vineri, 21 august 2015

Yaman episodul 43 rezumat





Yaman episodul 43 rezumat
Stratagema lui Yaman dă roade, cu toate că Nadir știe că se prefac, dar nici el nu are interesul ca tinerii să-și dea seama ce gândește. Nadir râde, cei doi își cer scuze și pleacă. La vilă, Selim stă cu Sedef la bucătărie iar tinerii încearcă să se distreze. Mert o cere de nevastă pe Eylul, la modul serios, spune el. Elif este îngrijorată că Yaman nu mai vine, când fetele anunță că a apărut, împreună cu Mira. Mira se duce la Eylul și îi spune că Yaman a sărutat-o, iar când Eylul cere detalii, ele merg în bucătărie și Mira îi spune pe scurt unde se aflau. Apoi Selim, care era în camera alăturată, vine și o întreabă ce căutau în casa lui Nadir Baktiroglu? După ce tinerii pleacă la club, Yaman vine și le povestește că a copiat toate datele din laptopul găsit în biroul afaceristului, și că el crede că Turunc Nadir și acest Nadir Baktiroglu sunt una și aceeași persoană. Selim îl ceartă că a făcut așa ceva și îi spune că între el și cei care au spart casa lor nu e nici o diferență.

Yaman episodul 43 rezumat
După ce rămâne singur, Selim o sună pe Deniz să-i mulțumească pentru seara pe care au petrecut-o împreună și să-și ceară scuze dacă are vreun iubit care o aștepta. Deniz imediat răspunde că nu are pe nimeni în viața ei și că a fost o seară frumoasă. Mira pleacă și ea la club și acolo o vede pe Elif cu care se înfruntă. Tugce îi dă mesaj lui Yaman să vină acolo, ca să nu se ia la bătaie cele două prietene ale sale, dar Yaman a închis mobilul și s-a culcat. La club, prietenele Mirei îi dau lui Elif să bea diverse alcooluri amestecate cu suc de portocale că să se îmbete. rapid. După aceea Elif începe să danseze atrăgând atenția tuturor. Tugce îi cheamă la club pe Eylul și Mert. Yaman nu poate dormi, vede mesajul de pe telefon și vine și el, oprind-o pe Elif din dans și o scoate la aer ducând-o la debarcader. Elif se așează pe marginea punții din lemn iar Yaman merge să-i cumpere o cafea, dar începe să se certe cu Mira. La un moment dat se aude un zgomot și Mert strigă că Elif a căzut în apă. Yaman se aruncă în mare după ea, însă Elif apare de după marginea unei bărci unde găsise adăpost să se culce. Orkun râde cu poftă de toată situația.

urmează: Yaman episodul 44

Yaman episodul 43 rezumat
Sedef și Selim vin la vizită pentru Asîm. Bătrânul stă mai mult de vorbă cu ginerele său despre Ender și contextul accidentului. Selim îi povestește momentele care au condus la accident. Acasă, Sude se pregătește să meargă la birou și Nadir, care făcea jogging, o salută și îi dă tot felul de sfaturi despre cum dușmanii sunt la pândă și să nu semneze nici un fel de act până nu-l citește cu atenție, apoi se oferă s-o ajute la orice are nevoie. Sude devine serioasă și gânditoare, apoi cei doi se despart. În Tozludere are loc nunta lui Giray cu Ayșe. Yaman ajunge și el la petrecere. În acest timp Mira le anunță pe prietenele ei că, de fapt, în mod oficial se întâlnește cu Orkun, de la care în acel moment și primește un buchet de flori.

Nadir Portocală-amară îl pune pe Cenghiz să-l urmărească pe Yaman și acesta îi raportează că băiatul s-a întâlnit cu fratele său (căruia îi povestește despre bănuiala lui că afaceristul Nadir, vecinul lor trebuie să fie exact Turunc Nadir). Mira se plimbă cu Orkun prin oraș iar paparazzi îi fotografiază. Atunci ea își dă seama de ce i-a propus el să se vadă. Seara, fiecare petrece timpul liniștit, la el acasă. Mert se supără pe Selim pt că cineva filmase momentul de la bar când era cu Deniz și se apucase de cântat, și urcase clipul pe internet. A doua zi el găsește un mesaj al lui Ender către soțul ei, cu detaliile despre seara petrecută la Sinan. Astfel, și Mert află de relația dintre mama lui și ziarist, apoi merge cu taică-său pe malul mării și stau de vorbă clarificând unele aspecte după care el se duce pe mare cu mica ambarcațiune Eylul.

Yaman episodul 43 rezumat
Orkun vine la Mira cu un buchet imens de trandafiri roșii, dar ea tocmai făcuse un duș și acum și usca părul la baie. Yaman intră pe net și îi scrie că o iubește cerându-și iertare că s-a purtat rece cu ea. Orkun vede că Yaman e online și ca să-l enerveze, se dezbracă de tricou apoi se descheie la pantaloni după care pornește camera video și se îmbracă în fața camerei după care o strigă pe Mira de la baie și-i spune că Yaman vrea să vorbească cu ea. Mira apare în halat și toată scena văzută de Yaman pare altceva ... El blestemă apoi rupe draperia și dă jos toate cele de pe biroul său.

Daca ți-a plăcut, dă și la alții:




sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al Medcezir

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.