luni, 3 aprilie 2017

Dragoste infinita episoadele 14, 15, 16 rezumat




Dragoste infinita episoadele 14, 15, 16 rezumat Nihan se sperie când îl aude pe Kemal că vrea să facă lumină în povestea fratelui ei şi se opune, ca nu cumva Ozan să ajungă la închisoare. În timp ce ei doi petrec câteva momente liniştite în casa lui Kemal, Emir pregăteşte nişte intrigi. Îi stârneşte pe oameni împotriva lui Kemal şi aceştia vin în faţa companiei să protesteze, iar câţiva paparazzi se duc acasă la Leyla să-i smulgă un interviu. Leyla nu se mişcă din salon şi nu vrea să coopereze cu jurnaliştii. Cei adunaţi în faţa companiei îl acuză pe Kemal de interese personale în dauna lor. El rezolvă pe moment treburile, obţinând ca proiectul pe care îl au în zona locuinţelor celor revoltaţi să rămână suspendat până se încheie procesul care este pe rol. De data asta Galip îi ţine partea fiului său în acest conflict.

Nihan şi Ozan se duc pe la Leyla şi ei o conving să schimbe tactica în privinţa ziariştilor. Pentru că afară este frig, Leyla îi cheamă în casă la un ceai fierbinte. A treia surpriză pregătită de Emir este aceea pentru Husein şi Tarik. Ei primesc acasă o înştiinţare că sunt datori o amendă în urma unei fapte mai vechi. Husein chiar se miră că abia acum au de plată pentru acel lucru. Emir nu renunţă, însă la ideea de a o batjocori pe Zeynep şi ţine legătura cu ea până la momentul potrivit. Zeynep este într-un fel prietenă cu Asu, care îşi dă seama că fata e îndrăgostită, dar ea nu dezvăluie că Emir este bărbatul la care a început să viseze.

Dragoste infinita episoadele 14, 15, 16 rezumat Nihan a copiat înregistrările de pe stickuri în calculator şi i le aduce şi lui Kemal să vadă ce se poate face. Ozan nu renunţă la Zeynep şi Salih îl mai vede venind s-o zărească ori să stea de vorbă cu ea şi într-o seară, beat, se duce la poarta familiei Kozcuoglu şi începe să facă gălăgie. Drept urmare toată familia lui Nihan află că Ozan este îndrăgostit de Zeynep și încă se mai vede cu ea. Datorită fricţiunilor din familie, Nihan se duce la Leyla să rămână peste noapte. A doua zi protestele oamenilor continuă. Kemal încearcă să-i potolească, apoi de acolo pleacă în cartierul rău famat să se întâlnească cu Zehir.

Emir îşi pune în aplicare planul cu Zeynep. Mai întâi o duce la un film cu Murat Boz, cântăreţul ei preferat, care vine în sală, în delirul celor prezenţi, luând loc lângă Zeynep. După aceea totul continuă într-o luxoasă cameră de hotel. Emir face în aşa fel încât Zeynep acceptă să se culce cu el, ba dimpotrivă, aproape că ea îi cere asta. După ce se consumă iubirea între ei, Emir îi aruncă în faţă adevărul, că e o proastă de care şi-a bătut joc ca să-l stârnească pe Kemal, că doar el nu era să se în drăgostească de o fufă de cartier. Apoi o dă pe uşă afară aşa, în halatul de baie, şi aruncă în ea cu pantofii şi rochia lăsate pe pat. Zeynep plânge în hohote şi apoi se refugiază în baia de pe hol. Cei din hotel îl anunţă pe Emir că fata nu iese din toaletă. El le dă un plic cu bani pentru Zeynep, care într-adevăr, iese de acolo, dar nu ia banii, ci îi lasă băiatului de la hotel.

Dragoste infinita episoadele 14, 15, 16 rezumat Asu, care ştia că Zeynep este la film şi o aştepta, îşi dă seama că a fost minţită şi o caută, iar când o găseşte plângând, îşi imaginează cam ce s-a întâmplat dar Zeynep neagă. A doua zi când fata vrea să-i spună lui Kemal ce i s-a întâmplat, crezând că el o va răzbuna, Asu, care o văzuse pe stradă certându-se cu Emir, o sună şi o avertizează să nu cumva să-i spună fratelui ei ceva, că de-abia atunci va fi el o marionetă în mâinile lui Emir. Zeynep înţelege că trebuie să tacă şi să caute răzbunarea într-un alt mod. Fără legătură cu problemele curente, Asu află involuntar despre analizele pe care le face Hikki şi că acesta este bolnav într-o faza terminală. În curând bătrânul va sta la pat şi îi va cere lui Kemal lucruri pe care acesta nu le va promite.

