joi, 5 mai 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 47





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 47
Dilara este foarte răvăşită de faptul că este însărcinată şi merge acasă, tulburată, neştiind ce să facă în situaţia asta. Gulseren şi Cihan vorbesc la telefon şi fac schimb de poze pentru certificatul de căsătorie. Cigdem o aude pe Gulseren şi o tachinează pentru că vorbeşte cu iubitul ei. Mai târziu Cigdem va merge cu ea să-şi aleagă o rochie de mireasă. Ozan se întâlneşte cu Harun întâmplător şi continuă să fie furios pe avocat. Acesta îi explică faptul că Dilara va deveni soţia lui, dar Ozan nu se potoleşte, dimpotrivă, se arată reticent la această veste, nefiind de acord cu căsătoria lor. Cansu vorbeşte la telefon cu Deniz, care este acasă şi este auzit de Nergis. După ce se încheie conversaţia, Nergis, aşa după cum i-a promis lui Rahmi, începe să insiste pe lângă Deniz să renunţe la Cansu pretextând că ea este un copil, că diferența de vârstă dintre ei este mare și că ea face parte dintr-o lume a bogaților și familia ei n-o să-l accepte pe el ca prieten al fetei. Cu toate acestea, inițial Deniz nu este dispus să-şi asculte mama şi se va mai întâlni cu Cansu.

Dilara simţind nevoia să discute cu cineva despre sarcina ei, se destăinuie tocmai lui Candan (dar apoi cu nimeni altcineva nu mai abordează acest subiect), care se arată foarte bucuroasă să afle asta. Însă după ce Dilara pleacă din restaurantul unde s-au întâlnit, Candan îşi reia chipul plin de invidie şi de răutate la adresa aceleia pe care o numeşte prietenă, şi ajunsă în maşină face o criză de isterie, ţipând singură că o să se răzbune. Derya află că soţul ei urmează să iasă de la închisoare, iar Gulseren o ajută cu nişte bani. Cihan o vizitează pe Dilara la vila şi stă de vorba cu Ozan care îi spune despre vestea dată de Harun, că se va căsători cu mama lui. Cihan rămâne înmărmurit de uimire apoi izbucneşte o ceartă puternică cu Dilara, făcând-o să înţeleagă că Harun este duşmanul lui, că ea nu se poate căsători cu acest om şi îi cere o clarificare, să-i explice de ce s-a ajuns aici. Cihan îi detaliază Dilarei toate fărădelegile comise de Harun, despre care Rahmi ştie, şi chiar îi dovedeşte că el a stat în spatele problemelor recente de la companie, dar Dilara nu crede ce i se spune şi îl apară pe iubitul ei cu înverşunare, susţinând că între ei este o iubire adevărată și că Cihan este gelos. Cihan atunci renunţă la discuţie, plin de resentimente.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 47
În seara aceea Cihan se duce la Candan încercând să discute civilizat cu ea, dar Candan nu-i dă acum nici o informaţie pentru că Harun, care a pus o cameră de supraveghere n fața casei ei, o anunță că vede mașina lui Cihan acolo și că nu cumva să-i spună ceva. Apoi Cihan pleacă la companie și se întâlneşte ca din întâmplare cu Harun, ca să-i spună că acum înţelege tot jocul lui şi că ştie că vrea s-o distrugă pe Dilara, din răzbunare. Harun repetă insistent că o iubeşte pe Dilara, apoi îi aduce aminte cum a murit Hayal, sora lui, îndrăgostită de Cihan în tinereţe. Acum el află că Hayal s-a sinucis pentru că citit în ziare despre nunta lui cu Dilara. Răvăşit de acest adevăr tragic despre care nu avea cunoştinţă, Cihan se duce la zidul de care s-a izbit maşina lui Hayal, zid pe care ea cândva desenase o inimă cu numele lor. Cihan, cufundat în amintiri, uită că avea întâlnire cu Gulseren la un restaurant. Ea îl aşteaptă, apoi la o masă alăturată se aşează Solmaz cu Alper şi o prietenă de-a lor, care o bârfesc pe Gulseren fără jenă. După câteva momente, enervată, şi văzând că Cihan îi respinge apelul, Gulseren pleacă acasă unde se ceartă cu Hazal care o jigneşte în toate felurile. În urma acestei conversaţii tensionate, Gulseren îi face valiza lui Hazal şi o dă pe uşă afară, dacă tot o cheamă Gurpînar. Hazal se duce la hotelul unde locuieşte Cihan, dar el nu este acasă, pentru că s-a dus la Rahmi să stea de vorbă în legătură cu sinuciderea lui Hayal.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 47
În aceeaşi seară, Harun o contactează pe Dilara şi se întâlnesc pentru ca el s-o asigure că o iubeşte foarte mult, cu adevărat. După ce Cihan o găseşte pe Hazal la uşa apartamentului lui, o lasă înăuntru apoi se duce la Gulseren să-şi ceară scuze, dar ea nu-i dă drumul la uşă. A doua zi Cihan dezbate intens subiectul cu Yildirim, în ideea de a găsi o cale s-o convingă pe Dilara că Harun nu este bărbatul potrivit pentru ea. Gulseren este supărată la serviciu şi vorbeşte cu Cigdem despre problemele ei, după care trece pe la Ozkan, care intuieşte că fosta lui soţie are disensiuni cu iubitul. Ozan o vizitează pe Zeynep la ea acasă, dar rămâne foarte surprins când înţelege că ea are o fetiţă din căsătoria anterioară. Cansu îl sună pe Deniz de dimineaţă, după ce acesta nu i-a răspuns la apelurile de cu seară, din cauza prezenţei lui Nergis și a pozei de pe internet, care îl determină pe Deniz să creadă că Cansu l-a mințit că are o problemă în familie și nu se poate întâlni cu el. Deniz răspunde, dar vorbeşte mai distant cu Cansu care devine confuză şi nu ştie ce are prietenul ei de se poartă aşa.

Candan primește vizita unui om de afaceri, Yucel, pe care nu l-a ajutat să evite închisoarea deși acesta a mituit-o cu sume mari de bani. Afaceristul a ieșit din închisoare pentru bună purtare, ajutat de Harun, care acum caută să se răzbune pe Candan. Yucel o amenință că pentru cât i-a dat, ea nu și-a făcut treaba și o anunță că o va solicita în continuare la procesele pe care le mai are pe rol. Candan vrea să scape de el, dar Yucel nu acceptă să fie plasat altui avocat și o forțează să-l apere. Candan primește un sms de la Harun care-i transmite salutări lui Yucel, ca ea să înțeleagă cine e în spatele acestor noi jocuri periculoase. Atunci avocata se decide să-l ajute pe Cihan contra lui Harun și începe să adune probele împotriva lui. Astfel Cihan obţine de la ea, în prezenţa lui Yîldîrîm, un dosar cu probe că Harun i-a dorit distrugerea companiei şi cu alte documente incriminatoare, în schimbul protecției față de afaceristul Yucel și de Harun însuși. Cihan se duce la vilă și îi arată Dilarei hârtiile din dosar, în ideea de a o face să priceapă că Harun îi vrea răul. Ea nu vrea să creadă nimic, spunând că sunt minciuni şi hârtii contrafăcute, iar atunci Cihan apelează la argumentul suprem: scoate din acel dosar câteva fotografii în care se vede limpede că Harun şi Candan sunt amanţi ....



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.