duminică, 8 ianuarie 2012

De ce-mi place Lyoness? Inceputul.

De ce-mi place? Pentru ca e foarte altfel decat alte retele, si pentru ca le seamănă, in acelasi timp.

Am activat mai multi ani - intre 1996 si 2005 in retelele California Fitness si Amway. Am invatat sistemul, teoretic, pt ca practic nu-mi era usor sa cumpar lunar produse de cca 100 de dolari si apoi sa incerc sa le vand. Suplimente alimentare nu aveam nevoie iar detergentii ma tineau mult prea mult ca sa cumpar lunar.  Pana la urma am iesit, din ambele retele.
Apoi am dat peste Lyoness. Mi s-a spus: nu vrei un card de reduceri la cumparaturi? Cum sa nu vreau, cine nu ar vrea?!!? Si in cateva zile aveam cardul in cutia postala. Mai departe o sa spun cate ceva din ce am invatat eu despre Lyoness, iar daca tu ai nimerit pe aceasta postare, si nu te intereseaza nici sa faci bani, si nici sa ai discounturi la cumparaturi, poti sa inchizi pagina, acest articol nu este pt tine.
Dar daca vrei sa ai parte de reduceri la orice cumparatura, sau sa faci bani, atunci citeste mai departe. Deci, ce-i cu Lyoness asta. Intr-un fel, este o retea de tip mlm, dar are cateva diferente esentiale care m-au facut sa-mi doresc cardul. Sa va spun care sunt acestea: - in Lyoness nu trebuie sa cumperi un kit de incepator, nu este nevoie de asa ceva, si nu trebuie sa cotizezi anual pt o revista a retelei. 
Tot ce ai nevoie este un card de reduceri la fiecare cumparatura, cu numele tau pe el iar cardul cashback este gratuit. - in Lyoness nu esti obligat sa cumperi lunar niste produse de care nu ai nevoie. Cardul Lyoness iti asigura reduceri la cumparaturile tale curente, de la magazinele inscrise.
Cauta informatii suplimentare pentru a vedea in ce conditii acest bonus il poti folosi. Magazinele si firmele inscrise in Lyoness sunt magazinele si firmele la care mergi de obicei sa cumperi de mancare, haine, pantofi, bijuterii, benzina, rechizite, imprimanta, masina de spalat, etc. Sunt firmele de telefonie mobila la care esti oricum abonat. Sunt restaurantele in care si asa intri din cand in cand, sunt hotelurile si pensiunile la care tragi cand mergi in delegatie sau in weekend.
Si sunt toate acestea si in tarile in care tu alegi sa-ti faci vacanta, pentru ca Lyoness este o retea pornita in 2003 in Austria si care astazi fiinteaza in mai multe tari Europa, SUA, Canada, Brazilia si cateva tari arabe, deocamdata. (lista tarilor aici: http://www.lyoness.net/ro/international.aspx)
Iar daca tot e vorba despre comerciantii tai arhicunoscuti, de ce sa nu obtii reduceri ori de cate ori le calci pragul?
Aici: http://www.lyoness.net/internal/ro/cashbacktype/allcard  gasiti firmele partenere Lyoness, puteti face selectia pe produse din lista care apare in stanga paginii.
Printre ele se afla: Vodafone, LukOil, House of Arts, Leonardo, Praktiker, Diverta, Flanco, Domo, Hotelul Ibis din Bucuresti (fost Nord), si multe, multe altele.
Pe scurt in Lyoness poti alege:
- sa beneficiezi de reduceri la produsele si serviciile firmelor partenere. - sa-ti faci propria retea si sa faci niste bani in plus.
Cum asa? Nu chiar foarte simplu, cu ceva munca, pana cand reteaua ta porneste singura, cum spun cei din Lyoness. Marea majoritate aleg sa nu faca nimic cu cardul cashback, din pacate. O parte aleg doar sa beneficieze de discounturile la cumparaturi. Si altii, mai putini, aleg sa se implice si sa castige bonusuri din ce in ce mai mari.
Tu din ce tabara vrei sa faci parte?
Daca te hotarasti sa te inscrii, iti recomand sa te informezi foarte bine, pret de cateva zile, pe internet si nu numai, despre Lyoness si despre afacerile de tip MLM. Ca oriunde, ai nevoie de anumite calitati ca sa faci asta. Cei foarte comunicativi, cu multe relatii si prieteni peste tot, carora le place sa aiba un cerc foarte mare de prieteni si cunostinte in viata reala, care nu suporta sa stea intr-un birou sau in casa si sunt pre drumuri mereu, de placere, nu din obligatie, sunt cei mai potriviti pentru o retea de tip MLM. Inca odata recomand in primul rand o informare cat mai completa posibil inainte de a va inscrie intr-o astfel de retea. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.