duminică, 9 aprilie 2017

Dragoste infinita episoadele 17, 18, 19 rezumat




Dragoste infinita episoadele 17, 18, 19 rezumat Toată lumea este bulversată de vestea că Zeynep şi Ozan s-au căsătorit. Kemal vine şi o ia acasă pe sora lui, ai ei o ceartă, dar ea, printre lacrimi, le explică faptul că trebuie să meargă la soţul ei. Kemal şi Tarik se ceartă din nou cu acest prilej, pentru că Tarik nu l-a lăsat pe Kemal să aibă şi el grijă de sora lui. În timp ce-şi aruncă reproşuri, Kemal scapă vorba că fratele său lucrează pentru Emir şi Huseyin cu Fehime sunt iarăşi dezamăgiţi. În scurt timp Zeynep reuşeşte să-i învrăjbească pe toţi cei din familia Sezin. Însă aceea care nu se va adapta cu nici un chip, va fi Vildan care de la bun început e convinsă că nora ei nu-şi iubeşte soţul şi că trebuie să fie altceva la mijloc, un alt motiv pentru această căsătorie-bombă. Emir, care este confuz şi nu ştie cum vor evolua lucrurile, deşi intuieşte că ea vrea să se răzbune pentru ceea ce i-a făcut la hotel, îi pune în vedere tinerei mirese că nu va mai intra a doua oară în pat cu el indiferent ce-ar face şi încearcă s-o umilească ori de câte ori se întâlnesc prin casă.

Pentru ca să-i arate că face ceea ce vrea şi că Ozan îi este supus cu totul, Zeynep va începe să ţeasă intrigi de la bun început. Ca urmare, va chema acasă o reporteră să le ia un interviu, apoi, pentru că-şi doreşte o nuntă, va spune acest amănunt reporterei să-l bage în articolul care urmează să apară. Vildan, care voia doar o petrecere simplă şi foarte restrânsă, va avea neplăcuta surpriză să fie sunată de toate prietenele ei care află din revistă că Ozan s-a însurat. Acest fapt n-o va potoli, dimpotrivă, o îndârjeşte şi mai mult în a descoperi adevăratul motiv al căsătoriei lui Zeynep cu Ozan. Emir, când vede cum au decurs lucrurile, îi trimite lui Kemal pozele cu el şi Zeynep sărutându-se pe iaht, dar plicul ajunge la Asu, care vine să-i reproşeze lui Zeynep că a fost perversă şi mincinoasă cu ea.

Dragoste infinita episoadele 17, 18, 19 rezumat Seara, Zeynep pleacă de acasă şi îl părăseşte pe Ozan făcând o mişcare foarte riscantă. Îi lasă o scrisoare în care spune că părinţii lui au dreptate şi ea nu-şi are locul lângă el, iar Ozan este disperat şi are o tentativă de sinucidere. Zeynep se duce la Salih care n-o primeşte. Abia a doua zi află de ceea ce s-a întâmplat cu Ozan, şi atunci e pentru prima dată când Vildan face un pas înapoi şi o reprimeşte pe Zeynep acasă, de dragul fiului ei. Nihan, simţindu-se şi ea oarecum vinovată, îi cumpără haine şi încălţări lui Zeynep, pretextând că știe că ale ei sunt acasă şi nu le-a adus de acolo.

Leyla şi cu Nihan sunt pregătite să meargă la licitaţia casei în ziua stabilită, dar Galip, care doreşte casa Leylei pentru el, aranjează cu nişte oameni de-ai lui să se facă un mic accident care să le întârzie pe cele două în aşa fel încât ele ajung după ce licitaţia deja este terminată, aparent în favoarea lui Vildan. De fapt, Vildan a acceptat un joc propus de Galip și până la urmă casa va fi a lui, deşi Vildan la început nu-şi dă seama că este păcălită de cuscrul său, iar mai apoi nu poate să schimbe cu nimic situaţia.

