luni, 10 aprilie 2017

Dragoste infinita episoadele 20, 21, 22 rezumat




Dragoste infinita episoadele 20, 21, 22 rezumatKemal se duce la adresa indicată şi rămâne consternat să-l vadă pe fratele său acolo. Acesta neagă orice implicare în uciderea lui Karen, iar Banu îi scoate şi alibi spunând că aveau bilete la film şi că au fost împreună la ora crimei. Oricum, lui Kemal nu-i vine să creadă că Tarik ar fi criminal, dar va continuă să investigheze chestiunea. Toată această întâmplare îi vine mănuşă lui Tufan care dă vina pe Kemal în faţa lui Emir, spunând că el este cel care-l crede un trădător.

În vila familiei Sezin, Zeynep află rapid că mariajul dintre Emir şi Nihan este doar pe hârtie şi atunci ea va căuta să tragă de limbă pe servitori şi pe cine poate ca să afle amănunte. Vildan se duce acasă la Leyla să-i facă o propunere şi pentru că sora ei o tratează cu zeflemea şi dispreţ, Vildan o somează să părăsească vila în exact acea zi. Leyla, tristă, acceptă oferta lui Kemal de a se muta la el. Hikki este din ce în ce mai bolnav. Este la pat şi îl cheamă pe Kemal acasă, să-i spună că ar vrea să-i dea jumătate din acţiunile companiei şi pe nepoata sa, Asu. Kemal se simte măgulit, dar nu poate să-i promită nimic referitor la Asu, ba chiar alege să fie sincer şi să nu dea speranţe pe care ştie că nu le va putea onora. Asu se îndârjeşte în urma acestei vizite şi va începe să-şi înteţească asalturile către Kemal, deşi ştie că inima lui aparţine lui Nihan, însă faptul că Nihan este căsătorită, o face să spere că-l va putea obţine într-o zi.

Taner aranjează din închisoare să fie eliberat printr-un joc dublu. Odată, o răpeşte pe Nihan, care-i lasă un mesaj vocal lui Kemal cu semnalmentele tipilor care vin după ea la atelier. În felul ăsta Taner îl înnebuneşte pe Emir, pe care îl ameninţă că va face şi el cum i-a făcut lui Karen. Emir se vede nevoit să accepte jocul lui Taner şi să aranjeze o evadare a acestuia în cursul transferului într-o altă închisoare. Dar şi Taner aranjează cu cineva din închisoare, promiţându-i toată averea sa, să iasă de acolo şi să scape de Emir.

O a treia intrigă în această chestiune o pune la cale Kemal, care împreună cu Zehir, Salih, Onder şi Ozan reuşesc s-o salveze pe Nihan din depozitul unde se află sechestrată. Taner apucă să vorbească cu Nihan şi îi spune că Ozan nu este vinovat de crima aceea din trecut şi că el are o înregistrare care demonstrează acest fapt, dar numai el ştie unde este acel stick. Când Kemal reuşeşte s-o salveze pe Nihan şi ea îi spune că a crezut că va muri, amândoi uită de toate limitările şi se îmbrăţişează şi se sărută. Mai apoi Kemal consideră că a făcut un păcat să sărute o femeie măritată cu altul şi, cu toate că amândoi se iubesc, decid să păstreze o anumită distanţă.

Emir se înfurie când vede că din nou Kemal i-a luat-o înainte şi se hotărăşte să-l testeze şi să se joace cu nervii lui făcându-l să ajungă la adevărul că Tarik a omorât-o pe Karen. Asu, care observă că între Kemal şi Nihan pare să fi intervenit o răceală, mai face nişte paşi şi vorbeşte cu Fehime despre căsătoria ei cu Kemal, fără că acesta să aibă habar. Ba chiar într-o zi se repede să-l sărute când o vede pe Nihan apropiindu-se. Nihan vede scena şi începe să creadă că totuşi este ceva între cei doi. Casa Leylei trece pe numele lui Galip şi Vildan abia acum se simte păcălită. Leyla devine acţionar şi face parte din consiliul de administraţie al companiei.

