luni, 4 iulie 2016

Prizoniera dragostei episoadele 90-95 rezumate







Aceste rezumate sunt făcute după numerotația episoadelor originale, turcești. Happy Channel a redimensionat durata acestora astfel încât cele 2 rezumate de mai jos (33-34) ale serialului Prizoniera dragostei corespund aproximativ episoadelor 90-95 la Happy.


Prizoniera dragostei episoadele 90-95 rezumate
Yigit se afla in vizita la Kerem ca sa-i spuna ca el si Nur se iubesc chiar daca au divortat dar Kerem este de alta parere. Cand ies din casa, Kerem fiind vecin cu vila unde locuieste Nur, Yigit o vede pe Iclal cu Mert iesind. Iclal vrea sa-i faca zile fripte lui Nur, dar ea o asigura ca nu este cazul sa fie geloasa pe ea, pentru ca s-a incheiat capitolul Yigit, din punctul ei de vedere. Yigit il ia pe Mert in masina apoi se cearta ci Iclal pentru ca se foloseste de copil. Nur ramane afectata de jocul lui Mert, pentru ca nu-si da seama ca baiatul se preface.

Elmas incepe sa faca pe stapana la conac si ii da sfaturi lui Cahit cum sa divorteze de Nazan si sa ii aduca pe parintii ei acolo, de la anexele pentru servitori. Cahit se arata indiferent si pleaca sa-si rezolve problemele. La un moment dat Elmas fura din bijuteriile lui Nazan, care urmeaza sa-i fie trimise acasa la rudele ei, pe cele mai valoroase. Cand Nazan primeste pachetul vede ca anumite bijuterii lipsesc, iar Elmas va fi nevoita sa le inapoieze. Rudele lui Nazan, insa, nu sunt de acord cu faptul ca Cahit si-a alungat nevasta de acasa si urmeaza sa mearga sa rezolve aceasta problema in felul lor. In acest timp, la conac, Elmas nu este foarte bine vazuta de cei din casa din cauza atitudinii ei arogante, dar e tolerata pentru copil. Nazan, ajunsa din nou in mahalaua saraca de unde provenea, trebuie sa suporte violenta fratelui celui mai mare care este capul familiei acum.

Nur si Kerem incep sa iasa impreuna ca si cum ar avea o relatie, urmand ideea ca daca vor face asa, Yigit se va indeparta de ea la un moment dat. Hazal, invidioasa si geloasa, ii face cadou lui Nur o oglinda (probabil un simbol negativ in cultura turca). Totusi Yigit nu renunta cu una, cu doua, la Nur, chiar daca vede ca este curtata de Kerem. Dimpotriva, el mai vine pe la ea, cu flori. Fratii lui Nazan se duc la Cahit si se comporta agresiv, nefiind deloc de acord cu faptul ca ea a fost alungata iar Elmas e acum sotia lui (ea asa s-a prezentat). Inainte sa plece, dupa o discutie preliminara, ameninta ca daca nu se vor intelege cu frumosul, ei il vor da in judecata pe Cahit.

 Yigit se duce iarasi pe la Nur in timp ce Kerem este in vizita acolo si il bruscheaza. Nur tipa la el sa iasa din viata ei, dar Yigit se preface ca nu-l intereseaza ce spune ea. Iclal se duce la medic la un nou control, dar in curand pierde sarcina, si astfel principalul argument pentru a-l aduce pe Yigit langa ea dispare. O vreme, Iclal pastreaza secretul, dar pentru ca nu are incotro, va recunoaste ca a avut un avort spontan. Nur, discutand la telefon cu Elmas, recunoaste ca o apasa despartirea de Yigit, ca-l iubeste si ca ii este greu fara el. Hafize si Tayar sunt convinsi sa vina sa locuiasca la conac, dar in timp ce Tayar se bucura de noua oportunitate, Hafize crede ca totul e un joc si pleaca inapoi in anexe, iar mai apoi nici Tayar nu mai vrea sa ramana. Singura care insista in acest sens este Elmas.

Kerem este din ce ince mai obsedat de persoana lui Nur, iar Hazal o avertizeaza pe aceasta ca stie mai multe decat se poate vedea si ca ar putea veni o zi cand doar ea o mai poate salva din mainile lui Kerem. Nur nu prea intelege unde bate Hazal, asa ca nu ia in seama vorbele ei si accepta propunerea lui Kerem de a pleca impreuna intr-o minivacanta. Dupa aceea, confuza si cu inima indurerata din cauza lui Yigit, i se pare greu sa-si faca bagajele si din nou se joaca cu un puzzle gasit la usa (daruit tot de Hazal) si face din piese chipul lui Kerem. Acesta vede jocul si, pentru ca Nur are impresia ca el i l-a pus in fata usii, desi il deranjeaza cadoul, ia cateva piese si le ascunde in buzunar fara sa fie vazut de Nur.

Kerem o duce pe Nur la o cabana privata, si nu intr-o statiune asa cum credea ea initial. Acolo este o servitoare care o cunoscuse pe Inci si care s-a speriat vazand asemanarea pana la identitate a lui Inci cu Nur. La conac au loc tot felul de discutii tensionate din cauza schimbarilor dorite de Elmas. Aytul o atentioneaza pe Iclal ca Yigit nu vrea sa se intoarca la ea si amandoua se gandesc cum sa actioneze ca sa obtina efectul scontat.

A doua zi Kerem insistă să se întoarcă în Istanbul, apoi Nur observă că jocul de puzzle a dispărut din casă şi nu-şi dă seama cum de s-a întâmplat aşa ceva, crezând că a intrat un hoţ în casă. Ziarele mondene scriu despre Nur şi Kerem iar Iclal se bucură, dar e o bucurie pe jumătate pentru că Yigit nu doreşte să se recăsătorească cu ea. Hazal îl cheamă pe Yigit la ea acasă să stea de vorbă, dar până să ajungă el acolo, Kerem trece pe la ea şi o bate. Yigit o găseşte pe jos. În acelaşi timp Iclal îi cere o întrevedere lui Kerem, ea venind în faţa casei lui. kerem îi spune o altă locaţie iar când Iclal demarează, Nur o vede pe geam şi o urmăreşte văzând-o că se întâlneşte cu Kerem.




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.