Dragoste infinita episoadele 14, 15, 16 rezumat Noaptea, Kemal se duce la casa de la fermă şi sapă la locul unde ar trebui să fie îngropată fata împuşcată de Ozan. Vine şi Nihan şi el îi arată că mormântul este gol. Abia de acum pentru cei doi începe o muncă de detectiv particular şi prima mişcare este s-o caute pe blonda Karen, inclusiv cu ajutorul lui Zehir. Desfăşurarea de forţe dă roade şi ei află despre Karen că nu mai stă la vechea adresă şi că s-a măritat. Amândoi reuşesc să ajungă în Șile, unde locuieşte acum, dar Taner, soţul ei, stă acolo cât timp ei vorbesc şi Karen nu spune nimic nou. Kemal n-o crede şi se hotărăsc să facă cumva s-o contacteze pe Karen când e singură. Însă Emir, care aflase că Kemal e pe urmele fetei, se duce la ea şi o forţează să plece în ziua aceea din casă, apoi din ţară, ameninţând-o cu moartea. Însă nu este uşor să facă rost de paşapoarte false, aşa că Taner şi Karen mai trebuie să rămână în Turcia câteva zile.

Galip o cunoaşte întâmplător pe Leyla şi îi place de ea. Cu toate acestea se implică în licitaţia casei ei alături de Vildan. Însă încearcă s-o viziteze pe Leyla şi să-i propună să colaboreze pentru că vila să-i rămână tot ei, dar Leyla nici nu-l primeşte în casă. Zeynep, care este pe marginea depresiei, găseşte soluţia în disperare de cauză. Începe să-l sune pe Ozan, şi, pentru că acesta e sincer îndrăgostit de ea, îi suceşte rapid minţile şi-l face s-o ceară de nevastă. Însă Emir, care e intrigat că nici Tarik şi nici Kemal nu ştiu de aventură lui cu sora lor, vrea să forţeze nota şi se mai întâlneşte odată cu Zeynep pe stradă ameninţând-o. Ea îi cere încă vreo câteva zile că o să-i spună fratelui ei totul, însă în aceste câteva zile ea şi Ozan se vor căsători civil.

În privinţa lui Tarik, Emir are alte planuri cu el şi mai întâi o pune pe Banu să-l seducă. Însă de aici se va naşte o relaţie. Mai apoi Tufan îi dă un pistol lui Tarik, spunându-i să-l folosească la nevoie, dar Tarik nu ştie să tragă, însă va folosi pistolul ca să intimideze pe vreo doi. Emir îi urmăreşte evoluţia şi este surprins cât de repede se transformă Tarik într-un om în care poate avea încredere şi care-i rezolvă bine treburile. La început este trimis să-i mituiască pe toţi cei care sunt de partea lui Kemal în problema cu terenul unde vor să construiască, în aşa fel încât ei să plece ca să poată demola casele. Unul dintre ei nu acceptă plicul cu bani şi Tarik imediat foloseşte pistolul pentru a-l speria. În scurt timp Tarik va dori să înveţe să tragă şi va lua lecţii cu Tufan.

Şantajistul de la telefon - care se va dovedi a fi Tufan, în episoadele următoare - mai trimite un stick cu un scurt dialog înregistrat în seara crimei. Nihan intră în posesia fişierului audio şi îl aduce la Kemal care surprinde zgomotul unui stadion în fundal. Astfel, cei doi se duc la un hotel să întrebe dacă acum 5 ani Emir a stat acolo şi află că bănuiala lor se adevereşte. Vildan se ceartă tot mai des cu Nihan în chestiunea casei în care locuieste Leyla. Nihan se duce la Leyla să doarmă, în semn de protest faţă de cruzimea mamei sale care nu-şi iubeşte sora. Galip se duce iar pe la Leyla, care iarăşi îl dă afară. Ismail, cel care rămâne de partea lui Kemal în chestiunea cu terenul, vine la acesta şi îl informează despre ce s-a petrecut, dar spune că nu mai este dispus să rişte.

Dragoste infinita episoadele 14, 15, 16 rezumat Kemal întoarce din nou totul în favoarea sa şi îl determină pe Emir să-şi ceară scuze de la oameni şi să promită că până când nu se încheie procesul, nimic nu se va construi pe acel teren. Emir acceptă să facă asta, dar are un plan ascuns cu Tarik, pe care intenţionează să-l distrugă într-un fel sau în altul. În ce priveşte activitatea lui la companie, face în aşa fel încât să-şi recâştige drepturile pierdute. Însă pe moment toată familia este în alertă pentru că Ozan nu e acasă şi nu poate fi contactat. De fapt, el cu Zeynep s-au dus să se căsătorească şi au petrecut noaptea împreună. Apoi Kemal află că nici Zeynep nu era la Sema şi îl întreabă pe Tarik dacă ştie ceva. Ozan şi Zeynep apar la vilă ca soţ şi soţie, spre uluiala tuturor, mai ales a lui Emir care o subestimase pe Zeynep.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 11-12-13                               urmează: Dragoste infinita ep. 17-18-19

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.