Dragoste infinita episoadele 20, 21, 22 rezumat
Kemal stă de vorbă cu Tufan, care îi demonstrează cu dovezi că Tarik a omorât-o pe Karen. Kemal este devastat şi sperând într-o minune, îl pune pe Zehir să verifice informaţiile şi dovezile, în timp ce Emir aşteaptă să vadă ce mişcare va face. Tarik se înfurie când vede că Tufan i-a spus adevărul fratelui său şi se ia la harţă cu acesta, ameninţându-se reciproc. Emir, care prevede o anume mutare a lui Kemal, trece pe la Banu şi o obligă să joace un joc împotriva lui Tarik, dându-i o cămaşă însângerată în locul aceleia pe care o avea Tarik în seara crimei.

Zeynep, în vilă, văzând că de la servitori nu poate scoate nimic, pentru că ei sunt pedepsiţi dacă discută despre stăpânii lor, schimbă tactica şi se duce la Onder să-i spună că ştie totul despre secretul căsniciei lui Emir cu Nihan de la Ozan. Onder cade în capcana ei şi îi confirmă astfel presupunerile, însă deocamdată nu se ajunge la detaliile crimei de acum 5 ani. După aceea Zeynep încearcă să-l şantajeze pe Emir că i-a aflat secretul. Vildan se hotărăște să acționeze și s-o urmărească pe nora sa, și ca prim pas, o contactează pe Sema, încercând să afle anumite lucruri despre Zeynep de la ea.

Emir se duce acasă la Kemal ca să stea de vorbă cu Leyla despre casa ei, dar Leyla nu acceptă nici un compromis. Până la urmă, când casa trece pe numele lui Galip, acesta îi dă voie Leylei să rămână în ea cu o condiţie, ca el să fie trecut chiriaş. După aceea Onder se supără pe Galip şi oricum, izbucneşte o ceartă între el şi Vildan şi ea îl alungă de acasă. Între timp, Kemal merge la Banu şi aceasta îi dă cămaşa cu sânge, aşa cum a învăţat-o Emir. Kemal se vede prins între ciocan şi nicovală şi stă de vorbă cu fratele lui, care-şi recunoaşte fapta. Însă Kemal alege calea dreptăţii şi îl denunţă pe Tarik la poliţie pe baza cămăşii, fără să ştie că nu e sângele lui Karen pe ea. Tarik e săltat de acasă de la părinţi (s-a certat cu Banu când a aflat ce a făcut) şi la secţie neagă totul spunând că este o neînţelegere şi că el n-a comis nici o crimă. Pe de altă parte, Kemal e uluit de această minciună, susţinând că faţă de el Tarik şi-a recunoscut crima şi că trebuie să plătească. Din nou, Fehime şi Huseyin se supără pe el pentru că şi-a denunţat fratele.

Dragoste infinita episoadele 20, 21, 22 rezumatTarik are dreptul la un singur telefon şi îl sună pe Emir. Acesta îl învaţă să nu spună nimic până nu vine el şi avocaţii lui. Kemal se înfurie şi de data asta se hotărăşte să acţioneze şi el la fel ca Emir şi să-l bată cu propriile-i arme, începând să se intereseze îndeaproape despre aşa zisa sinucidere a lui Mojgan Kozcoglu. Drept urmare îi cere lui Salih să facă rost de certificatul de deces al femeii, iar Zehir află adresa medicului care a scris acel certificat. De acolo vor ajunge la procurorul care a anchetat "sinuciderea" şi băieţii lui Zehir îl vor ţine pe acesta sub un fel de arest la domiciliu până când Kemal o găseşte pe menajera Nursen care le spune că femeia nu s-a sinucis, ci a fost aruncată de la etaj de către Galip pentru că soţia lui mai născuse un băiat despre care Galip credea că nu e al lui.

Pe parcursul acestei investigaţii, Nihan îl urmăreşte pe Kemal şi când cei doi ajung să se vadă şi să vorbească, ea îi spune că Taner a pomenit despre o înregistrare-cheie care demonstrează nevinovăţia lui Ozan. Între timp, Tarik este eliberat pentru că se face testul sângelui de pe cămaşă şi se constată că nu se potriveşte cu sângele lui Karen. După ce află de la Nursen adevărul despre "sinuciderea" lui Mojgan, Zehir îşi strânge băieţii de la vila procurorului care imediat îl sună pe Galip să-i spună ce s-a întâmplat, însă deja e târziu. Kemal e în drum spre Emir să-l anunţe că are un frate şi că Galip a vrut s-o omoare pe mama lui...



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 17, 18, 19                               urmează: Dragoste infinita ep. 23, 24, 25

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.