat-o cu ceva, Mehmet intervine dar este luat pe sus de bodyguarzii clubului, în timp ce Seher zâmbește că l-a mai prostit odată pe Mehmet. După aceea iese afară și joacă rolul victimei, încercând să-l facă s-o ierte. Levent merge la Rîza și cu toate că bătrânul nu acceptă că Feriha a fost iubita lui, deși divorțase de Emir, profesorul îi spune că Feriha își dorește ca tatăl ei să facă parte din viața ei de acum înainte.

Feriha episodul 65 rezumat
Pe rând, mai toată lumea, în afară de Ece și Emir află că Feriha s-a întors. Episodul se termină cu logodna lui Emir care are loc în clubul rebotezat Night, unde tot Mehmet este agent de pază. Hande merge să-i felicite pe logodnici și o avertizează discret pe Ece că așa cum niciodată n-a fost vedeta serii, nici acum nu va fi. Când ei doi cred că toți invitații au venit și Mehmet se pregătește să închidă ușa clubului, apare Levent cu Feriha ...

Ultimele episoade: 61, 62, 63, 64

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.