Kemal este informat când vor pleca din ţară Taner şi Karen şi în ziua respectivă ajunge cu puţin înaintea lui Emir care-şi pusese oamenii să-i răpească pe cei doi. Așadar, în prima fază Taner și Karen sunt în mâna lui Kemal. Dar Emir este bine informat şi îi culege de sub nasul oamenilor lui Kemal şi Zehir. Karen va fi dusă într-o casă, şi legată, iar Taner într-un alt loc. Tufan se află într-o dubiţă plină de aparatură de înregistrare şi astfel vedem că el este şantajistul de la telefon, ca și omul cu motocicletă care se afla în casa de la fermă când l-a văzut Kemal, dar e în legătură cu cineva care deocamdată nu este dezvăluit în serial. Kemal cu Zehir reuşesc s-o salveze pe Karen din casa unde se află legată, dar Taner este în altă parte. Ei o duc pe fată într-o altă casă, părăsită și dărăpănată, şi ea spune că va vorbi doar după ce îl vede întreg pe Taner. Kemal nu are încotro şi promite să-l găsească pe bărbat, dar o lasă pe Karen singură, nepăzită. În acest timp Emir, care îl leagă pe Tarik tot mai mult de treburile lui murdare, face un joc complicat din care Tarik va ieşi criminal, pentru că o va omorî pe Karen, însă fiind în legitimă apărare (Emir o găsește pe Karen și îi dă un pistol avertizând-o că va veni noaptea un bărbat s-o omoare). Kemal şi Zehir îl găsesc pe Taner dar când ajung la casa părăsită, Karen este deja moartă.

Bulversat de ceea ce a făcut, Tarik se duce acasă la Banu unde locuieşte de la o vreme, şi cu toate că nu spune prin ce a trecut, fata bănuieşte că s-a petrecut ceva foarte grav, mai ales că pe Tarik este sânge. Pentru moment, Kemal şi Nihan îşi pierd speranţa că vor putea dovedi că Ozan era nevinovat în noaptea de acum 5 ani. În acest timp vine maşina poliţiei, Nihan şi Kemal pleacă, iar Taner rămâne să spună că el şi-a împuşcat nevasta. Aşa cum a plănuit Emir, Taner va intra în închisoare, şi teoretic peste un an Emir are de gând să-l scoată. Dar lucrurile se vor derula sub o altă formă, în cele din urmă. Zehir şi Kemal se întorc într-o zi la casa unde a murit Karen şi descoperă şi urma glontelui tras de ea, dându-şi seama că s-a tras din două direcţii opuse, dar chiar şi aşa, nu pot să intuiască exact ce s-a întâmplat.

Kemal şi Zehir pun la cale un plan şi vor să-l scoată pe Taner din închisoare când urmează să fie transferat într-o altă locaţie. Zeynep se pregăteşte de nuntă, dar părinţii ei o alungă de la uşă când vine să-i cheme să-i fie alături în cea mai frumoasă zi din viaţa ei. Pe de altă parte, nici Kemal nu vrea să vină la nuntă, tocmai ca să nu îi dea satisfacţie lui Emir şi pentru că a stabilit cu Nihan să nu se mai vadă o vreme, pentru că ea este urmărită. Totuşi găsesc o modalitate de a se întâlni să vorbească despre investigaţia lor şi despre iubirea lor, în subsolul unei librării unde nimeni nu ştie ce se află.

Dragoste infinita episoadele 17, 18, 19 rezumat Vildan o obligă pe Zeynep să ia cursuri de bună purtare în înalta societate ca să nu se facă de râs la nuntă. În seară respectivă după ce se adună lumea, Huseyin îl sună pe Kemal şi îi spune să meargă la nunta surorii sale, măcar el să fie acolo din partea familiei lor. El acceptă şi merge însoţit de Asu. Însă destul de rapid, după dansul mirilor, nunta devine o mare scenă pentru Nihan şi Kemal care nu se pot stăpâni să nu danseze împreună. Mai întâi Nihan, ameţită de băutură, cere un anumit dans popular pentru femei, în care o calcă pe Asu constant pe picioare. Vildan o ceartă pe Zeynep pentru acea melodie iar Kemal se enervează şi cere şi el tot un dans popular la care dansează cu mireasa apoi cu Nihan. Emir fierbe şi ca să se răzbune, îl trimite pe Tufan afară, când Kemal o conduce pe Asu la taxi, iar acesta îi dă o hârtie pe care este scrisă adresa criminalului lui Karen....



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 14, 15, 16                               urmează: Dragoste infinita ep. 20, 21, 22

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.